Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tai su praejusiu tavo dukriuka ir tave.

gryzau priespaskutiniu autiku Panevezin, katinus kaimynei uzkroviau, ryt vel atgal vaziuosiu.

Labas
Atsakyti

Labas rytas.
Susirgo sūniukas,turėjau vargo. blink.gif pASIKEITĖ LAIKO JUOSTa,NAMININS MAISTAS.Tai vakar neleidau su dukra,šiandien mes vešime sostinėn nuo ryto. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas

sveikatos suniukui. Liudna, kai serga zmones, gyvuliukai.

Ingrida, su gimtadieniu oro_buckis.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 07 spalio 2019 - 07:52
Su gimtadieniu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ingrida,

Grazaus rudenisko gimtadienio.Vaisiu prinesem su Lyzuka,liko tau tik pasimegaust. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif visokeriopos sėmės ir sveikų vaikų 4u.gif

Lyžukos pateiktos sriubos neatsisakyčiau wub.gif

Mačiau sekundei Vasaremą biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, su gimtadieniu 4u.gif
Linkiu ir toliau tokios energijos bei džiugių dienų 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
Neblėstančios energijos, sveikatos Tau ir Tavo vaikams. Ačiū, kad žadini mus kas rytą, Tavo energija priverčia mane pasitempti.
Ištempiau iš namų Jurginėlį jai netinkamu metu, susitikom, po to palydėjau žvilgsniu gražią, pasitempusią moterį wub.gif
Atsakyti
Ingridut, su gimtadieniu 4u.gif

Ligoniukams sveikatos 4u.gif

Išbraukt iš gyvenimo tiek laiko, ruošiant atsargas, nors gerai, kad dar turit valgančiųjų biggrin.gif Seniai nieko nedarau, jei sugalvoju, nusiperku šviežio.

Žiūriu per lnk kaip vyrai gimdo biggrin.gif
Prisipirkau siūlų, beveik savikaina ir tokių gražių, ėch wub.gif Bus užsiėmimas.
Pavydžiu siuvinėjančioms, neturiu tiek kruopštumo ir kantrybės. Pavartau žurnalus ir... Nors mano a.a. baba nuostabiai siuvinėjo, Net paveikslus. Turbūt nepaveldėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 07 spalio 2019 - 17:57
Labas, merginos.

Mano "bičių avilys", t.y. sava tema išsilakstė, numirė, išėjo anapilin, tai užėjau pas jus. Jūs čia visos labai gyvai knibždat wub.gif Prašau priimkit 4u.gif
Jūsų dauguma ūkiškos, darbščios. Kartais užmesdavau akį ir čia paskaityt smile.gif Reikia žemiško patarimo. Turiu kelių žingsnių žemės lopinėlį, norėčiau pasodinti keletą trešnių. Bet kažkur esu skaičiusi (ar tik ne jūsų Iš Kaimo mergička yra sakiusi.. biggrin.gif ) kad kaulavaisius reikia geriau sodinti .. Kada? Rudenį? Pavasarį? hmm.gif

Jei rudenį, tai dar gal dar parekomenduotumėt patikimą medelyną. Šiaip į Babtus galvoju važiuot , nuo seno žinomas medelynas. Bet gal yra ir kitų gerų medelynų? nesunku būtų ir kitur nuvažiuot pasižvalgyt. Turguose pirkt medelius iš žmonių kažkaip nenoriu, neviernas tamošius esu ax.gif

rev.gif 000552.gif
Atsakyti
Ačiū Merginos.Nebe sureikšminu tos dienos. ax.gif Bėga tie metai,labai greitai.Yra kaip yra,gerai,kad dar matome tas prabėgančias dienas. ax.gif ax.gif
Sveika EX,nepabėk,naujas veidas įneša kažko naujo.Aš visus medžisus sodindavau pavasarį,man patikimiau dėl žiemos. mirksiukas.gif Na čia IK daugiau pasakys. ax.gif
Vilnietės galėjau susitikti su jūmis.Davažiavome iki senameščio ir apsisukome,jokių reikalų.Mažąjį išleidome ir atgal.Į priekį ties Ukmergę snigo ir atgal.Nežinau ar sostinę pasiekė sniegas? bigsmile.gif
Blogai tie laiko pasikeitimai.Man trodo dėl to ir susirgo mažasis,nors gėrė ir melatoniną,bet nepadėjo.nES MES NAKTĮ MIEGOJOME O JIS BLŪDIJO,DIENĄ VĖL NEBUVO KADA MIEGOTI. bigsmile.gif Dabar gerai palaipsniui viskas bus,Antradienį Austrija,viena valanda skirtumas,savaitgalį Londonas 2 valandos,pirmadienį Oreleanas 5 valandos ir po savaitės 10 valandų skirtumas.Viskas eis palapsniui,ne kaip dabar.Dar aišku naminis maistas savo padarė.Ką liko beveik dvi dėžės pomidorų,tempsiu turgun,kas suvalgys?Kažką konservuoti,nu ne? ax.gif O dar kiek žalių dėžėse. bigsmile.gif bigsmile.gif Dar galvoju spanguolių palėkti kurią dieną . mirksiukas.gif
Šiandien pažystamos užvažiavo į servizą ir nustebo,gimtadienis?O tu darže dirbi?Na kad šalnos veja. bigsmile.gif Dar du bazilikus radau nenušąlųsius,savo dukrai atidaviau,tai dar susodinau į vazonus.Dar viename šiltnamyje nenušąlę pomidorai,du kibirus suskyniau,dar aviečių dėžutę.Dar gėlės vainėkėliams rytdienai nesuskintos,taip ir nusitempė. ax.gif
Atsakyti
Ex, cia, jauciu, buvo tema ,,apie uki ir bites>, paskaitydavau retkarciais. Ten fainos mergicks buvo.

Jei neklystu, kaulavaisius geriau sodint pavasary.
Atsakyti