Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 10 03, 17:15)
Lyžuka, neskubėk. Važiuos mašiniukas į Panevėžį, įdėsi.

Buvau bais persigandusi. Žadėjo -3 šaltį, puoliau kirsti brokolius. O jų priaugę tonomis. Tai dar tegul pabūna. Atšaukė prognozistai žiemą.

Laba, bet pavasarį jie taip staigiai perauga. Rudenį taip nedaro? Aš apie brokolius.
Atsakyti
Išleidau katę žolės pagraužti, toji tik strykt ant tvoros ir nuslydo pas kaimynę, Toji pliaukštelėjo, katė mygom į gatvę, gerai, kad mašina kokia nevažiavo. Perspėjo, kad dės žiurknuodžių blink.gif Sakau, ar tu žinai kokios kančios bus, sako man pofig, lai dvesia...
Kas do žiaurumas žmonių unsure.gif

Iš Kaimuko, tavo straipsnis wub.gif

Jei reiktų ką laidoti, nežinočiau nei nuo ko pradėti, nes niekad neteko. Tikiuos anksčiau už vyrą atgulsiu.
Atsakyti
Pasikeitė planai mūsų organizatorių,nes matote Kupiškyje nėra virtuvės mūsų maitinti. bigsmile.gif Tie patys savininkai Biržų rajone Butautų sodybą turi.Tai ten ir važiavome.Apie sūrį labai ne daug,daugiau kalbėjome apie savanorystę.Su drauge nuo antradienio tapsime savanorėmis,pas senelius neisime,bet vėlinėms prisidėsime prigaminsime vainikėlių ant vienišų kapelių. ax.gif
Bet parsivežiau savaitgaliui Butautų alaus,na labai gražūs buteliai.Buteliai iš Prancūzijo,vaškas iš Ispanijos,užlietas ant butelių rankų darbo.Trejų rūšių parsivežiau:baltą,raudoną ir juodą. mirksiukas.gif Dar parsivežiau samanės iš alaus ir grikių pagamintą.Ragavome atšaldytą 63 laipsniai,bet velnias skanus. blink.gif Neturėjo šiaip pardavimui,bet gaspadinė susiskambino su šeimininku ir pataikyk tu man mūms ant kelio,tai du buteliukai nusipirkti ir atiteko mūms su drauge.Kitos net nematė. blink.gif Oras koks geras pasitaikė,nuotaika gera. ax.gif
Lyžuka,sveika sugrįžųsi. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 spalio 2019 - 19:15
Ingrida pavydi grybų žemaičiams, bet ta Žemaitija plati. Mes ir prie žemaičių, bet šiandien miške buvau, tai net nė vieno šungrybio neradau, dar taip nėra buvę, kad NĖ VIENO GRYBO nebūtų. Taip viskas išdžiovinta antri metai.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 10 03, 20:15)
Ingrida pavydi grybų žemaičiams, bet ta Žemaitija plati. Mes ir prie žemaičių, bet šiandien miške buvau, tai net nė vieno šungrybio neradau, dar taip nėra buvę, kad NĖ VIENO GRYBO nebūtų. Taip viskas išdžiovinta antri metai.

Liniuk,į Kulius kažkokius važiuok ,prie Plungės.Va Lady neišeina turbūt iš miško?
Bet Mažeikių rajone renka grybus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 spalio 2019 - 19:19
labas 4u.gif

Lyžuka, sveika parėjus 4u.gif 4u.gif

sesuo šiand buvo miške, parsivežė kašikėlį visokiausių mirksiukas.gif bet aplėkė pusė svieto rolleyes.gif

jaučiu, kad mano konservavimai ant pabaigos, liko šermukšnienė ir tikriausiai vsio biggrin.gif

man rodo, kad pirmadienį-antradienį -1 ir šlabdriba unsure.gif
šildymą įjungė
Atsakyti
Ingrida, tai kokios jums ten maitinimo istaigos reikejo blink.gif Mes net restoorana turim gana nebloga. Suchime ir upes kepyklele. Visur valgomu daiktu yr.
Atsakyti
Oi, ne, aš jau kur nors nesitrenksiu grybaut, dar ne tokia ligonė biggrin.gif Fb klasiokė buvo įkėlusi bagažinę baravykų, rašė, kad pajūry miškuos rinko. Tai taip įspūdingai atrodė biggrin.gif Ai, gerai ir be grybų bus.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 10 03, 19:44)
Laba, bet pavasarį jie taip staigiai perauga. Rudenį taip nedaro? Aš apie brokolius.

Praeitą antradienį išpjovėme vos ne per mažus. Buvo šalta, tai iki šiol nepriaugo. Palijo, kažkaip šoko augti.
Meri, nieko aš nerašiau. Kokiame čia žurnale ? Skambinėja čia vos ne kasdien korespondentės, maža ką ten pribūriau. Net nesakė, kad kažką mano vardu paleis ?
Atsakyti
Kaimietuke, o pekiniečių sėklų Ri.... būna kur laisvai pirkt? labai jau gražūs(čia fb veizėjau)
pakčiolių nieks nevalgė, nors man visai ir nieko
kalės tik jaunus lapelius valgom, senesni kietesni, nebeskanūs biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Raitosiuosi rankoves,nuo keturių akys stačios,nei tabletė nepadėjo.Vis užsisakydavau vieno kasnio sumuštinukus,na ne galvoju reikia bandyti pačiai. ax.gif Vakar dar tokių receptų sužinojau iš šeiminikės,kuri mus maitino.Rimi yra duoniukai mažiukai,juos užpildo pievagrybiai sumalti su džiovintis pomidorais,vietoje pievagrybių turiu raudonikių virtų,pakepsiu,džiovintų pomidorų turiu.Na pažaisiu su tortilijomis su kaušiukais užpildyti reiks pagalvoti.Ne stebuklai kažkaip pabandysiu? bigsmile.gif mirksiukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Sapniuk,mūms reikėjo sodybos,kurioje galėtume padiskutuoti. ax.gif
Siūlo ekskursijas į Gardiną,Lenkiją po savaitgalį.Bet ten jau labai tikintys važiuoja,kunigai. ax.gif Nesu aš netikinti,bet ten jau labai smarkiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 10 03, 21:42)
Kaimietuke, o pekiniečių sėklų Ri.... būna kur laisvai pirkt? labai jau gražūs(čia fb veizėjau)
pakčiolių nieks nevalgė, nors man visai ir nieko
kalės tik jaunus lapelius valgom, senesni kietesni, nebeskanūs biggrin.gif

labas rytas. yahoo.gif hmm.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti