Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniau, ne tu, o tavo kaimynė durna. Klinikinė. biggrin.gif

Meri, gal Liniuko vyrelio grožiai ?
Atsakyti
Ne, IK, mes ne tokie žymūs biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Išmaunu ekskursijon Kupiškio rajonan,sūrio kelią praeisime. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, net as tokio nezinau rolleyes.gif Ar tikrai Kupiskio?

Labas rytas
Atsakyti
Sveikos smile.gif

grįžtu į eterį, liga buvo atjungusi smile.gif, fui, bet išsisukau... nenoriu net prisiminti

Kaip čia jums sekasi ? KAs gimė, kas mirė, kas skyres biggrin.gif ar iš naujo ženijotės tongue.gif
Atsakyti
Lyžuka, apie kokius šviesius gyvenimo įvykius tu čia svajoji. wub.gif Skyrybos, vedybos, gimimai - užsimaniau, nors rėk. bigsmile.gif

Ingrida, grįžk gyva po to sūrio kelio. Įtariu, kupiškėnų sūriai gali būti mirtini.
Prieš daugelį metų , kai augindavau dešimtimis hektarų morkų, leisdavau susirinkti liekantį "šrotą". Atvaro iš Kupiškio tokia babikė, prisirenka tų morkų ir kaip padėką kiša man sūrį. Pasakoja man, kad augina tuntą avių, karvių ir daro fermentinius sūrius. Na, nuo moteriškės kvapelis panokusios fermos. Namie išvynioju sūrį : OMG blink.gif Kažkas panašaus į supuvusią varškę, glitėsiais apėjusią. O jau kvapelis.... Atidaviau tokiam priglaustam šunėkui, tas irgi atsisakė.
Atsakyti
Kaimietuke, oi gautum tu man kailin uz tokius kupiskenu zeminimus. Dziiugauk, kad toli esi ir nepasieksiu biggrin.gif Kupiskenu tik alus bais macnus, antros stiklines gali nebereikt.

Lyzuka, si antradieni palaidojau mama , baigesi jos zemiski vargai.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 10 03, 12:51)
Kaimietuke, oi gautum tu man kailin uz tokius kupiskenu zeminimus. Dziiugauk, kad toli esi ir nepasieksiu biggrin.gif Kupiskenu tik alus bais macnus, antros stiklines gali nebereikt.

Lyzuka, si antradieni palaidojau mama , baigesi jos zemiski vargai.

oi Sapniuk giliausia užuojauta 4u.gif

neturiu net ka daugiau pasakyti, tu ja taip rūpinaisi
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 10 03, 12:33)
Lyžuka, apie kokius šviesius gyvenimo įvykius tu čia svajoji. wub.gif Skyrybos, vedybos, gimimai - užsimaniau, nors rėk. bigsmile.gif

na noris gi to gyvenimo paįvairinimo tongue.gif o ir šilumos ant žiemos bigsmile.gif

ryt bus tavo kvietkai, stengsiuos išsiusti šeštadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, Lyzuka oro_buckis.gif

meciau sporta, tiksliau apleidau. Ryt kirpyklon uzsirasiau, teks tipent.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 10 03, 14:03)
aciu, Lyzuka oro_buckis.gif

meciau sporta, tiksliau apleidau. Ryt kirpyklon uzsirasiau, teks tipent.

tai jau ne tas ir rupi...dar primink kiek mamai metu buvo? ir čia dar laidot vežet nemaža atstuma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 spalio 2019 - 13:08
siandien butu sukake 90. Vezem 20 kilmetru nuo miesto i grazu, ramu kalneli. Visur laksciau viena, buvo reikalu, net senas pazintis teko prisimint.
Atsakyti
Lyžuka, neskubėk. Važiuos mašiniukas į Panevėžį, įdėsi.

Buvau bais persigandusi. Žadėjo -3 šaltį, puoliau kirsti brokolius. O jų priaugę tonomis. Tai dar tegul pabūna. Atšaukė prognozistai žiemą.
Atsakyti