Sapniau, ne tu, o tavo kaimynė durna. Klinikinė.
Meri, gal Liniuko vyrelio grožiai ?
Ne, IK, mes ne tokie žymūs
Labas rytas.
Išmaunu ekskursijon Kupiškio rajonan,sūrio kelią praeisime.
Ingrida, net as tokio nezinau Ar tikrai Kupiskio?
Labas rytas
Labas rytas
Sveikos
grįžtu į eterį, liga buvo atjungusi , fui, bet išsisukau... nenoriu net prisiminti
Kaip čia jums sekasi ? KAs gimė, kas mirė, kas skyres ar iš naujo ženijotės
grįžtu į eterį, liga buvo atjungusi , fui, bet išsisukau... nenoriu net prisiminti
Kaip čia jums sekasi ? KAs gimė, kas mirė, kas skyres ar iš naujo ženijotės
Lyžuka, apie kokius šviesius gyvenimo įvykius tu čia svajoji. Skyrybos, vedybos, gimimai - užsimaniau, nors rėk.
Ingrida, grįžk gyva po to sūrio kelio. Įtariu, kupiškėnų sūriai gali būti mirtini.
Prieš daugelį metų , kai augindavau dešimtimis hektarų morkų, leisdavau susirinkti liekantį "šrotą". Atvaro iš Kupiškio tokia babikė, prisirenka tų morkų ir kaip padėką kiša man sūrį. Pasakoja man, kad augina tuntą avių, karvių ir daro fermentinius sūrius. Na, nuo moteriškės kvapelis panokusios fermos. Namie išvynioju sūrį : OMG Kažkas panašaus į supuvusią varškę, glitėsiais apėjusią. O jau kvapelis.... Atidaviau tokiam priglaustam šunėkui, tas irgi atsisakė.
Ingrida, grįžk gyva po to sūrio kelio. Įtariu, kupiškėnų sūriai gali būti mirtini.
Prieš daugelį metų , kai augindavau dešimtimis hektarų morkų, leisdavau susirinkti liekantį "šrotą". Atvaro iš Kupiškio tokia babikė, prisirenka tų morkų ir kaip padėką kiša man sūrį. Pasakoja man, kad augina tuntą avių, karvių ir daro fermentinius sūrius. Na, nuo moteriškės kvapelis panokusios fermos. Namie išvynioju sūrį : OMG Kažkas panašaus į supuvusią varškę, glitėsiais apėjusią. O jau kvapelis.... Atidaviau tokiam priglaustam šunėkui, tas irgi atsisakė.
Kaimietuke, oi gautum tu man kailin uz tokius kupiskenu zeminimus. Dziiugauk, kad toli esi ir nepasieksiu Kupiskenu tik alus bais macnus, antros stiklines gali nebereikt.
Lyzuka, si antradieni palaidojau mama , baigesi jos zemiski vargai.
QUOTE(sapniukass @ 2019 10 03, 12:51)
Kaimietuke, oi gautum tu man kailin uz tokius kupiskenu zeminimus. Dziiugauk, kad toli esi ir nepasieksiu Kupiskenu tik alus bais macnus, antros stiklines gali nebereikt.
oi Sapniuk giliausia užuojauta
neturiu net ka daugiau pasakyti, tu ja taip rūpinaisi
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 10 03, 12:33)
Lyžuka, apie kokius šviesius gyvenimo įvykius tu čia svajoji. Skyrybos, vedybos, gimimai - užsimaniau, nors rėk.
na noris gi to gyvenimo paįvairinimo o ir šilumos ant žiemos
ryt bus tavo kvietkai, stengsiuos išsiusti šeštadieni
aciu, Lyzuka
meciau sporta, tiksliau apleidau. Ryt kirpyklon uzsirasiau, teks tipent.
QUOTE(sapniukass @ 2019 10 03, 14:03)
aciu, Lyzuka
tai jau ne tas ir rupi...dar primink kiek mamai metu buvo? ir čia dar laidot vežet nemaža atstuma?
siandien butu sukake 90. Vezem 20 kilmetru nuo miesto i grazu, ramu kalneli. Visur laksciau viena, buvo reikalu, net senas pazintis teko prisimint.
Lyžuka, neskubėk. Važiuos mašiniukas į Panevėžį, įdėsi.
Buvau bais persigandusi. Žadėjo -3 šaltį, puoliau kirsti brokolius. O jų priaugę tonomis. Tai dar tegul pabūna. Atšaukė prognozistai žiemą.
Buvau bais persigandusi. Žadėjo -3 šaltį, puoliau kirsti brokolius. O jų priaugę tonomis. Tai dar tegul pabūna. Atšaukė prognozistai žiemą.