Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 19, 01:11)
Niekuo nesitepiau, bet kažkaip susikę manau su narkoze.
Gal ta daktarė nemėgsta atvykėlių ir nelabai tai slepia. Aišku, kad nemalonu.

na gal,kažkaip pirmą kartą girdžiu,išbandysiu greit
va ką tik sugalvojau biggrin.gif ,rankos be darbo pabuvo ir nusilupo biggrin.gif

apie tai negalvojau,nuėjom su vertėja linksmos,na geros nuotaikos,niekuo nesupykdėm,jokių ten pretenzijų ar reikalavimų nebuvo iš mano pusės,net kai paklausė ar turiu klausimų nieko nesakiau,tada jau pati kalbėjo

bet kai dabar galvoju,tai tie atvykėliai ne už dyką gydomi,ta prasme ji ne labdara užsiima,algą gauna,kitas dalykas,kad į vokietiją tikrai daug svetimšalių atvažiuoja būtent rimtam gydymui,sunkesnėm ar retesnėm operacijom,skaičiau,kad onkologai toli pažengę,pagal tokių ligonių išgydymą vokiečiai gerų rezultatų pasiekę

na,tikiuosi tik ta ... tokia pasitaikė ir viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 02 19, 00:25)

va ką tik sugalvojau  biggrin.gif ,rankos be darbo pabuvo ir nusilupo  biggrin.gif

Ot gerai su protingom pasidalint patirtim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 02 19, 01:28)
Ot gerai su protingom pasidalint patirtim biggrin.gif

na taip,nukrito darbinės pirštinės biggrin.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau,o nejautros neišeina į stuburą vietoje narkozės?Aš pasiskundžiau,kad sunkiai nubudinėju po narkozės,man paskyrė nejautrą. ax.gif
Atsakyti
sveikos,

Frau, gydytojai privalo pasakyt visiškai visus šalutinius poveikius ir kas gali nutikt, bet juk ne viskas nutinka, o ir tyčia tikiuos dantų niekam nedaužo.....
kai su inkstais turėjau bėdų, tai man atnešė net kelis lapus su įvairių komplikacijų aprašymais, kurias paskaičius plaukai šiaušės ir norėjos daiktus susirinkus namo traukt, nes mano liga pasirodė lengvas čiaudulys palyginus su tuom kas aprašyta buvo, bet anesteziologas buvo jaunas ir viską sudėliojo į vietas. Tiesiog mes turim žinot kas būtų jeigu būtų.
Linkiu, kad Tau viskas būt tik gerai ir laikysiu kumščius, špygas ir t.t. 4u.gif 4u.gif

kad Liniuko rankos apsilupo be darbo būdamos, chmmmmm biggrin.gif biggrin.gif reik skubiai kuom užsiimt, o tai ir mano apsilups biggrin.gif biggrin.gif

verdu špinatienę wub.gif
Atsakyti
Sveikos, o ligoniukams sveikatos 4u.gif
Žiūriu svajonių sodus wub.gif
Frau, stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaičiai
Meriii koooOOOOOkie grožiai,negalima erzint sergančių mirksiukas.gif angel_sadangel.gif
Per dvi pindas darbe turiu anginą,garbė visiems šventiems ir nešventiems,kad kitą savaitę po pietų dirbsiu,gal tos jau bus atvėsusios,bet blyn ir proto neturėjimas,laikyt atdarą langą,lauke gi ne +10,juo labiau kad kelis kartus anksčiau jau buvau įspėjus kad prie mano mašinos labai traukia skersvėjis
Narkozes pernešu sunkiai,per paskutinę operaciją per greit užmigdė ir sutriko kraujotaka,vietoj to kad jau po 3 valandų po operacijos kelčiausia atsikėliau tik per kitos dienos pietus ir tai po lašinės
Nu bet Frauu ir anesteziologė blyn su savo fraze,o ką vemt nemalonu blink.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Labas
Frau, nu nekis i gerkle nei stangos, nei lomo nekis. Su kuo ten galima dantis isbarskint.
Siaip ir vaistu info lapeli paskaicius, galima aparpuoli gaut.
Viskas bus gerai, nusiteik pozityviai 4u.gif
Man pries operacija seimos gydytoja sake: vat, jei as ar sesele Grazina tau darytumem operacija, tai galetum bijot....
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 19, 11:03)
Labas
Frau, nu nekis i gerkle nei stangos, nei lomo nekis. Su kuo ten galima dantis isbarskint.
Siaip ir vaistu info lapeli paskaicius, galima aparpuoli gaut.
Viskas bus gerai, nusiteik pozityviai 4u.gif
Man pries operacija seimos gydytoja sake: vat, jei as ar sesele Grazina tau darytumem operacija, tai galetum bijot....

Pas mane laki vaizduote, va taip ir isivaizduoju santechniką prie gerkles ax.gif bigsmile.gif nebegaliu rašyti ... karsta.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 vasario 2017 - 14:24
QUOTE(Para @ 2017 02 19, 14:01)
Pas mane laki vaizduote, va taip ir isivaizduoju santechniką prie gerkles  ax.gif  bigsmile.gif nebegaliu rašyti ...   karsta.gif  bigsmile.gif

O jeigu ligoninėje pamatai stalių su įrankiais? Jis gi irgi baltu chalatu biggrin.gif
O jei kartais du sodininkai su lopetomis nuo lietaus praėjime slepiasi? Čia irgi tik fantazijos tereikia.. biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 19 vasario 2017 - 14:13
LAbukas

Frau 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif

MB cia nesenai dare pilvo isvarzos operacija-3 skylutes tik,bet su pilna narkoze..Siaip po sitos operacijos ta pacia diena namo isleidzia,bet kai MB dar miego apneja turi,tai ji per nakti palaike,kad isitikintu kad tikrai pilnai atsistate..Anesteziologe lietuvaite buvo,tai ejo ir ejo pas ji i palata,paklaust ar gerai laikosi biggrin.gif
Atsakyti
Visur visokiu daktaru yra, mb po vieno intubavimo pora savaičiu beveik neprašnekėjo, taip buvo gerkle išdrožta aš jau buvau strioke kad kas rimciau darosi, jam labiau nesiseka su kitu galu nes ten irgi istato vamzdeli ir išdrožia viska unsure.gif , tai visokie uždegimai moment prisimeta bet moterims gal po operaciju neveda ten nieko nežinau unsure.gif šiaip visumoj nieko baisaus viskas per laika susitvarko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 vasario 2017 - 16:14