Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

sveikatos dabar reik tik man. angel_sadangel.gif ramiai, tyliai be skausmu 11 val. ryte. Likau naslaite.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 29 rugsėjo 2019 - 16:34
Sapniukai, užuojauta. Kaip sakau, gerai, kai žmogus išeina be kančių.
Atsakyti
Sapniuk mieloji 4u.gif
Atsakyti
Amzina atilsi isejusiai mamytei. Uzuojautos ,sapniuk.
Atsakyti
aciu, Alta. Laikausi, nes neturiu ka daryt. As vienas vaikas seimoj, viskas ant manes.
Atsakyti
Sapniukai, užuojauta.
Dabar ir laidotuvės dar vien tavo rūpestis.

Luety, tu rašyk ne sviestinai riešutai, o moliūgai Buternutai. Ir pas mus ta veislė auginama.

Naikinu paprikas. Tiksliau , kišu į šaldiklį ir stiklainius. Šiandien gal tris kibirus baisulinius sutvarkiau

Nulijo su perkūnijomis.
Atsakyti
Labas rytas

atsikeliau 5 val. net nezinau kodel. Pas seimos daktare tik puse 9. Laidosiu prie savo sesutes, kaime, kuriame as gimiau. Uztinus kaip mongole. Vakar gal puse buteliuko gudobeles isgeriau.

Mano sazine rami, net mirstant ant lovos krasto sedejau. Isveze tik po keturiu valandu nuo mirties, tai spejau ir atsiprasyt, ir poterius pakalbet.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,remkitės abu petys petin.Juk mb irgi vienturtis?
Riešutinių moliūgų suskaičiavau 45,nors gerai jie laikosi per žiemą. ax.gif
Sapniuk,sunku bus kol apsiprasi. 4u.gif Mano babytė kai išėjo,mama neglėjo leisti išnešti tame juodame maiše,gerai pažystamas atvažiavo,tai į adijalą susuko,kol išnešė,paskui jau nematėme kaip toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 rugsėjo 2019 - 06:43
vyras 7 i Panevezi isvaziavo, gris tik vakare. Jis ne vienturtis, turi broli, bet tas virs 20 metu ruskyne gyvena.Visi tik siulosi padet, o ka padet, kai as pati nezinau kuo man cia padet. Svarbu su klebonu susitariau, kad palydes i kapines.

Aciu visoms wub.gif
Atsakyti
Labukas,

Sapniuk,sirdele,tau stiprybes,o mamuliukui,te bus lengva zemele ir amzina atilsi jai.Uzuojauta is visos sirdies.

Merii,isvykes i kita sali,patriotizmo savo nesumazini,tik nezinau,kaip kas ji supranta. mirksiukas.gif Sveik,naudok gal arbatmedzio extrakta,pakvepuok jo lasiuku ant tampono uzlasinus, buna lengviau.Bet kvepia labai astriai,ne visiems partinka.

Liniuxxxxx,aciu uz paaiskinima,kur Lyzuka.Kazin ar tai gali padet akims,tas toks poilsis.Nebent darbe prie kompo,o dar po darbo,tada tai taip.

IK,moliugai buternutai,taip ir Lietuvoj juos vadina?Skanus jie man kepti prie vistienos,tokie saldziai rugsteleje.Ir kimsti skanus puselese su farsu,atrodo tokie kieti,nuskust negali,ipjaut neina,o iskepa greitai.Is vieno daigo apie 30 buvo.Jie velesni,nei cukinijos,praktiskai i pati rudens gala tik sunoksta.Ir laikosi superiniai.

Na,o pas mus vis dar lyja,tik vejas kiek aprimo,nelis tik treciadieni ir ketvirtadieni,o po to rodo vel visa savaite lietu.Mazdaug pildosi prognozes,tai turesiu tik dvi dienas sodui pabaigt,cukiniju virkscias nuvalyt,sparaginiu kamblius nupjaut,paruost dirva svoguniukams lapkriti sukist i zeme.Ir baigt ravet viena gabaliuka,liko ir liko.Nezinau ar siltnami dar ka rausiu,nes viskas dar puikiai atrodo,o atves tik iki 12 diena,o nakti bus dar 4 sulumos.Dideli svyravimai,bet atrodo maras yra ilindes i viena krastini pomidoru kera,reiks patikrint,jei taip tikrai,raut be gailescio tada pomidorus.
Visoms linkiu grazios dienos,nepersidirbkit,nesusalkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 rugsėjo 2019 - 10:31
Luety, pagal klasifikaciją tai Buternut yra muskusiniai moliūgai. Bet kadangi plačiausiai žinoma veislė yra Buternut, tai žargonu ir vadinami .
Lietus Lietuvoj. Lyja ir lyja, balos visur.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 09 30, 07:34)
Labas rytas

atsikeliau 5 val. net nezinau kodel. Pas seimos daktare tik puse 9. Laidosiu prie savo sesutes, kaime, kuriame as gimiau. Uztinus kaip mongole. Vakar gal puse buteliuko gudobeles isgeriau.

Mano sazine rami, net mirstant ant lovos krasto sedejau. Isveze tik po keturiu valandu nuo mirties, tai spejau ir atsiprasyt, ir poterius pakalbet.

Laba,
Sapniuk. Užuojauta ir nuoširdi malda.
Nkankink savęs savigrauža. Taip turi būti. Nei vienas su saule negyvensim. Apkabinu.
Atsakyti