Palikau fuksijas, kaži, gal ir jas reikia tempti?
Buvo šalna, bet neįpatynga, vyras sakė minus du
Man tai vakare būna šalta. Nusilakstau per dieną. Vakare patupiu prie židinio, atšylu.
Labas rytas.
Labas
ar labai durna mintis butu snd. skinti obuolius? Zinau, kad po salnos turi atlyt juos, bet kada tas lietus bus?
ar labai durna mintis butu snd. skinti obuolius? Zinau, kad po salnos turi atlyt juos, bet kada tas lietus bus?
Kokia čia ta šalna bebuvo. Gali skinti tuos obuolius. Aš jau pusę nuskyniau . Liko dar dvi obelaitės. Viena paveldėta su žeme baisulinio aukščio, reikės nebent su frontaliniu krautuvu į kaušą įsilipus apskinti. Kita namie, sode. Tai gal dvi dėžutės tebus.
Labas rytas.
Aš jau nuskyniau obuolius.
Kažkokios remontantinės avietės įdomios,nei tai šalnos gavę,nei tai pernokę.Reiks bandyti šiandien dar skinti.
Labas
einu pasprtuosiu ir eisiu obuoliu skint.
Kaip man patinka tokios sauletos dienos
einu pasprtuosiu ir eisiu obuoliu skint.
Kaip man patinka tokios sauletos dienos
Sekmadienį žada lietingą. Vis tik ruduo. mano brokoliai labai lėtai auga.
vakarais ko tai kelienai sustingę. Gal šarnyrai baiginėjasi Neįsivaizduoju, kaip Ingrida tokius kelius nueina. Įtariu, ji kas mėnesį "iki Berlyno ir atgal"
vakarais ko tai kelienai sustingę. Gal šarnyrai baiginėjasi Neįsivaizduoju, kaip Ingrida tokius kelius nueina. Įtariu, ji kas mėnesį "iki Berlyno ir atgal"
Vakar buvom rudeninėj Palangoj- TUŠČIA Taip gerai eiti, na dar kiniečių buvo ir Gintaro muziejuj juos matėm. Dar buvom Mosėdy, įspūdingai atrodo tokia galybė akmenų.
Labas rytas.
Likau be uogų,išpirko abu kibirus spanguolių.Varau šiandien vėl.
Lankstosi IK tie šarnyrai dar,gi svorio numečiau.Negaliu atsidžiaugti,kaip išsilaikyti?
Labukas
Gaila, kad gražios dienos baigiasi. Nuo pirmadienio kasdien stebiu išskrendančias gerves, bent man atrodo, kad tai gervės, žąsys lyg kitais balsais atsisveikina Bet taip aukštai skrenda, matyt, Lietuva jiems - tranzito šalis.
Prastai ir man su šarnyrais, man, tikriausiai nuo stuburo atsiduoda tai į kelius, tai į šoną. Bet aš rytais labiau sustingus būnu, prasimankštinu, išsijudinu ir nieko. Dabar nėra laiko apie save galvoti.
Esu buvusi Mosėdyje net kelis kartus, man ten labai tinka aplinka, mėgstu akmenis, mano protėviai uždirbdavo iš akmenų skaldymo, paminklų, tvorų darymo, nes žemės Vilniaus krašte prastos, iš žemdirbystės sunku buvo pragyventi.
Gaila, kad gražios dienos baigiasi. Nuo pirmadienio kasdien stebiu išskrendančias gerves, bent man atrodo, kad tai gervės, žąsys lyg kitais balsais atsisveikina Bet taip aukštai skrenda, matyt, Lietuva jiems - tranzito šalis.
Prastai ir man su šarnyrais, man, tikriausiai nuo stuburo atsiduoda tai į kelius, tai į šoną. Bet aš rytais labiau sustingus būnu, prasimankštinu, išsijudinu ir nieko. Dabar nėra laiko apie save galvoti.
Esu buvusi Mosėdyje net kelis kartus, man ten labai tinka aplinka, mėgstu akmenis, mano protėviai uždirbdavo iš akmenų skaldymo, paminklų, tvorų darymo, nes žemės Vilniaus krašte prastos, iš žemdirbystės sunku buvo pragyventi.