Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kudas tas tavo zaltys, Ingrida. Sliekais sotus nebus, jei peles truciji. Ant kaklo bantas tai puosnus.

Labas
Atsakyti
Luety, ačiū už gražius žodžius. wub.gif
Jau vakarais kuriame židinį. Šiandien nusidirbau mirtinai. Nėra jėgų net skalbinius padžiauti. blink.gif
Vakar kaimynai pasikvietė avienos dešrelių degustacijai. Man dar teko išdegustuoti pusę butelio namynio vyno. Ne jų gamybos, tai net nežinojome, iš ko gamintas. Na bet naktį kaip širdis kalė, aina sau. Tokia pusiau miegojusi, šiandien strimgalviais nulėkiau ir pripjoviau 30 dėžių brokolįų, dar užsakymą nuvežiau į miestą. O grįžusi puoliau šiltnamį gelbėti nuo šalnų. Priskyniau pomidorų 8 kibirus ir gal 6 kibirus paprikų. Dalį paprikų nublanširavau, keliaus į šaldiklį.
Ko gero , bus šalna. Uždangsčiau agro plėvele jurginus, apsukau paklodėmis brugmansijas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Buvo šalna, ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Šalna minus 2,5. Nušalo jurginai, bože, kiek darbo laukia juos sutvarkyti. Taip gražiai žydėjo pelargonijos, vakar pasidžiaugiau paskutinį kartą, bet jos dideliuose vazonuose, neplanavau įnešti, aš jų ir nepakelčiau, be to laikyti nėra kur tokių griozdų. Šiltnamiuose dar buvo baklažanų ir paprikų jaunų, bus ir jiems galas. O saulė išlindo ir šypsosi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2019 09 23, 08:27)
Labas rytas.
Šalna minus 2,5. Nušalo jurginai, bože, kiek darbo laukia juos sutvarkyti. Taip gražiai žydėjo pelargonijos, vakar pasidžiaugiau paskutinį kartą, bet jos dideliuose vazonuose, neplanavau įnešti, aš jų ir nepakelčiau, be to laikyti nėra kur tokių griozdų. Šiltnamiuose dar buvo baklažanų ir paprikų jaunų, bus ir jiems galas. O saulė išlindo ir šypsosi. ax.gif

Tik ramiai. Dauguma pelargonijų pakelia iki -5. Mano jurginai agro buvo užmesti, panašu, kad nenušalo. Šiltnamyje dar pomidoriukai, agurkai.
Atsakyti
Labas

visai isgaravo is galvos, kad snd. ryte i dvieju kmb. buta ateina silumos tinklu darbuotja nublombuot skaitiklio. Susitariau 3 val. ir vyra issiunciau Panevezin ax.gif

Salna buvo. Kaimynes jurginai nuvirinti. Mano prie gatves irgi. Siltnamy yra dar pomidru. Nebuvau. Idienos, eisiu bulves paskutines nusikasiu.
Atsakyti
Pas mus kaimuke šalnos nebuvo ax.gif
Atsakyti
Gėlės visos nušaldytos, išliko tik lobuliarijos, Nu pasaka, ne gėlės, visą vasarą lyg kilimas žydi. Šiandien jau karves vedžiau namo, nes, matyt, vėl bus šaltis didelis.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šiandien patraukė kaip reikiant. Jurginai uždangstyti, gal atlaikys.O ir rytas labai šaltas. Parlėkiau iš sandėlio, kava šildausi.
Atsakyti
na pas mus sis rytas tikrai siltesnis nei vakar ax.gif

reiks eit medetkas nuraut von, lelijas sutrumpint.

Snd. vyras buvo Baltijos Amerikos klinikoj Vilniuj. Galvojm, kad reiks puse jo algos palikt, nes knsultacija 80 euru blink.gif , o dar darbas. Bet taip dar kriksciniskai sumokejo. blink.gif

PS.: KARTAIS NENUSISPAUDZIA O, susidekit kur reikia biggrin.gif

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 24 rugsėjo 2019 - 14:01
Pas mus tikrai šaltesnė naktis buvo. ax.gif Vakar kermėkai dar stovėjo kaip kareiviai,šiandien galvojau susirinksiu likučius,kur tau jau galvos nulinkę. rolleyes.gif
Nors sodybon sulakščiau surinkau žoliapjovę,pjūklą,visas coca colas,vistiek užšaltų(likučiai nuo balių,pusę pakuotės,nei mes geriame nei ką,bet jaunimas mėgsta) mirksiukas.gif Dar ir susirinkau kelias dėžes obuolių,paskyniau dar dėžę vynuogių,o skanios po šalnos,gėlės saulenės,kraujažolės dar puikiai žydi.Gal ten šalnos nebuvo? ax.gif
Putino parsivežiau ,maišysiu su medumi.Namie gera šilta,jau po pietų pradėjo vėsti.O rytoj dar planai palėkti spanguolių sau. bigsmile.gif
Atsakyti