Labas rytas.
Mes irgi visiems trims pirmas mašinas davėme,tik išlaikius teises,na gi norisi jau važiuoti. Davėme išsimokslinimą,o jau butus toliau prašome patys. Bet jiems ir nereikia tų butų,pakalbame,ypač mano mama,na kaip neturėti savo?O jie patys nežino kur rytoj gyvens?Nei vienam nereikia. Kol vaikų nėra sutinku. O ir mažėlis įrodinėja ,kai nuomuojasi.Atrodo išsinuomoji tokioje geroje vietoje,po mėnesio bac statybos aplinkui.Arba kyla lėktuvai,girdisi ištisai.Tai susipakuoji ir eini kitur.O jau kai savo turi...............
Kaip supratau mažoji dar nori išmokti daugiau,universiteto žinių maža,pužentis nuo kitos savaitės pradeda dirbti nuotoliniu anglams 4 mėnesius,sustabdo nemokamų atostogų lietuvos įmonėje ir pabando,jei nepaiims į armiją. Tai laiko klausimas .
Vakar lomkes įveikiau,vistiktai nulėkiau po pietų per mišką,kad ir lijo,bet kaifas. Palikau mašiną toli,ėjau per lauką per lietų,bet kaifas.
Ingrida, tu jau daraisi nepakaltinama. Taigi vakar šitaip lijo. Kai užeina, svieto nesimato.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 09 20, 21:45)
Ingrida, tu jau daraisi nepakaltinama. Taigi vakar šitaip lijo. Kai užeina, svieto nesimato.
Tai kad lijo neištisai ir miške tiek nesijaučia.
[url=https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?
Labas rytas.
Šalnos nebuvo,lietus lijo.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 09 19, 20:54)
Luety, taigi vaikai mūsų žino, iš kur pinigai dygsta. Suėjo 18 , dukra gavo mašiną. Šiemet sūnui 18 , rudenį gaus mašiną. Vėliau nusimato butai, jeigu ir ne visa įmoka, tai bent didesnė dalis. Bet aria vaikai irgi valandų neskaičiuodami. Sūnus net vasarą, per atostogas, atsikėlęs klausia : gal ką reikia padaryti ? Kiek pažįstu ūkininkų kolegų, visų vaikai šitaip. Nuvarome pas draugus, jeigu darbymetis, tai vaikai murzini sudulkėję tik įlekia pasisveikinti, ir vėl į darbus. Bet tėvai gali dovanų mostelėti nekilnojamojo turto arba padėti su pinigais įkuriant verslą. Dėl ko džiaugiuosi, tai dėl vaikų sveiko ir racionalaus požiūrio į gyvenimą. Nereikia svaigti savęs ieškojimuose, išsidirbinėjimuose su visomis įmanomomis blogybėmis. Bent tame esu rami.
Šiandien lietus po lietaus. Ir dvi nuostabaus ryškumo vaivorykštės.
Šiandien lietus po lietaus. Ir dvi nuostabaus ryškumo vaivorykštės.
Labas rytas,
pas mus vasara sugryzo,saule zeme ritinejasi,25 silumos,bet ryt gryzta ruduo su visais savo priciudais.Lietus,vejas,atvesta.O kai nuo 25 staigiai nukrenta iki 17,tai kunas labai jaucia.
IK respect.Kai vaikai ne tik zino,kur pinigai dygsta,bet ir partys dalyvauja tame priocese visu pajegumu,tada ir isauga zmonemis.Musu senoliai visi kaip sakant nuo zagres,tai ir isaugo karta verta pagarbos,o dabar tine karta daugiau vartotojai,reikalautojai,uztai,kad tevai deda viska ant lekstutes be to zinojimo suteikimo vaikui,kad pinigai uzdirbami ir sunkiai.Ir padekos nebeliko tevams uz istiesta pagalba.Liudna,bet kol tokiu tevu,vaiku bus,Lietuva gyvuos.Tikrai pavyzdys visam jaunimui jusu vaikai.Duok Die jiems sekmes visur ir visada.
Labas
tikiuosi praejo man pligonine savigrauza, viskas baigia stot i savo vezes. Mama kaip reke vartoma ligoninej, tai ir namie tai tesesi. Siandien jau apynormaliai. Vakar net sprte prie mariu buvau.
Kaimietuke, bil tik Ingridai gerai per lietu po miskus duotis. Man tokiu oru geriau siltoj trobj. Reik dar dvi vagutes bulviu nukast, kai lietus baigsis, na gal ne siandien.
tikiuosi praejo man pligonine savigrauza, viskas baigia stot i savo vezes. Mama kaip reke vartoma ligoninej, tai ir namie tai tesesi. Siandien jau apynormaliai. Vakar net sprte prie mariu buvau.
Kaimietuke, bil tik Ingridai gerai per lietu po miskus duotis. Man tokiu oru geriau siltoj trobj. Reik dar dvi vagutes bulviu nukast, kai lietus baigsis, na gal ne siandien.
Sapniuk-
Neįmanoma namie sėdėti vėl atsistos kilogramai atgal.Tai keksiukų cukinijų-bananų,pietūs skaniai,o būčiau miške jokių valgymų nereiktų.
Lidle,sandėlių valymas prisipirkome nereikalingų daiktų.Įdomu kas gamins tuos makaronus.MB jau seniai zyzė perkame makaronų gaminimo mašiną,na ir ką kai jau kainuoja tik 10 eurų,teko pasirašyti.kAI NUSIPERKI TAM PAČIAME lIDLE ŠVIEŽIŲ GATAVŲ.
Į elgetų temą,išeiname iš Lidlo.Stovi moteriškė su plakatu,nuotrauka vaiko,reikia vaikui protezo,sušelpkite.MB sako praeidamas man,vaikams nemokami protezai.Varau vežimėlį į vietą ir galvoju na jau netylėsiu.Žiūriu jau susipakavo savo plakatą,tikrai išgirdo mus.Aš praeidama sakau kam apgaudinėjate žmones,vaikams nemokami protezai,ji man- neponimaju vas. Nu bral kiek aferistų.
Neįmanoma namie sėdėti vėl atsistos kilogramai atgal.Tai keksiukų cukinijų-bananų,pietūs skaniai,o būčiau miške jokių valgymų nereiktų.
Lidle,sandėlių valymas prisipirkome nereikalingų daiktų.Įdomu kas gamins tuos makaronus.MB jau seniai zyzė perkame makaronų gaminimo mašiną,na ir ką kai jau kainuoja tik 10 eurų,teko pasirašyti.kAI NUSIPERKI TAM PAČIAME lIDLE ŠVIEŽIŲ GATAVŲ.
Į elgetų temą,išeiname iš Lidlo.Stovi moteriškė su plakatu,nuotrauka vaiko,reikia vaikui protezo,sušelpkite.MB sako praeidamas man,vaikams nemokami protezai.Varau vežimėlį į vietą ir galvoju na jau netylėsiu.Žiūriu jau susipakavo savo plakatą,tikrai išgirdo mus.Aš praeidama sakau kam apgaudinėjate žmones,vaikams nemokami protezai,ji man- neponimaju vas. Nu bral kiek aferistų.
Sveikos
Aš, matyt gyvenu šalčių karalystėje. Nušalo cukinijos ir moliūgai. Vakar sutempiau daugumą, bet tokių gražių jaunučių primegzta, gal kiek užmarinuosiu. Jurginams dar nepakenkė. Šalta, rytoj kaime jau gal katilą užkursim. Mieste dar nepajutau, kad šalta bute, gal virtuvėj daugiau būnu, o ten šilta.
Pro elgetas stengiuosi praeiti ir nieko neduoti, bet, kartais nesusilaikau ir duodu.Po to visada pagalvoju, kad be reikalo. Geriau anūkams duočiau, jie mielai paimtų.
Aš, matyt gyvenu šalčių karalystėje. Nušalo cukinijos ir moliūgai. Vakar sutempiau daugumą, bet tokių gražių jaunučių primegzta, gal kiek užmarinuosiu. Jurginams dar nepakenkė. Šalta, rytoj kaime jau gal katilą užkursim. Mieste dar nepajutau, kad šalta bute, gal virtuvėj daugiau būnu, o ten šilta.
Pro elgetas stengiuosi praeiti ir nieko neduoti, bet, kartais nesusilaikau ir duodu.Po to visada pagalvoju, kad be reikalo. Geriau anūkams duočiau, jie mielai paimtų.
Ingrida, nebėdavok dėl tų savo kilogramų, nieko ten pas tave nėra. Džiaukimės, kad turim ir galim ką skanaus suvalgyti. Gi nežinom, kas bus ryt, po savaitės, po metų...
Labas rytas.
Liniuk,tai kad nesinori,kad jie grįžtų.
Tai gerai šunį dabar reikia vedžioti iš penkto aukšto,taip tingisi,bet reikia.
Aš irgi tos nuomonės, valgykit kol galit, nes nežinai kada ateis tas laikas, kai norėsit, bet negalėsit, ligos neleis.
Gi negalima, bet prieš itališkus ledus neatsilaikau, ir vakar ir šiandien griešyjau. Šiaip laikausi savo režimo, bet, kai užeina bloga nuotaika, gesinu save negalimais produktais.
Personalui jau užsiminiau, kad pageidauju pereiti kitur, kur nereikia dirbti šeštadieniais. Gaila šios vietos, bet dvi išeiginės su mano sveikata būtų į naudą, alga tai bus ta pati. Gal išlauksiu tokios vietos.
Dvi dienas šaltis purtė, maniau, kad temperatūros yra, bet greičiausiai nerviškai ar kas sutrikę buvo, nes šąlo galūnės. Namie 19 ka, tad nekuriam, nors židinys yra pakrautas nuo pavasario.
Jau katytė kokia, kaskart peršoka tvorą ir pabėga, paskui neina privilioti pagauti. susipažino su priešais gatvelę gyvenančiais panašiu juodu kyciumi ir amžinai triukšmaujančiu jorkšyru. Buvo miela žiūrėti, kaip nosis sukišę uostėsi Na mano tai prieš juos dviguba, kaip monstrė atrodė Taip tai gerai, gal išaugo, nustojo mane draskyti, bet už tai mėgsta prausti šiurkščiu liežuvėliu
Gi negalima, bet prieš itališkus ledus neatsilaikau, ir vakar ir šiandien griešyjau. Šiaip laikausi savo režimo, bet, kai užeina bloga nuotaika, gesinu save negalimais produktais.
Personalui jau užsiminiau, kad pageidauju pereiti kitur, kur nereikia dirbti šeštadieniais. Gaila šios vietos, bet dvi išeiginės su mano sveikata būtų į naudą, alga tai bus ta pati. Gal išlauksiu tokios vietos.
Dvi dienas šaltis purtė, maniau, kad temperatūros yra, bet greičiausiai nerviškai ar kas sutrikę buvo, nes šąlo galūnės. Namie 19 ka, tad nekuriam, nors židinys yra pakrautas nuo pavasario.
Jau katytė kokia, kaskart peršoka tvorą ir pabėga, paskui neina privilioti pagauti. susipažino su priešais gatvelę gyvenančiais panašiu juodu kyciumi ir amžinai triukšmaujančiu jorkšyru. Buvo miela žiūrėti, kaip nosis sukišę uostėsi Na mano tai prieš juos dviguba, kaip monstrė atrodė Taip tai gerai, gal išaugo, nustojo mane draskyti, bet už tai mėgsta prausti šiurkščiu liežuvėliu
Mano daržo mažylis. Įdomu ką jis valgo?Galėtų pelių apmažinti nespėjame pilti nuodų.
Mėgaujuosi ramybe,virtuvėje prasisukau,su mb terliojomės su makaronų gamyba,dar pasirodo juos dabar reikia padžiauti ir džiovinti.Tfu,tikrai greičiau nusipirkti gali gatavų šviežių.Paskui dar mb kiek plovė mašinėlę makaronų.
Persodinėju gėles,prieskonius namie,laukiame šalnų.