Ne, Ingrida, neauginu tavo norimų.
Už tai iš egzotikos auginu dvejų veislių Pak Choi kopūstus, lapinius Kale kopūstus, brokolius. Gal nori saldžiųjų kukurūzų, atvaryk, prisiplėši. Nes užarsime.
Meri, kai tave kolioja, įsivaizduok save po stikliniu gaubtu ir lyg žiūrėtum iš šalies.
Nudobėme šiandien du kalakutus, įtartini buvo. Tai vienam kepenys gatavos, o kitam taip įdomiai, vieno klubo kaulai išretėję. Nugulė šaldiklyje .
Kaip nemėgstu šaltų orų. Man pradeda tokiu oru menkiausios žaizdelės pūliuoti. Visi pirštai skersai išilgai supjaustyti, labai aštrius peilius į sandėlį nupirkau. Vos prisiliečiu - šnai ir yra. Nupirkau moterims porą pleistro ritinių.
Luety, pasirodyk su kokiu mezginuku. Pakeli nuotaiką.
Liniukai, bulviakasis jau praėjo ? Kaip derlius ? Gal jau palijo kaip reikalas ? Šiandien mes gavome tooookio lietaus, su ledukais. Išvažiavau į miestą , buvo sausa gražu, grįžtu - visas kiemas vienos balos.
IK, tiek čia to bulviakasio, kokie 5 arai gal. Neblogos bulvės, gerai, kad antrą partiją vištinų pirkau, sušersiu mažas ir išgraužtas dar.
Šiandien jau lietus pasūdė, žemę išdirbo sėjai, tai kaži, ar nereiks per naują kultivuot, nu matysim.
Viriau marmaliošę su pupelėmis, nu skaniai gavosi.
Kiek pas tave kalakutų šiemet?
Šiandien jau lietus pasūdė, žemę išdirbo sėjai, tai kaži, ar nereiks per naują kultivuot, nu matysim.
Viriau marmaliošę su pupelėmis, nu skaniai gavosi.
Kiek pas tave kalakutų šiemet?
Labas rytas.
Ačiū IK,už kvietimą.Gėda prisipažinti bet tavo peilis važinėjasi bardčioke visą vasarą.Nėra kada prasukti.
QUOTE(IngridaB @ 2019 09 17, 17:35)
Na ir mūsų namuose atsirado gyvybės.Pažystamą paguldė į ligoninę su plaučių uždegimu,tai jos kalytė ir katė persikraustė pas mus. Aš jai buvau pažadėjųsi po savaitės priimti,iki kalėdų,ji išvažiuoja į Vokietiją pas dukrą gydytis,bet laikas pagreitino persikraustymą.
Nežinau kaip dukros šuva sugyvens spalio pradžioje žada palikti,išvyksta pas brolį į UK savaitgaliui. Visi aplinkui juokiasi atidaryti reikia šunų viešbutį.
Nežinau kaip dukros šuva sugyvens spalio pradžioje žada palikti,išvyksta pas brolį į UK savaitgaliui. Visi aplinkui juokiasi atidaryti reikia šunų viešbutį.
Labas rytas,
Ingrida,o ka,labai gera ideja.Ir bizniukas neblogas.Vis daugiau zmoniu isigyja naminiu gyvunu,vis dazniau keliauja,io palikt nera kur.Jei tik yra sodyba,puikus dalykas toks gyvunu viesbutukas.Pas mus jie brangus,ir turi viena bendra taisykle,turi turet kazkoki skiepa visi,tik tada galima juos priimt i bendra viesbuti.Bet cia jie brangus.
QUOTE(Merii @ 2019 09 17, 17:36)
Nu taip, apie tą pačią. Ačiū
Nu bet kokią gražią lauke turiu, keli žiedeliai, jei pavyks, bus grožių grožis
Galvoju, kur dingo pabaisa elgeta nuo mano kiosko, ogis valstybinė viešosios tvarkos tarnyba išvaikė, a.d., o tai man pirkėjus baidė. Turiu alergiją elgetoms. Gal iš pavydo, nes jam daugiau nei aš uždirbu už vienuoliką valandų per diena primėto ir vien už tai, kad jis kitoks. Neskaniai rašau, bet su bliūdu stovėti lengviau, nei pirkėjus aptarnauti. Šiandien viena motera mane išvadino išgama už tai, kad neimiau iš jos smulkių ir pati grąžą daviau. Skaudu, vistiek nepriprantu.
Nu bet kokią gražią lauke turiu, keli žiedeliai, jei pavyks, bus grožių grožis
Galvoju, kur dingo pabaisa elgeta nuo mano kiosko, ogis valstybinė viešosios tvarkos tarnyba išvaikė, a.d., o tai man pirkėjus baidė. Turiu alergiją elgetoms. Gal iš pavydo, nes jam daugiau nei aš uždirbu už vienuoliką valandų per diena primėto ir vien už tai, kad jis kitoks. Neskaniai rašau, bet su bliūdu stovėti lengviau, nei pirkėjus aptarnauti. Šiandien viena motera mane išvadino išgama už tai, kad neimiau iš jos smulkių ir pati grąžą daviau. Skaudu, vistiek nepriprantu.
Merii,cia,jei neimtum smulkiais,tai dar ne tiek isgirstum.Pirkejas visada teisus,ir jei jis nori,gali sumoket po 1 pensa vis simta svaru kaina ir pardaveja turi priimt,nes tai pinigai.Taip,kad...
IK,.man leliukai visi FB https://www.facebook...f=page_internal
Visos foto telefe,o is telefo sunku sukelt i SM,labai nelanksti sistema.
Labas
Ingrida, ko ten Kaimietukes peili veziojies visa vasara? Butu jai nereikeja pirkt nauju
Meri, netikiu kad Kauna apsedo visuotine empatija, kad zmones tokie dosnus elgetoms patapo Benamiai, elgetos ne pats malniausias reginys, bet tai yra. Visiems turi uztekt vietos po saule. Del ju uzdarbio nei viena nenoretu keistis su jais vietom.
Mes su mama spejom ligonine aplankyt, vakar su greitaja namo parveze, dykai. Cistitas ir vaistu kruva. Kas idomiausia, kad bobute pagulde ton pacion palaton, ton pacion lovon, kur as birzelio 5 d. gulejau.
Ingrida, ko ten Kaimietukes peili veziojies visa vasara? Butu jai nereikeja pirkt nauju
Meri, netikiu kad Kauna apsedo visuotine empatija, kad zmones tokie dosnus elgetoms patapo Benamiai, elgetos ne pats malniausias reginys, bet tai yra. Visiems turi uztekt vietos po saule. Del ju uzdarbio nei viena nenoretu keistis su jais vietom.
Mes su mama spejom ligonine aplankyt, vakar su greitaja namo parveze, dykai. Cistitas ir vaistu kruva. Kas idomiausia, kad bobute pagulde ton pacion palaton, ton pacion lovon, kur as birzelio 5 d. gulejau.
Pamatytumėt koks pabaisa, ir jūs pinigines trauktumėt juk gaila tokių.
Duoda man visaip pinigų ir po centą ir po du, bet, kai aš noriu taip guoti grąža, tuomet ir prasideda... Elgetos tai aplamai įžūlūs, beria saują ir net neklausia, tipo keisk jiems į popierinius. Kai pirkti, tai nieko nenori Ir taip įžūliai. Vakar tai pravažiavo viešosios tvarkos ekipažas tai pravaikė, šiandien vėl buvo pilna.
Vos atidirbau. Nežinau kas buvo, taip drebėjau, net nulėkiau nusipirkau šiltas kojines ir nepagailėjau megztiniui. Nešildė net kava. Ir antra diena taip galvoj ūžia, net trukdo Klauskite daktaro klausyt.
Duoda man visaip pinigų ir po centą ir po du, bet, kai aš noriu taip guoti grąža, tuomet ir prasideda... Elgetos tai aplamai įžūlūs, beria saują ir net neklausia, tipo keisk jiems į popierinius. Kai pirkti, tai nieko nenori Ir taip įžūliai. Vakar tai pravažiavo viešosios tvarkos ekipažas tai pravaikė, šiandien vėl buvo pilna.
Vos atidirbau. Nežinau kas buvo, taip drebėjau, net nulėkiau nusipirkau šiltas kojines ir nepagailėjau megztiniui. Nešildė net kava. Ir antra diena taip galvoj ūžia, net trukdo Klauskite daktaro klausyt.
Baigėsi mano miškai.Čia save guodžiu matyt dievo pirštas.
Sugedo mano mašiniukas,nutrūko sankabos trosas.Tai gerai kad namie o ne kažkur miške. O detalė tik originalas,niekas negamina daugiau. Nežinau mb ieško man miškan kito mašiniuko,bet nusitemps.
IK vienas ūkininkas jau antrą kartą pardavinėja daržoves nelegaliai Babilono aikštutėje.FB pasiskelbė ir žmonės atvažiuoja.Praeitą kartą neradau,dabar pataikiau.O kokios šviežios daržovės ir krapai,svogūnų laiškai,brokoliai,kapiaropės.Pasaka, neapsimoka jau ir auginti.Jis iš Šeduvos,rytoj viską tvarkysiu šaldymui.Sakė turės ir pastarnokų,ropių.Na rizika,gali bet kada papulti.
Šiandien iš nervų riešutus tvarkiau,prilaupiau kibirą,dar tiek pat laukia.
Sugedo mano mašiniukas,nutrūko sankabos trosas.Tai gerai kad namie o ne kažkur miške. O detalė tik originalas,niekas negamina daugiau. Nežinau mb ieško man miškan kito mašiniuko,bet nusitemps.
IK vienas ūkininkas jau antrą kartą pardavinėja daržoves nelegaliai Babilono aikštutėje.FB pasiskelbė ir žmonės atvažiuoja.Praeitą kartą neradau,dabar pataikiau.O kokios šviežios daržovės ir krapai,svogūnų laiškai,brokoliai,kapiaropės.Pasaka, neapsimoka jau ir auginti.Jis iš Šeduvos,rytoj viską tvarkysiu šaldymui.Sakė turės ir pastarnokų,ropių.Na rizika,gali bet kada papulti.
Šiandien iš nervų riešutus tvarkiau,prilaupiau kibirą,dar tiek pat laukia.
Žinote, labiausiai nervuoja elgetaujantys paaugliai. Visada pasiūlau paklausiu, ar turi namie ką valgyti. Purto galvą. Tada pasiūlau pavežti iki SOS vaikai arba socialinės rūpybos. Arba , mol , gal paskambinti , patys atvažiuos. Vėju nupučia. O darbingo amžiaus pašlemėkams pasiūlau darbą. Irgi nosį nusuka. Prieš kokį mėnesį pagailėjau bobulės , daviau porą eurų. Atseit, valgyti neturi nusipirkti už ką. Po poros valandų einu, dar sėdi ir tą pačią giesmelę varo. Ir aukoja žmonės.
Kaip ten bebūtų , neičiau sėdėti prie parduotuvės. Kodėl jie negali užsidirbti, kai aš pati ir dukra per dienas vyniojame pekinus, pareiname ištinusiomis rankomis. Juk sau varome. Tai geriau už tuos porą eurų nusipirksime po kavos puodelį.
Luety, gal tau reikėtų kokią parodą su savo grožiais surengti.
Ingrida, tai ką, lomkės ? Mašiniuką netgi su technikine galima nusipirkti už 150-200 eurų. Paskui beveik už tą pačią sumą atiduoti į metalo laužą.
Sapniau, atlėkė vasarą Ingrida, jau miške savo peilį pametusi. O grybai dygsta. Taigi išprotėjusi būtų. Kaip grybų prisipjauti ? Sušelpiau.
Liniukai, rytoj dar vieną galabysiu, tai liks 10 . Bet tie tai jau nemaži.
Kaip ten bebūtų , neičiau sėdėti prie parduotuvės. Kodėl jie negali užsidirbti, kai aš pati ir dukra per dienas vyniojame pekinus, pareiname ištinusiomis rankomis. Juk sau varome. Tai geriau už tuos porą eurų nusipirksime po kavos puodelį.
Ingrida, tai ką, lomkės ? Mašiniuką netgi su technikine galima nusipirkti už 150-200 eurų. Paskui beveik už tą pačią sumą atiduoti į metalo laužą.
Sapniau, atlėkė vasarą Ingrida, jau miške savo peilį pametusi. O grybai dygsta. Taigi išprotėjusi būtų. Kaip grybų prisipjauti ? Sušelpiau.
QUOTE(Merii @ 2019 09 18, 16:59)
Pamatytumėt koks pabaisa, ir jūs pinigines trauktumėt juk gaila tokių.
Merii,cia cemtais tegalima atiduot tik iki 10pemsu zmogui.O zmogus gali tau duot net simta ir karuti,kai Valinskas kazkada Uztai,kad valdininkas priduod pinigus banke spec langelyje ir jam iskeicia i banknotus.
Man siandien irgi galva kazkokia negera,verzia,sunki kazkokia ir sirdi pabado.Matyt oras kazkoks negeras.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 09 18, 17:55)
Žinote, labiausiai nervuoja elgetaujantys paaugliai. Visada pasiūlau paklausiu, ar turi namie ką valgyti. Purto galvą. Tada pasiūlau pavežti iki SOS vaikai arba socialinės rūpybos. Arba , mol , gal paskambinti , patys atvažiuos. Vėju nupučia. O darbingo amžiaus pašlemėkams pasiūlau darbą. Irgi nosį nusuka. Prieš kokį mėnesį pagailėjau bobulės , daviau porą eurų. Atseit, valgyti neturi nusipirkti už ką. Po poros valandų einu, dar sėdi ir tą pačią giesmelę varo. Ir aukoja žmonės.
IK,uzjauciu jus abi su dukra,tikrai sunkiai dirbat.Bet kas vaiku per gerumas,kad taip tevams padeda.Nuostabus tevai tokius isaugine.Dabar jaunimas daugumoj veltedziai,ju darbas baigiasi internete.
Parodos nera cia kur surengt,lietuviu bendruomene turim,bet neturim patalpu,o kitur net nedrysciau.Turiu etsy savo parduotuvyte zaisliuku,mturiu savo klientu jau pastoviu,viena du zuikius pirko ir trecia uzsakius laukia,po truputi ten juda,bet su ta etsy sistema reikia daug dirbt,keitaliot tagus ir kt,as to nemoku,esu palikus likimo valiai,kiek pirks,tiek.Jei perka,reiskiasi randa ko nori.
Labas rytas.
Turiu mokinę, jei nepabėgs, išleis mane atostogų Sakiau, kad nepatyrusi, patirties trūksta, bet nieks neklausė. Mokyk ir viskas, kitaip lieki be atostogų. Nėra kas kitkas pavaduoja. Daug atleido senučių, liko jaunesnės senutės. Gerai parašiau, ania?
Tegul išmaldos prašo kur nori, bet ne mano darbo vietoje. Sakau, aš turbūt traukiu visokius girtuoklius, vagis, dabar ir elgetas
Tegul išmaldos prašo kur nori, bet ne mano darbo vietoje. Sakau, aš turbūt traukiu visokius girtuoklius, vagis, dabar ir elgetas
Luety, taigi vaikai mūsų žino, iš kur pinigai dygsta. Suėjo 18 , dukra gavo mašiną. Šiemet sūnui 18 , rudenį gaus mašiną. Vėliau nusimato butai, jeigu ir ne visa įmoka, tai bent didesnė dalis. Bet aria vaikai irgi valandų neskaičiuodami. Sūnus net vasarą, per atostogas, atsikėlęs klausia : gal ką reikia padaryti ? Kiek pažįstu ūkininkų kolegų, visų vaikai šitaip. Nuvarome pas draugus, jeigu darbymetis, tai vaikai murzini sudulkėję tik įlekia pasisveikinti, ir vėl į darbus. Bet tėvai gali dovanų mostelėti nekilnojamojo turto arba padėti su pinigais įkuriant verslą. Dėl ko džiaugiuosi, tai dėl vaikų sveiko ir racionalaus požiūrio į gyvenimą. Nereikia svaigti savęs ieškojimuose, išsidirbinėjimuose su visomis įmanomomis blogybėmis. Bent tame esu rami.
Šiandien lietus po lietaus. Ir dvi nuostabaus ryškumo vaivorykštės.
Šiandien lietus po lietaus. Ir dvi nuostabaus ryškumo vaivorykštės.