toks karstis labai gerai prie ezero ir maudytis.
geras derlius.
gal valanda su vaikiu kalbejau, guodziau, aiskinau.....Bet taip graziai jis atrodo su juodu kostiumu ir baltais baltinukais Ir toks panasus i savo teva, tik nosis ir ausys mano
gal valanda su vaikiu kalbejau, guodziau, aiskinau.....Bet taip graziai jis atrodo su juodu kostiumu ir baltais baltinukais Ir toks panasus i savo teva, tik nosis ir ausys mano
Ingrida , tau laikas į priklausomybės ligų centrą. Reikia pasiteirauti, gal nuo grybavimo gydo. per raistus, per gyvates.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 09 09, 21:46)
Ingrida , tau laikas į priklausomybės ligų centrą. Reikia pasiteirauti, gal nuo grybavimo gydo. per raistus, per gyvates.
Turiu ir blatą.Kelinti metai ateina pirkti spanguolių daktariukas iš priklausomybių centro. Likčiau nesuprasta,jei užsiminčiau.Sakytų kas uogų pririnks?
Labas rytas.
Prasikankinau visą naktį kaip suėmė nugarą. Man jau vakar miške suėmę buvo,bet galvoju išeiti tai reikia,malūnsparnis neatskris.Kažkaip praėjo,o naktį nei pasiversti nei pajudėti. MB ir masažą padarė nugaros iš vakaro,eisiu ieškoti vaistų nuo uždegimo.
Išmunu grybauti,skolinga grybų nuo šeštadienio. Pažystama paskambino iš ryto grybų reikia.Kai jau prigrybavau skambina nekelia,o ji telefoną kažkur užkišųsi,kai jau perskambino po grybų ju buvo.
Na jau rytoj ilsėsiuosi,pažystama paprašė padirbti tarp grožių,gėlių parduotuvėje,bus išeiginė,nors ta diena gėlių vežimo,bet pati paprašiau neatidėti,bus užsiėmimas sutvarkyti.
Ingrida, taigi nuo juosmens gydo tepalas su gyvatės nuodais. Reikėjo tau kumpius tai gyvatei atkišti. Po laiko , po laiko jau....
Gal baravykai pradėjo dygti ? Vakar du gražučius radau po savo egle.
Gal baravykai pradėjo dygti ? Vakar du gražučius radau po savo egle.
Labas rytas.
Į baravykiną nevažiuoju dar atrodo sausa.Vakar vieną vienintelį radau baravikiuką prie medžio prsigaludųsį.Bet nekantrauju,jaučiu rytoj palėksiu.
labas
Ingridėl, Tu tikrai pamišus(čia gerąja prasme)
nemėgstu svetimų miškų, savuos basom kojom galiu vaikščiot ir žvėrių nebijau, o vat svetimuos bais nesmagiai jaučiuos, nejaučiu to kaifo
Patikrinom sodybos miškelius krūmelius-puskibiris raudonikiukų, kaip ir sveiki, bet pradėjau pjaustyt-galvytėse jau kiaušinių pridėta, žiūrėjau žiūrėjau, na pietums pasikepėm ir gana. Daugiau jokių grybų uogų riešutų nerasta.
Sodyboj ėmiau jau daržą tvarkyt, čilių visą kibirą suskyniau, ką reiks su tiek daryt?
Obuoliai krenta, pūna ant šakų, bet jau yra pagriaužt ko
Vynuogės noksta.
Ryt keliauju į kaimą-ruošiu daržą bulvių kasėjams, po savaitės planuojam kast. Gal ir per mišką prasilėksiu.
Sėkmės visoms
Ingridėl, Tu tikrai pamišus(čia gerąja prasme)
nemėgstu svetimų miškų, savuos basom kojom galiu vaikščiot ir žvėrių nebijau, o vat svetimuos bais nesmagiai jaučiuos, nejaučiu to kaifo
Patikrinom sodybos miškelius krūmelius-puskibiris raudonikiukų, kaip ir sveiki, bet pradėjau pjaustyt-galvytėse jau kiaušinių pridėta, žiūrėjau žiūrėjau, na pietums pasikepėm ir gana. Daugiau jokių grybų uogų riešutų nerasta.
Sodyboj ėmiau jau daržą tvarkyt, čilių visą kibirą suskyniau, ką reiks su tiek daryt?
Obuoliai krenta, pūna ant šakų, bet jau yra pagriaužt ko
Vynuogės noksta.
Ryt keliauju į kaimą-ruošiu daržą bulvių kasėjams, po savaitės planuojam kast. Gal ir per mišką prasilėksiu.
Sėkmės visoms
Laba.
Aš iš pirktų 15 kg sėklinių bulvių prikasiau apie 330 kg, sveikos, didelės, dailios. O darže nukasėm, tai gyvenime taip sugraužtų bulvių nesam turėję, tai mano šunys tas grambuolių lervas ėdė, organizmus baltymais pildė.
Lietaus normalaus nesam matę, tai kur čia grybų bus, bet tas tai baika. O ganyklos išdegę, karves jau už kokios savaitės teks tvartan daryt, ant šienelio, liūdna.
Aš iš pirktų 15 kg sėklinių bulvių prikasiau apie 330 kg, sveikos, didelės, dailios. O darže nukasėm, tai gyvenime taip sugraužtų bulvių nesam turėję, tai mano šunys tas grambuolių lervas ėdė, organizmus baltymais pildė.
Lietaus normalaus nesam matę, tai kur čia grybų bus, bet tas tai baika. O ganyklos išdegę, karves jau už kokios savaitės teks tvartan daryt, ant šienelio, liūdna.