Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida , tu su mamuke ne bobos, o du kaščiejai. Aš numirus būčiau tiek miškų aplaksčiusi. bigsmile.gif

Šiandien vakare vaikiausi iš svogūnų lauko vagišius. Sūnus miesto šventėje, skambina. Temsta. Jam draugelis parašė, kad lauke džipas šeimininkauja. Lekiu akis išdegusi, sukdama į lauką šviesas išjungiau. Bet pamatė mane ir rovė į ganyklas. Galvoju, pabėgo. Išvažiuoju į kelią, nagi jis vėl grįžta. Na , bet naglumas.. Vėl tabarai į lauką. Šį kartą per kolegos kviečius išsikabarojo į kelią ir pabėgo. unsure.gif Būtinai reikia pirktis droną. Priskridai, numerį užfiksavai ir jau turi.
Atsakyti
laba vakara,

oi oi,kokios darbininkes visos ax.gif ax.gif As tai pasijauciu diiidele tingine,kai jus paskaitau.
Pagaliau braskes susitvarkiau,pasisodinau i kibirus,liks siltnamyje per ziema,pavasari anksciau uogu anukams bus.Bet jauciu per tankiai sukisau,po 4 daigus i kibira.Ai,bus kaip bua,nebedraskysiu as ju.Lauke irgi su MB anadienisretinom pirmametes,paruosem jas kitiems metams,o dar dvi lysves pasodinom,bus pirmametes kita met.Liko apsiravejimai lauke,bet cia malonumas man.
Siaip turiu kliente,kuriai mano zuikis patiko,bet nori kitu spalvu rubeliu jam,tai dabar sedziu ir kurpiu.Malonumas.
Grybu grozis,seile nutyso iki bambos.Man grybai nei kiek nerupi,man procesas patinka.
Sapniuk,o kodel jus to sirsiu lizdo nesunaikinat?Gamta myli labiau nei save?
IK,ale tai baisumas zmoniu.Augint nenori,tik turet nori.Cia jau ne drono reikia,cia sautuvo reikia druskinio,gaut i sikna druskos,galetu sedet rasale savaite,uzmirstu apie svetimus darzus. ax.gif
Atsakyti
Luety, kaip ji sunaikint? Jis pastogej, viduje, nesimato. Vyras nupirko snd. kazkokio Bros vapsvu naikinimui, veikia 5 m. purske, krenta, tikrai sumazejo.

Kaimietuke, na kaip nekenciu vagiu. Parasiau ir prisiminiau jaunysteje svetimas braskes, soduose. Gailiuosi. rolleyes.gif

Ingridos grybai kasike labai ilgai lauke radejos biggrin.gif Mano grybavime, liktu puse kasikelio mirksiukas.gif

Buvau prie fontano, susitikau pusbroli su pussesere. Atvaziave i kaima tevui bulviu kast. Snd. kalbam telefu ir sako: susitinkam prie fontano, o ne vien per gimines susitikimus - laidotuves. biggrin.gif Buvo uzvaziaves prie mano sodybos grybaut, prie pirties rado 9 raudonikius, sake net dirvoj auga blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 07 rugsėjo 2019 - 21:13
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,ten apačioje maži raudonikiai,čia jau išeinant iš miško tokie papuolė. ax.gif Neturiu laiko gražiai dėlioti,o skaičiuoti tai man toks absurdas iš viso. mirksiukas.gif
Galvojau šiandien pasidarysiu išeiginę,bet vakar pažiūrėjau avietės be proto noksta. blink.gif Reikia važiuoti turgun ir bruknės sunokę labai jau kibire. ax.gif
Prasilėkėme vakar per mugę,šuns vilnos neturėjo,tik avies tai daugiau tik valgomo prisipirkome.Į Selą tik užmetėme akį,jaunimo dievaitis ir tiek.Vat užvakar pražiopsojau Jarutį. ax.gif Visoms malonaus poilsio. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien kamino valymo diena.
Iš Kaimuko, nesivaikyk, dar užpurkš kokio brudo ant akių, ar nebijai? Juk ne vaikigaliai vagia. Pikta, bet yra kaip yra, visada žmonės gviešiasi svetimo ir dar gyvena sovietinėm nuotaikom, nenori žinoti, kad laukai senai privatūs, o ne visų.
Katė ką tik stipriai į kojas dantis pasigalando ir nagais iki kraujų pavarė rolleyes.gif , nekenčia, kai su jumis bendrauju. Raganiukė saugo mane biggrin.gif
Kaimynė gręžiojo grybus į sieną, tai putplasčio granulių visas sodelis ir net į namus per langą ax.gif , reiks po pietų su šlangu kiemą pereiti, nes negaliu katės išleisti, pyksta, nori žolės.
Atsakyti
Meri, aš kovinė dama. Jei kas, galiu kam ir į ausį užvažiuoti. Esu padangą pradūrusi tokiems gudručiams. Taigi tada jau nebijau, nepavys. Gerą mintį davei, reikės aerozolinių dažų flakonėlį nusipirkti. Prilėkei prie mašinos, pavarei ant priekinio stiklo. važiuokite, jeigu sugebėsite. bigsmile.gif
Aš nuo katino dantų sveikos vietos ant rankų neturiu.

O kur Lyžuka dingusi ?

Ravėjau gėlynus pusę dienos. Mažu paskutinis ravėjimas ? Ir skalbiau. Gal 6 užkrovimus. Vėjukas, gerai džiūsta.

Reikėtų kokį pyragą sumakaluoti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš vakar obuolių pyragą sumakalavau.Nusižengiau sau.Aš jau nuo pavasario 10 kg numečiau. wub.gif wub.gif Kaip išlaikyti?Atsisakiau visai duonos. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gėlynai neravėti, ne tik gėlynai, šiltnamiuose irgi tvarkos nėra, kilogramai nenumesti. pusė svogūnų nevalyta, česnakai nevalyti, langai baisūs. Bet diena graži, bandau džiaugtis gyvenimu smile.gif .
Atsakyti
Labas rytas

reik dziaugtis gyvenimu wub.gif

puse septyniu rekia telefnas, galvoju, karas prasidejo ir ne kitaip biggrin.gif Skambino vaikis, issiskyre su savo mergaite, tiksliau ji isejo gyvent pas drauge. Suni pasieme. Vaikio zodziais, ji idealizuoja santykius, kad du zmones turi but vienodu charakteriu ir visame kame nuomones turi sutapt ax.gif Trys metai, gaila, as ja jau savo martele maciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 09 rugsėjo 2019 - 07:52
Labas rytas,

aciu uz pusrycius,Ingrida,as ta is kaires lekste pasiimu,skaniai ir daug atrodo tongue.gif tongue.gif Pavydziu baltai svorio kritimo isiems,man tik auga.Man auga nuo vejo turbut bigsmile.gif bigsmile.gif
IK,saunuole,tikrai karinga,nu bert kaip kitaip gint savo turta,varga,triusa,juk sargybiniu nepastatysi.
Na mano landai nuvalyti,as visa vasara juos laiks nuo laiko praeinu,nes centre gyvenu,tai nematyciau nieko.Be to zuvedros,skrisdamos daznai apvaro balkono dideli langa,as vis turiu toki mistini klausima,kaip jos mato,jog langas svieziai nuvalytas,blizga,ir kaip jos taip sugeba apdergt langa.Juk neatskrenda pries langa ir nepastato savo pulverizatoriu,bet jos skrisdavos kazkaip nukreipia.Nekenciu tu pauksciu.O apdergimas ne pyragai,grandyt issisiepus reik,o jei ant masinos,tai net mirkyt turi,nes net masinu plovykla nenugrando,prisvyla tas ju geris kazkaip.O jei paliksi ilgiau,keicia net masinos spalva po ta vieta.Negali masinos parkuot po elektros stulpu,po medziu kokiu,kokioj pastogekj,kur jos turpi,zodziu miesto beda.Turistai issizioje,eina valgydami,netenka ledu,skrenda virs galvos ir griebia is nagu,o seniai atvyke megsta zuvi su riebaluos keptom bulvytem pasiimt dezute,atsisest pajury ir valgyt,tai netenka pietu greit.Turi vienas valgyt,o kitas baidyt.Virs kaviniu lauke yra spec.baidytuvai itaisyti,tai ten ju nesimato,bet stebi su pavydu is toli. biggrin.gif biggrin.gif Zodziu,cia jos baisiau uz visus vagis ir kenkejus. biggrin.gif biggrin.gif
Sapniuks,vaje,kaip tos sirses sugeba ilyst kazkur.Sveikatos kovojant su jomis.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2019 09 09, 09:50)
Labas rytas,
aciu uz pusrycius,Ingrida,as ta is kaires lekste pasiimu,skaniai ir daug atrodo tongue.gif  tongue.gif Pavydziu baltai svorio kritimo isiems,man tik auga.Man auga nuo vejo turbut bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na bet tau ir sekasi. Tokiuose metuose ima į įpučia vėjas. Pradedi storėti. biggrin.gif Kad man taip. Su mielu noru dar atstorėčiau tuos devynis mėnesius.

Sapniukai, tik be nervų. Gal gausi marčią lietuvę.
Atsakyti
Sapniuk,aš irgi galvoju kita tautybė,kitas mastymas,kiti papročiai. 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Nu maniškiai nuo mokyklos su tomis pačomis ir tuo pačiu. mirksiukas.gif
O dar sako gyvatės jaučia vibraciją.Jo jo.Uogauju,žvilgt,miega princesė ,galva samanose uodega irgi.Net nejuda.A.d. neužlipau.Palinkėjau gražių sapnų ir pasišalinau.Galite nesakyti tikra gyvatė,visa nugara išlindųsi su ornamentais. wub.gif wub.gif Iš pradžių nejauku buvo,paskui įsidrąsinau,keliais uogavau,karšta be proto. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti