labas
Sapniuk, aš tai negalėčiau stačia galva šaltan vandenin nert, man inkstų gaila, o ir iš strioko apsisi.....
Ingridėl, tikrai,kaip tiek turto parneši?
Vakar po mišką gal kelias valandas pasivaikščiojau, kašelis rankas nutempė. Radau kelis baravykus, raudonikių nemažai ir tokių gražuolių, voveruškų ir kalpokų, bet jau anus labai rankiot reik, kirmelėtų daug.
Pasikasiai bulvių-tokios prie mažesnių, suvalgysim ir jas, tik nebus smagaus kasimo,kad kaip dideles kasi.
Parsivežiau senus, dar dieduko darytus kašikėlius, išardžiau ir surinkinėju iš naujo. Pirmas tai toks šleivokas gaunas, bet tikiu sekantis bus pats tas
stacia galva as net nemku Ner dar saltas vanduo, p sprto pats tas.
Eilimi karta atklausem grojancius fontanus, kasdienii rituala, reiks anksciau eit gult. Ryt 5 keltis ir vaziuot pas seimos daktare,
Labanakt, mergaites
Eilimi karta atklausem grojancius fontanus, kasdienii rituala, reiks anksciau eit gult. Ryt 5 keltis ir vaziuot pas seimos daktare,
Labanakt, mergaites
Labas rytas.
Labas
siandiena man prasidejo vakar nuejus miegot 23.00, bet iki penktos ryto nesugebant uzmigti Penkta pasidarau kavos, uzdegu gonke sviesa ir ant slenkscio atsisedus, ziuredama i savo darzeli, bandau gerti kava. Priesistorija tokia, kad po stogo skliautu isitaisiusios vapsvos. Bet jos niekada i troba nesiverze, bet gal ir as sviesos nesidegdavau. Tai va, as gert kava, vapsvs pro mane skrist i lempa.
Protu suvokiu, kad gerimas kaip ir pasibaige, bet kaip vapsvas iskrapstyt? Nulekiu i kambari pas vyra...su viena vapsva uz nugaros, ta jau atakuoja kambario lempa. Vyras pradaro duris, kad ja isleist ir turim kambary cielas 4 Vyras isjungia sviesa ir gonkan isleidzia, na viena reikejo nukept. Baigesi tuo, kad teko is negyvenamo namo galo nest didele lempa ir ....ijungus statyt gelyne. Tada jos persimete i lempos sviesa. Aciu D. kaimyne nemate ir i autbusa dar spejom.
siandiena man prasidejo vakar nuejus miegot 23.00, bet iki penktos ryto nesugebant uzmigti Penkta pasidarau kavos, uzdegu gonke sviesa ir ant slenkscio atsisedus, ziuredama i savo darzeli, bandau gerti kava. Priesistorija tokia, kad po stogo skliautu isitaisiusios vapsvos. Bet jos niekada i troba nesiverze, bet gal ir as sviesos nesidegdavau. Tai va, as gert kava, vapsvs pro mane skrist i lempa.
Protu suvokiu, kad gerimas kaip ir pasibaige, bet kaip vapsvas iskrapstyt? Nulekiu i kambari pas vyra...su viena vapsva uz nugaros, ta jau atakuoja kambario lempa. Vyras pradaro duris, kad ja isleist ir turim kambary cielas 4 Vyras isjungia sviesa ir gonkan isleidzia, na viena reikejo nukept. Baigesi tuo, kad teko is negyvenamo namo galo nest didele lempa ir ....ijungus statyt gelyne. Tada jos persimete i lempos sviesa. Aciu D. kaimyne nemate ir i autbusa dar spejom.
Sapniukai, prajuokinai.
Ar tas vapsvas taip ir ganysite iki šalčių ?
Darbavausi kaip išprotėjusi. Prasidėjo brokoliai, šiandien baigėme vieną lauką svogūnų . Kol viską sustumdėme.
Ar tas vapsvas taip ir ganysite iki šalčių ?
Darbavausi kaip išprotėjusi. Prasidėjo brokoliai, šiandien baigėme vieną lauką svogūnų . Kol viską sustumdėme.
labas
Sapniukas su savo širšėm prajuokino, svarbu į autiką spėjai
Kaimietuke, kaip brokolių derlius?
Sapniukas su savo širšėm prajuokino, svarbu į autiką spėjai
Kaimietuke, kaip brokolių derlius?
Kas idomiausia, kad tos vapsvos ramios buvo iki sio ryto. Kai as atidariau duris, tik lyt buvo pradeja, gal jas kita seima uzpule, kad jos tokios aktyvios buvo si ryta. Visa vasara taip geriau kava. Idomiausia, kad po ju iskridimo anga radau prie kilimelio gal 6-7 negyvas.
IK, iki ziemos as jas gal net pamilsiu
IK, iki ziemos as jas gal net pamilsiu
Labas rytas.
Kai alergiška,tai ir sutinki,kai nieko nebijai tai ir nepastebi net jų.
Kaip viena moteris turguje vakar sakė,kad pažystama grybavo Kupiškio rajone,vilkus sutiko,bėgo nuo jų. Na kodėl aš sutinku tik stirnas,voverytes,vakar bent kelias sutikau,vieną kažkas suvažinėjo ant kelio,man irgi po ratais puolė viena.O gražiausia išeinu iš miško ant kelio,garsas kažkoks įdomus,per pusę metro pribėgo prie manęs ir dar tokį garsą leidžia. Kažko aktyvios jos dabar,pilnas miškas. Nematau aš tų gyvačių kaip kiti,arba jos bijo manęs?
Bandau laimę į Anykščių pusę.Velka baravykus nuo Troškūnų,nežinau ten miškų bet bandysiu.Vežuosi mamą,kad drąsiau būtų nuotykių paieškoti.Jei ką neminėkite bloguoju.
Sveikutes
Neturiu nei vieno grybo. Ką ten kalbėti apie miško gėrybes, šaltalankius, aroniją paukščiai išsinešė, šernai, stirnos visai suįžūlėjo, visai nebijo nei žmogaus, nei šuns.
Kasu bulves senoviniu būdu su kauptuku, išartas senoviniu plūgu. Bulvės nemažos, bet yra nemažai sutrūkinėjusių. Turim darbo, nekokybiškas bulves verdam žuvims.
Neturiu nei vieno grybo. Ką ten kalbėti apie miško gėrybes, šaltalankius, aroniją paukščiai išsinešė, šernai, stirnos visai suįžūlėjo, visai nebijo nei žmogaus, nei šuns.
Kasu bulves senoviniu būdu su kauptuku, išartas senoviniu plūgu. Bulvės nemažos, bet yra nemažai sutrūkinėjusių. Turim darbo, nekokybiškas bulves verdam žuvims.
Labas
na vilka sutikt retenybe ir begt nuo jo ner prasmes. Jie zmoniu nemedzioja, ju kitas racionas Mano kaimynas - medziotojas ir tai tik karta mate 7 vilkus pakele einancius.
Ingrida, gero laimikio ir nepaklyst.
na vilka sutikt retenybe ir begt nuo jo ner prasmes. Jie zmoniu nemedzioja, ju kitas racionas Mano kaimynas - medziotojas ir tai tik karta mate 7 vilkus pakele einancius.
Ingrida, gero laimikio ir nepaklyst.
Ingrida, nuo tavęs net vilkai bėga.
O stirnų gal jau ruja prasidėjusi ? Jų balsas toks kaip lojimas, tikrai keistas. Net nepasakytum , kad toks taikus žvėriukas tiek sveikatos turi.
Brokoliai antro sodinimo bus neblogi. Tik sužinojau blogą naujieną : prekybos tinklas ims tik tokius, kur sveria ne mažiau 500 g galvutė. Nes vienetais parduodami.
Taip norisi pagrybauti. Vis nėra kada. Šiandien stengiamės vieną lauką svogūnų nurinkti. Dabar sausi kaip parakas. Bet gal nespėsime, dar 30 ilgų vagų liko, o į priekabą telpa gal 20. O ir pilti nebus kur, saugykla iki durų bus užpilta. Pirmadienį reikės pravalyti ir į didmaišius suleisti.
O stirnų gal jau ruja prasidėjusi ? Jų balsas toks kaip lojimas, tikrai keistas. Net nepasakytum , kad toks taikus žvėriukas tiek sveikatos turi.
Brokoliai antro sodinimo bus neblogi. Tik sužinojau blogą naujieną : prekybos tinklas ims tik tokius, kur sveria ne mažiau 500 g galvutė. Nes vienetais parduodami.
Taip norisi pagrybauti. Vis nėra kada. Šiandien stengiamės vieną lauką svogūnų nurinkti. Dabar sausi kaip parakas. Bet gal nespėsime, dar 30 ilgų vagų liko, o į priekabą telpa gal 20. O ir pilti nebus kur, saugykla iki durų bus užpilta. Pirmadienį reikės pravalyti ir į didmaišius suleisti.
Oi mergaitės kiek apvažiavome su mama.
Pirmiausia iki Anykščių jau buvo likę 13 km.Pamatėme gražų mišką,o prie jo bent dvi mašinos.Na ką stojame.O ten visi peraaugę raudonikiai,seno dygimo.Dar grybautojus sutikome,kad tikrai nieko gero. Tada važiavome link Surdegio,vieškeliais ,keleliais. Matome miškus o kaip privažiuoti?Variau per ražienas,na ir ką viena žvynabudė ir šilbaravikis.O praėjome kiek gražiu mišku.Važiuojame link Viešintų,kiek apleistų sodybų,o toks užkampis ko norėti?
Sustoju prie tokių krūmų-miško,o ten paąžuolių kaip pripilta. Ir tik tiek.Privažiuojame Viešintas,važiuojame toliau laukais vieškeliu.Stovi mašina,prie jos moteris taiso grybus,du kibirai.Įjungiu durnių,kaip kad žinočiau tą mišką.Sakau privažiuoti man išeis arčiau?Sako mano mašina žema,bijau.Varau tolyn.O toks šabakštynas,na iš kur tie grybai?Varome per krūmus,o nevalytas miškas amžinybę.Vien priversta medžių.Ir kad pasipylė raudonikiai...............ir maži ir peraugę,galima pagalvoti,kad ten niekas negrybauja? Bet kol vėl išėjome jau pilnais krepšiais,mama mio.
Savo prakaliau klientei,baravykai džiūna.Malonumas neapsakomas,varau miesto gimtadienin.