Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 09 03, 18:12)
Ne Ingrida kibira atvilko?

Ne,Ne Ingrida. ax.gif Nors buvau grybauti,jau porą radau jaunų baravykiukų.Gal pasipils?O raudonikių reikia toli nueitikad rastum.Pilna grybautojų ir taip vėlai išvažiavau. mirksiukas.gif
Jau visai galvą pametųsi.Pamečiau namų raktus ir dar garažo.Sekmadienį išliaužiojau visas pakampes,perkračiau rūbus.Pasigaminau vakar kitus raktus.Šiandien kalbame su sese turguje,ranką kyšt į džinsų galinę kišenę-RAKTAI.Vsio senatvė. bigsmile.gif
Atsakyti
mes paskutini karta kai buvom miskuse ir pelkej, tai nebuvo zmoniu. Tik gerves bais klyke. As tai graudinuos, kad prie pirties raudonikiai bus beviltiskai perauge rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 03 rugsėjo 2019 - 19:03
QUOTE(sapniukass @ 2019 09 03, 17:12)
IK, tai jau buvom kavinuken nuleke, ne vyno aisku. Vat ji vyna tik su sauksteliu galetu vartot, vietoj vaistu. Nemegsta.

Ne Ingrida kibira atvilko?

Ne, buvęs traktorininkas. Davė man kibirą, dar nulėkė, kažkur tiesiog tiltus užtiko.

Alkoholis yra vaistai. O vaistai vartojami šaukštais. wub.gif
Ingrida, tai dabar ramia sąžine galėsi vienus raktus pamesti.

Luety aplamai auksarankė. O kantrybė kaip tos pasakų Elenutės.
Atsakyti

Labas rytas.
Nušauti jau mane reikia.Nubundu antrą ir galvoju,orkaitė,tai neišjungta,pomidorai džiūna.Atsikeliu akurat.Bet išdžiūvo pats tas.Iki ryto būtų sudegę.
Sapniuk,galime nuvežti iki tų raudonikių. mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas

Ingrida, bus raudonikiu, baravyku kitu. Uzteks.

Buvau prie mariu sprtuot, daug jaunikliu. Po sporto trise issimaudem. Galvojau kad bus saltesnis vanduo, bet truputi siltesnis, nei sulny rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 04 rugsėjo 2019 - 19:21
Sapniukai, iš kur tiek valios geležinės. wub.gif Sportas, maudynės. wub.gif
Atsakyti
bandau ugdyt valia. biggrin.gif nes nuo nieko neveikim pradedu raganet.
Atsakyti
Labas rytas.
Mes su mama be nuotykių nei kaip. ax.gif
Nuvažiavome į mažąją pelkę,spanguolių pilna,bet mažos jos.Eiti toli tingime,sakau važiuojame į didžiąją pelkę. bigsmile.gif Nebuvę gal du-trys metai.Mašinų ant kelio jau stovi,bandau privažiuoti kuo arčiau. mirksiukas.gif Aš gi ne kaip visi nepalieku ant kelio.Na ką pakimbu ore. mirksiukas.gif Keliaujame su mama,atrodo pagal kvapą pelkė toje pusėje.Kiek praeiname km,apsukame didžiulį kirtimą ratu.Pagliau pagaliau išeiname. bigsmile.gif Pelkė ten didelė,tikra pelkė.Žmonių jau pilna. bigsmile.gif Uogos tokios pat.Nebent reiktų eiti vėl į vidurį pelkės.Bet kad didelės dar ir žalios. bigsmile.gif Užtinkame su mama bruknes.Tai po kibirą bruknių ir kibirą girtuoklių-vaivorų.Vaivorų tai net mėlyna ir sunokę sunokę.Vėl pareiti keli km,o dar rūpi mašina ar išvažiuosiu.Bet viskas baigiasi laimingai,dar ir putino pakeliui(jau krenta kaip sunokęs) dar ir raudonikių,voveraičių mamai vakarienei parinkome.Na aš aš,bet mano mamaitė kokia ištverminga,kitąmet 80. bigsmile.gif Ir pažiūrėjau kaip gerai atrodo. mirksiukas.gif Triatlone mojavo visiems dalyviams,tai švedas atbėgo padėkoti dar,pakalbėjo angliškai,nufilmavo švedų tv,kitas atbėgo už palaikymą ranką pabučiavo.Ji dalyvauja visuose miesto renginiuose. ax.gif Pvz man kaip reikia gyventi. bigsmile.gif
Važiuoju patikrinti raudonikių.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 rugsėjo 2019 - 05:38
QUOTE(IngridaB @ 2019 09 05, 04:37)
Labas rytas.
Mes su mama be nuotykių nei kaip. ax.gif
Nuvažiavome į mažąją pelkę,spanguolių pilna,bet mažos jos.Eiti toli tingime,sakau važiuojame į didžiąją pelkę. bigsmile.gif Nebuvę gal du-trys metai.Mašinų ant kelio jau stovi,bandau privažiuoti kuo arčiau. mirksiukas.gif Aš gi ne kaip visi nepalieku ant kelio.Na ką pakimbu ore. mirksiukas.gif Keliaujame su mama,atrodo pagal kvapą pelkė toje pusėje.Kiek praeiname km,apsukame didžiulį kirtimą ratu.Pagliau pagaliau išeiname. bigsmile.gif Pelkė ten didelė,tikra pelkė.Žmonių jau pilna. bigsmile.gif Uogos tokios pat.Nebent reiktų eiti vėl į vidurį pelkės.Bet kad didelės dar ir žalios. bigsmile.gif Užtinkame su mama  bruknes.Tai po kibirą bruknių ir kibirą girtuoklių-vaivorų.Vaivorų tai net mėlyna ir sunokę sunokę.Vėl pareiti keli km,o dar rūpi mašina ar išvažiuosiu.Bet viskas baigiasi laimingai,dar ir putino pakeliui(jau krenta kaip sunokęs) dar ir raudonikių,voveraičių mamai vakarienei parinkome.Na aš aš,bet mano mamaitė kokia ištverminga,kitąmet 80. bigsmile.gif Ir pažiūrėjau kaip gerai atrodo. mirksiukas.gif Triatlone mojavo visiems dalyviams,tai švedas atbėgo padėkoti dar,pakalbėjo angliškai,nufilmavo švedų tv,kitas atbėgo už palaikymą ranką pabučiavo.Ji dalyvauja visuose miesto renginiuose. ax.gif Pvz man kaip reikia gyventi. bigsmile.gif
Važiuoju patikrinti raudonikių.

Laba ryta,
Ingrida,atomine,tik nesuprantu,kaip tiek panest iki masinos.Po kibira brukniu,vaivoru,tai dvi rankos,dar ir putino ir voveriaciu ir raudonikiu,nesuprantu,jus gal kupranugariai? bigsmile.gif bigsmile.gif
O mamute saunuole,judesys jaunina. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ingrida, jei pasiklystum mano asmeninej pelkej, liudniau butu. Vien maniske 15 ha, o dar gal triju savininku po tiek pat. Ir vilku yra. As asmeniskai ju nemaciau, bet vis Kovoliun avis praretina, gyvenvietej net telycia papjove.Pelke klampi, nuejes su guminiais, gali grizt tik su vienu.Nes kita pelkej paliksi. Siemet ganetinai sausa.

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 05 rugsėjo 2019 - 14:39
Šįryt radau už kioskės, vos ne prie durų, tris naujus švirkštus padėtus. Dar taip pagalvojau, turbūt AIDS prevencijai bigsmile.gif Šiaip paskutiniu metu nerandu besimėtančių naudotų švirkštų, gal neateina. Tik myžniai diedai ir šiknės bobos savo atliekas palieka. Bobos, nes vyrai wc popieriuko su savimi nesinešioja.
Kažkokia nenuotaika ir pirkėjai pykti papuolė. Viena kaip metė pinigus, kad net po stalu nuriedėjo. Lyg ir nieko, daviau grąžą ir rudais centais, kur man juos dėti? Inkasatoriams griežtai neleidžia metalo duoti, tik popieriniais. Žmonės purto kišenes, bet, kai grąžą duodi, nepatenkinti.
Norėčiau po mišką pavaikščioti wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

IK traktoristas ne viską išnešė? mirksiukas.gif
Luety iš pelkės tik uogos.Visą kitą pakeliui.Putiną jau žinau,pravažiuodama,kad turi būti,o grybai irgi viename kilometre pakeliui. ax.gif
Atsakyti