Labos,
paskaitau,paskaitau,bet kazkaip nera ka parasyt
Lyzuka pasveikinau fb,tai gal nesikartosiu,o IK su sukaktuvem Kristaus amziaus.Mums siemet buvo 45
kartu,tai supratau,kad man tik senatvej su juo visai gerai Tekejau 21m.Tada susidejimai,susimetimai nebuvo galimi,o gamta anksti pasauke.
Sode pomidoru luzta,ir koks kvailys tiek prisodino? Agurku vis dar turiu siltnamyje,paprikos prasidejo,cukinijos i pabaiga ,butter nutai prasideda,sparaginiu ir nasrai pilni trim seimom ir saldiklis prikistas,reik ayugint mesos,nes vegetare pavirsiu.Zodziu,mano mazas apie 4m2 sklypelis pilnai ismaitina darzovem 3 seimas ir pastininka .
Grybu tikru noriu,bet kur cia as rasiu,vien tik privat privat miskai,o parke nerandu
Mokslo metu pradzia pas mus ketvirtadieni,penktadieni,ziurint kokia mokykla,geliu vaiku rankose nematysi,ir gerai ir blogai.
Liudesys,nes ruduo prasidejo.Nors jis pas mus ilgas,bet liudna vistiek.
Luety, bet tavo darbeliai tai puikūs, gali žiūrėti ir žiūrėt
labas
Liniukas pamatytas, sūriokas sukapotas, česnakais apsipatenkinę
Kaimietuke, bet jau nerealios akutės rainiaus
vakar dar išsimaudžiau, bet vanduo jau vėsokas. Pirmą kartą rugsėjo 1 maudžiaus
kada moliūgus rinksim?
Liniukas pamatytas, sūriokas sukapotas, česnakais apsipatenkinę
Kaimietuke, bet jau nerealios akutės rainiaus
vakar dar išsimaudžiau, bet vanduo jau vėsokas. Pirmą kartą rugsėjo 1 maudžiaus
kada moliūgus rinksim?
Jurginėli, abipusiai malonu
Jurginėli, moliūgus nusirinksi prieš šalnas. Tegul dar voliojasi.
ahum, du tokie kaip ir sunokę, žievė tvirta, bet gal dar paliksiu pasivoliot
Labas rytas.
Mano muskatiniai moliūgai neseniai tik pradėjo augti,dabar dar turi subręsti.
Labas
man tai kazkokia rudenine depresija. Net sportuot snd. nejau. Ir kaimyne nejo, dabar busiu del to kalta
Reiks persiku kompota virt, krenta ir tuoj puti nori.
man tai kazkokia rudenine depresija. Net sportuot snd. nejau. Ir kaimyne nejo, dabar busiu del to kalta
Reiks persiku kompota virt, krenta ir tuoj puti nori.
Sapniukai, atsidarykite su kaimyne vyno butelaitį ir susileiskite. Nu nepatikėsi, kaip gerai depresijas nuima.
Gavau raudonikių visą kibirą.
Gavau raudonikių visą kibirą.
IK, tai jau buvom kavinuken nuleke, ne vyno aisku. Vat ji vyna tik su sauksteliu galetu vartot, vietoj vaistu. Nemegsta.
Ne Ingrida kibira atvilko?
Ne Ingrida kibira atvilko?
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 09 02, 11:32)
Luety, bet tavo darbeliai tai puikūs, gali žiūrėti ir žiūrėt
Labas dzienas,
aciu Liniuxxxxx uz pagyras,man labai malonu,kad kazkam patinka.Pati gamindama jauciu nepaprasta malonuma.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 09 02, 17:18)
Nei lyja, nei nelyja. Lauke valkiotis šlapia, namie tamsu ką nors dirbti.
Prasiviriau melionų uogienės su melisa ir citrina. Neapsakomas skonis, kažkas egzotiško. Norėjau ryškesnės žalios spalvos, bet neisgavo,
Prasiviriau melionų uogienės su melisa ir citrina. Neapsakomas skonis, kažkas egzotiško. Norėjau ryškesnės žalios spalvos, bet neisgavo,
Kiciuka tai pavogciau,kaip myliu tokius svelnumus,kad ir pasiutusias.
Uogienes,marmaliadai nedomina,pas mus niekas nevalgo.Islepe,nors tu visu tai tik as ir MB.
O as jei napasportuoju pg savografika,labai bunu pikta ant saves.Bet tai buna su rimta priezastim,liga dazniausiai.Siaip lankausi reguliariai.