Lyžuka, su gimtadieniu
Kuo daugiau džiugių ir laimingų dienų
labas
Lyžuka, sveikinu su gimtadieniu kuo daugiau gražių žiedų
Papildyta:
https://www.grybai.l...danugare-guote/
šituos renkat?
aš manau, kad tai šungribis, mes į tokias nežiūrim
Lyžuka, sveikinu su gimtadieniu kuo daugiau gražių žiedų
Papildyta:
https://www.grybai.l...danugare-guote/
šituos renkat?
aš manau, kad tai šungribis, mes į tokias nežiūrim
Bent stoties turguje patys didžiausi kašikai po dešimt euriukų. Klausiau, nes Justei norėjau pirkti. Kiti atitinkamai pigiau. Ir stovi su jais ne kasdien.
Vakar vienas su raudonikiu plasmasiniu kibiru stovėjo, tai nepasakyčiau, kad greit išpirko, gal tris valandas saulėje kaito.
Pamiršau darbe visus telefonus. Tikiuosi nieks neieškos. Jau ne pirmasyk.
Kai gerai nulyjo, tai kad davė rožynai viršun. Gaila, dar tokie mizerni, nei grožio, nei žiedų. Tik šliaužianti be perstojo žydi.
Tik dabar malkas nupirkom. Visad pavasarį stengdavaus. Kažkaip su pinigais nesusitvarkau. Nors nieko kaip ir neperku. Tai kur jie dingsta?
Vakar vienas su raudonikiu plasmasiniu kibiru stovėjo, tai nepasakyčiau, kad greit išpirko, gal tris valandas saulėje kaito.
Pamiršau darbe visus telefonus. Tikiuosi nieks neieškos. Jau ne pirmasyk.
Kai gerai nulyjo, tai kad davė rožynai viršun. Gaila, dar tokie mizerni, nei grožio, nei žiedų. Tik šliaužianti be perstojo žydi.
Tik dabar malkas nupirkom. Visad pavasarį stengdavaus. Kažkaip su pinigais nesusitvarkau. Nors nieko kaip ir neperku. Tai kur jie dingsta?
Prisprogau šampano, stadija - kai visus myliu. Švenčiame 33 metų bendro jungo sukaktį. Kaip sutuoktinio nenudobiau per tuos metus - pati nesuprantu. Esu labai gera.
IK, ilgai, ilgai ir drauge. Ir kai noris nudobt, ir, kai noris prisiglaust
Labas rytas.
IK,tai mes panašiai tekėjome? Mūms po mėnesio 34.
Meri,mano audonikiai buvo visi rinktiniai mažiukai o ir matėsi ką ti iš miško,nepajuodę dar galiukai.
Jurginėli,ankščiu guočių irgi nerinkau,na kadangi kaimynė jas dievina,pradėjau pažinti ir aš jas.
Galvojau galvojau ką veikti?Ai važiuoju susirinksiu avietes,agurkus,tiek pomidorų palėksiu turgelin.Geriau rytoj bus išeiginė.
Meri, tai gal tu nepilnamete būdama tekėjai ? Nė kiek nepasidžiaugei jaunyste ?
Mano malkos vis dar kraunamos. Tiksliau, technikos kieme kaugė sukrauta, reikia į malkinę parsivežti. Vis nėra kada.
Šiandien priskalbiau kalną, pakepėme tikrų avienos šašlų, ir dar du reisus konservų- marmaliošių padariau. Poilsis, skaitosi ?
Mano malkos vis dar kraunamos. Tiksliau, technikos kieme kaugė sukrauta, reikia į malkinę parsivežti. Vis nėra kada.
Šiandien priskalbiau kalną, pakepėme tikrų avienos šašlų, ir dar du reisus konservų- marmaliošių padariau. Poilsis, skaitosi ?
QUOTE(Merii @ 2019 09 01, 18:51)
Niu taip, devyniolikos, visai vaikas. Bet ir gerai, aš bent proanūkius pamatysiu, o jūs ką?
Gerai, kad bent anūkų sulaukčiau. Va, Ingridai siūlo šanūką, o man triušį.
Labas rytas.
Kaip sunkiai perka pomidorus,o jie vis dar auga.