Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kuo daugiau džiugių ir laimingų dienų 4u.gif
Atsakyti
labas biggrin.gif

Lyžuka, sveikinu su gimtadieniu 4u.gif kuo daugiau gražių žiedų biggrin.gif
Papildyta:
https://www.grybai.l...danugare-guote/
šituos renkat?

aš manau, kad tai šungribis, mes į tokias nežiūrim blink.gif
Atsakyti
Bent stoties turguje patys didžiausi kašikai po dešimt euriukų. Klausiau, nes Justei norėjau pirkti. Kiti atitinkamai pigiau. Ir stovi su jais ne kasdien.
Vakar vienas su raudonikiu plasmasiniu kibiru stovėjo, tai nepasakyčiau, kad greit išpirko, gal tris valandas saulėje kaito.
Pamiršau darbe visus telefonus. Tikiuosi nieks neieškos. Jau ne pirmasyk.
Kai gerai nulyjo, tai kad davė rožynai viršun. Gaila, dar tokie mizerni, nei grožio, nei žiedų. Tik šliaužianti be perstojo žydi.
Tik dabar malkas nupirkom. Visad pavasarį stengdavaus. Kažkaip su pinigais nesusitvarkau. Nors nieko kaip ir neperku. Tai kur jie dingsta?
Atsakyti
Lyžuka, dienų kaip rožės žydėjimas, laimės ir meilės.

vartotojo įkelta nuotrauka

Tie grybai - tai rudosios guotės. Be galo skanūs, traškūs, agurkų kvapo. Išvirti išlaiko formą kaip voveruškos, bet turi tokį be galo gerą specifinį skonį. Su grietinės padažiuku - tiesiog apsiėdimas.

Atsakyti
Prisprogau šampano, stadija - kai visus myliu. wub.gif Švenčiame 33 metų bendro jungo sukaktį. Kaip sutuoktinio nenudobiau per tuos metus - pati nesuprantu. Esu labai gera. bigsmile.gif
Atsakyti
IK, ilgai, ilgai ir drauge. 4u.gif Ir kai noris nudobt, ir, kai noris prisiglaust biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
IK,tai mes panašiai tekėjome? 4u.gif 4u.gif Mūms po mėnesio 34. bigsmile.gif
Meri,mano audonikiai buvo visi rinktiniai mažiukai o ir matėsi ką ti iš miško,nepajuodę dar galiukai. mirksiukas.gif
Jurginėli,ankščiu guočių irgi nerinkau,na kadangi kaimynė jas dievina,pradėjau pažinti ir aš jas. ax.gif
Galvojau galvojau ką veikti?Ai važiuoju susirinksiu avietes,agurkus,tiek pomidorų palėksiu turgelin.Geriau rytoj bus išeiginė. ax.gif
Atsakyti
Kas liečia jungą, tai manoji visas perspjauna, nuo 79 ųjų biggrin.gif Klausimas, kaip jis dar nepabėgo, aš tai nepakenčiamo būdo?
D., kaip atleido, žiemai pasiruošėm, malkos sukrautos. Beliko kaminą išsivalyti.
Kitais metais prie durų jokių petunijų, lb pasiteisino mandevilija.
Atsakyti
Meri, tai gal tu nepilnamete būdama tekėjai ? wub.gif Nė kiek nepasidžiaugei jaunyste ?

Mano malkos vis dar kraunamos. Tiksliau, technikos kieme kaugė sukrauta, reikia į malkinę parsivežti. Vis nėra kada.

Šiandien priskalbiau kalną, pakepėme tikrų avienos šašlų, ir dar du reisus konservų- marmaliošių padariau. Poilsis, skaitosi ? blink.gif
Atsakyti
Niu taip, devyniolikos, visai vaikas. Bet ir gerai, aš bent proanūkius pamatysiu, o jūs ką?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 09 01, 18:51)
Niu taip, devyniolikos, visai vaikas. Bet ir gerai, aš bent proanūkius pamatysiu, o jūs ką?

Gerai, kad bent anūkų sulaukčiau. Va, Ingridai siūlo šanūką, o man triušį.
doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kaip sunkiai perka pomidorus,o jie vis dar auga. bigsmile.gif
Atsakyti