Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

ui kaip gavome ir lietaus ir fejerverkų iš dangaus, o kaip dušna ryte, drėgna iki begalybes smile.gif, bet užtat kokia gamta atsigavus , Ingrida užklimpum miške gi taip šlapia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 30, 07:53)
ui kaip gavome ir lietaus ir fejerverkų iš dangaus, o kaip dušna ryte, drėgna iki begalybes smile.gif, bet užtat kokia gamta atsigavus , Ingrida užklimpum miške gi taip šlapia  unsure.gif

Su savo lempute tikrai neužklipčiau,tikiuosi. mirksiukas.gif Oi abstinencija. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 rugpjūčio 2019 - 07:15
Labas

tradiciskai uzmarinavau tris indukus agurku, po sporto persiku kose virsiu. Kas valgys nezinau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 30 rugpjūčio 2019 - 14:41
labas 4u.gif

reikia bulbinių kašikų, gal kur užmatėt? ir kokia dabar jų protinga kaina? gal žinot?

karšta iki negaliu.....

Atsakyti
O kodėl kašikai ? Mes seniausiai verčiamės su plastikiniais kibirais.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Lyžuka,su švente.
O kodėl Lyžuka,susimaščiau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 31 rugpjūčio 2019 - 05:12
As labai suprantu kdel Jurginelis iesk bulbiniu keseliu, labai gerai su jais zemes nuo bulbu nusipurto. Turiu viena normalu ir perpus mazesni. Naudju dazniausiai mazaji.

Lyzuka, su gimtadieniu.

Labas
Atsakyti
Aš jau po grybų ,valgau guočių-voveraičių padažą su mėsyte. wub.gif
Patinka man prekyba grybais,10 minučių ir krepšio raudonikių nebėra turguje. mirksiukas.gif O raudonikiukai maži,sveiki.O grybautojų pilnas miškas.Vienoje vietoje sustojau poniabudžių buvau radųsi toje vietoje,tai desantas visas,kad pralėkė keturiese,ką ten veikti?Važiavau toliau,ėjau tolokai,bet pasiteisino ėjimas. ax.gif O dar kad užėjau riešutų,tik jau byra,vos pajudini,daug jau ir nubyrėjųsių. bigsmile.gif
Reikės gal į triatloną nueiti,mugės pažiopsoti. ax.gif
Atsakyti
o k pati tkius poprascius grybus valgai? Man labai skanu mazi raudonikiukai, bet kkiam pavidale. Snd. visa diena kaimyna edu, vakar vaziavo grybaut, tai nei zodzio, galej ir mane prigriebt. Jo atsakymas: neganysiu as taves po miska blink.gif

Viriau kopustu sriuba su namine vista, bet supjausciau nemaza pmidora, tai sriuba net nebezinau kaip pavadint biggrin.gif
Atsakyti
Sapniuk,nemėgstu raudonikių,nei džiovinti nei valgyti.Jie kieti,juodi pasidaro. mirksiukas.gif
Man irgi vienai geriausia,nereikia nieko ganyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jau, virti su spirguciais, grietine, svogunu ir bulvem labai gut.
Manes ganyt nereiketu, jis pats kartais nubludina.
Atsakyti
Ryte užlekiu pas kaimynę, o ji du maksiminius maišus rudų guočių prisipjovusi. Net pavydas suėmė.
O aš užvakar pati nežinau kur pasigavau erkę. Ištraukiau ( tiksliau nusidraskiau kaip spuogą) tik vakare. Tai dabar lauksiu arba encefalito, arba Laimo. Nors kai pagalvoju, kiek vaikystėje esu jų prisirinkusi, gyva iki šiol.

Plaunu langus nuo pietų. Vis pasiilsėdama prie kompo. Keturis jau įveikiau. O tų langų virš 20. Užsiknisiu, kol praeisiu. Viskas, kitiems metams pirksiu langų valymo robotuką. gal kuri turite? Kokie atsiliepimai ?
Atsakyti