Lyzuka, mano drauges mama perka 3-4 kibirus ir sunaudoja Va cia tai man mistika. Jau kibira nusipirkus, valgo apsipatenkinusi. Reiks drauges paklaust su kuo.
QUOTE(sapniukass @ 2019 08 29, 13:52)
Lyzuka, mano drauges mama perka 3-4 kibirus ir sunaudoja Va cia tai man mistika. Jau kibira nusipirkus, valgo apsipatenkinusi. Reiks drauges paklaust su kuo.
sutrauktų rugštis visą giminę
nu aš galvoju kad medaus daug suvalgome bet tai tas 15-20 kg per metus palyginus lašas jūroje su tiek rūgščių uogų
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 29, 09:22)
IK tobula
Sakykit mergaites už spanguoliu 1 litra 4 eur normali kaina? Noriu nusipirkti, bet bijau kad žalios jos dar? čia pas mus tokia kaina i namus atveža net
ir 50 kg kviečiu tik nežinau vasariniai ar ne 8 eur? Brangu, pigu?
Pernai iš kito ukininko pirkau tai vištos jau taip sunkiai lese tik iš bado juos, kažin kodel?
Sveikos gražolės
Sakykit mergaites už spanguoliu 1 litra 4 eur normali kaina? Noriu nusipirkti, bet bijau kad žalios jos dar? čia pas mus tokia kaina i namus atveža net
ir 50 kg kviečiu tik nežinau vasariniai ar ne 8 eur? Brangu, pigu?
Pernai iš kito ukininko pirkau tai vištos jau taip sunkiai lese tik iš bado juos, kažin kodel?
Sveikos gražolės
Kviečiai tokia kaina pigu. O pernai nenusipirkai paplėkusių, t.y per didelio drėgnumo. Pradariusi maišą visada pauostyk. Turi kvepėti vos ne batonu, jokių ten grybų kvapo , silkės kvapo ar pelėsio kvapo. Ir dar grūdus šviesoje peržiūrėk. Dažniausiai parduoda nepriimtus dėl fuzariumo. Jeigu saujoje rasi nors vieną grūdelį kokiame šone rausvai pasidažiusį - vyk tokį iš kiemo. Vištos jaučia, kas negerai.
Lyžuka, supirkimas apie 150 kviečių, tai 8 kaip ir normaliai, nes visad iš namų brangiau prašo. Aš pauksčiams duodu žieminius, nes kiti sako, kad vasarinių nelabai lesa. O kaip iš tikro, nežinau.
labas
Kaimietuke, grožybės nuostabybės ir Tavo kieme
turguj nei grybų, nei spanguolių dar nemačiau, tad kainos nežinau. O ir šiaip kažko turgus tuščias buvo, svogūnų laiškus tik pas kelis prekeivius mačiau-pas vienus gražūs 0,8, pas kitus tokie pat po 2 pinigus.
Kaimietuke, o maxsė Tavais svogūnais galvom prekiauja? ar tik laiškais?
Ingridėl, kokia vynuogių veislė? mano tik tik spalvintis ima, izabela
Kaimietuke, grožybės nuostabybės ir Tavo kieme
turguj nei grybų, nei spanguolių dar nemačiau, tad kainos nežinau. O ir šiaip kažko turgus tuščias buvo, svogūnų laiškus tik pas kelis prekeivius mačiau-pas vienus gražūs 0,8, pas kitus tokie pat po 2 pinigus.
Kaimietuke, o maxsė Tavais svogūnais galvom prekiauja? ar tik laiškais?
Ingridėl, kokia vynuogių veislė? mano tik tik spalvintis ima, izabela
Jurginėli, laiškais jau mėnuo , kai neprekiauju. Pasibaigė. Galvų šiemet maksės kiekių nebus. Prastas derlius, daug smulkmės. Ai, smulkmę pavasarį išparduosiu ta pačia kaina, kaip didelius šiandien. Gi perka visi želdinimui.
Ingrida, nerealus derlius.
Ingrida, nerealus derlius.
Jurginėli,Izabela jau baigiame suvalgyti,išparduodu perteklių.Labai jau skanios čia mieste. Saldumas neišpasakytas.Atokaitoje prieš pietus ir jokios ligos nepuola.O sodyboje net nežinau veislės,mama davė ataugą pasisodinti. Porą metų tręšiau vynuogių trašomis,šiemet tik vištų mėšlu.Kasmet miltligė rudeniop puola,bet šiemet derlius nerealus.Prieš savaitę dar buvo rūgščios,per savaitę sunoko pilnai.Jau širšės puola,viena į ranką caktelėjo.Tai laiku suskyniau,nors oi sočiai dar joms liko.
Suskyniau net nesuskyniau surinkau nuo žemės sedulą,šiemet irgi saldžios,nemažos.
Ai gal mb nugenėjo gerai vynuogę,nors man visą laiką širdį skaudėdavo.
Suskyniau net nesuskyniau surinkau nuo žemės sedulą,šiemet irgi saldžios,nemažos.
Ai gal mb nugenėjo gerai vynuogę,nors man visą laiką širdį skaudėdavo.
pliaupia ir dundena
Jau kaip reiktų lietaus.
Labas rytas.
O pas mus palijo.Nubudau penktą taip knietėjo miškan.Bet vakar grįžome viena mašina,na niekaip neišeitų išvažiuoti su kuo mb važiuotų darban?Tai tas ir sustabdė.