Pas mus prilijo virš 30 mm , bet gi per karštį staigiai balos pradžiūsta. Be to, gruntiniai vandenys bus gal pusantro ar daugiau metrų gylyje. Tai ką palyja, nesusisiekia su gruntiniais. moment išgaruoja.
IK, sakyk, ar pūkenį reik apkarpyt? Sodintas pavasarį, auga gražiai.
Vasarema, sekmadienį važiuosiu į Vilnių, gal česnakų nori?
Vasarema, sekmadienį važiuosiu į Vilnių, gal česnakų nori?
Labas vakaras.
Taip, Liniuk, paimsiu 1 kg sėklai. Česnakų turiu pakankamai, valgymui ir sėklai, bet gal Tavo geresnė sėkla, jau senokai nekeičiau. Kalbėjau su Jurginėliu, gal ji paims, kaime savaitgalį planuoju būti. Jei ji negalės, tuomet aš nuvažiuosiu į susitikimą su Tavim,
Šilta, nors vanduo prūde neįšyla taip, kaip vasara. Vis dar kovoju su pomidorais, paprikomis ir baklažanais, valau svogūnus. Šiandien paskutinį melioną nuskyniau, daugiau nebus, jau išdžiuvo. Neblogas buvo derlius, bet taip greit pasibaigė. Arbūzų lapai irgi vos gyvi. Lazdynų riešutų lyg ir nemažai, bet labai daug tuščių.
Taip, Liniuk, paimsiu 1 kg sėklai. Česnakų turiu pakankamai, valgymui ir sėklai, bet gal Tavo geresnė sėkla, jau senokai nekeičiau. Kalbėjau su Jurginėliu, gal ji paims, kaime savaitgalį planuoju būti. Jei ji negalės, tuomet aš nuvažiuosiu į susitikimą su Tavim,
Šilta, nors vanduo prūde neįšyla taip, kaip vasara. Vis dar kovoju su pomidorais, paprikomis ir baklažanais, valau svogūnus. Šiandien paskutinį melioną nuskyniau, daugiau nebus, jau išdžiuvo. Neblogas buvo derlius, bet taip greit pasibaigė. Arbūzų lapai irgi vos gyvi. Lazdynų riešutų lyg ir nemažai, bet labai daug tuščių.
Tada su Jurginėliu susitarsiu, neblogi mano česnakai
Labas rytas.
labas
Liniuk, tarkis
Lyžukos gėlynai nuostabūs
kepu ant savo stogo, karšto vandens trečia diena nėr, bet ir tas šaltas iš krano nešaltas
dirbu už virėją nors mieliau kokioj pakrūmėj padrytbsočiau, ach
Liniuk, tarkis
Lyžukos gėlynai nuostabūs
kepu ant savo stogo, karšto vandens trečia diena nėr, bet ir tas šaltas iš krano nešaltas
dirbu už virėją nors mieliau kokioj pakrūmėj padrytbsočiau, ach
Aš tai vis lauke kepu. Šiandien nebuvo kas ant kombaino pastovi, tai grįžau dulkina kaip velnias, pilni dantys ir akys žemių. Prikasėme gal 6 tonas bulbių, paskui per karšta pasidarė.
Labas rytas.
Na jūs čia merginos pavarote su vaizdais. Rudeniop,o dar visai nepanašu.
Važiuosiu sodybon suskinti vynuogės,nutariau jei dar bus nepernokę kriaušės,kiek pasieksiu nudaužysiu,labai sultingos,bet aitrios valgyti,tai jei suvaryčiau į sultis su vynuogėmis?Na gal vynuoges spaudžia?
IK tobula
Sakykit mergaites už spanguoliu 1 litra 4 eur normali kaina? Noriu nusipirkti, bet bijau kad žalios jos dar? čia pas mus tokia kaina i namus atveža net
ir 50 kg kviečiu tik nežinau vasariniai ar ne 8 eur? Brangu, pigu?
Pernai iš kito ukininko pirkau tai vištos jau taip sunkiai lese tik iš bado juos, kažin kodel?
Sveikos gražolės
Sakykit mergaites už spanguoliu 1 litra 4 eur normali kaina? Noriu nusipirkti, bet bijau kad žalios jos dar? čia pas mus tokia kaina i namus atveža net
ir 50 kg kviečiu tik nežinau vasariniai ar ne 8 eur? Brangu, pigu?
Pernai iš kito ukininko pirkau tai vištos jau taip sunkiai lese tik iš bado juos, kažin kodel?
Sveikos gražolės
Labas
vakar buvau kaime uogauti ir grybauti. 11 raudonikiu radau prie sudegusios pirties, ten didele egle ir visokiu mazu egliuku. Galima sakyt, kad tai buvo vieninteliai grybai, net i miska neiejus. Spanguoliu gal kokie 4 litrai, truputi vyras padejo, valanda su trupuciu. Daugiau man kantrybe neleistu uogaut
Lyzuka, pas mus po 3 eurus, jei perki kibira ir pigiau paleidzia. Bent mano pelkej tai jos gana neblogai jau sunoke.
vakar buvau kaime uogauti ir grybauti. 11 raudonikiu radau prie sudegusios pirties, ten didele egle ir visokiu mazu egliuku. Galima sakyt, kad tai buvo vieninteliai grybai, net i miska neiejus. Spanguoliu gal kokie 4 litrai, truputi vyras padejo, valanda su trupuciu. Daugiau man kantrybe neleistu uogaut
Lyzuka, pas mus po 3 eurus, jei perki kibira ir pigiau paleidzia. Bent mano pelkej tai jos gana neblogai jau sunoke.
ačiu Sapniuk, kur jau ten kibira gali det, man sočiai kūčioms 1 litro butu
IK ten p;as tave rožūnės ir tabakas iš vienmečių, 2 ir 3 nuotraukose?
IK ten p;as tave rožūnės ir tabakas iš vienmečių, 2 ir 3 nuotraukose?