Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Pas mus prilijo virš 30 mm , bet gi per karštį staigiai balos pradžiūsta. Be to, gruntiniai vandenys bus gal pusantro ar daugiau metrų gylyje. Tai ką palyja, nesusisiekia su gruntiniais. moment išgaruoja.
Atsakyti
IK, sakyk, ar pūkenį reik apkarpyt? Sodintas pavasarį, auga gražiai.
Vasarema, sekmadienį važiuosiu į Vilnių, gal česnakų nori?
Atsakyti
Labas vakaras.
Taip, Liniuk, paimsiu 1 kg sėklai. Česnakų turiu pakankamai, valgymui ir sėklai, bet gal Tavo geresnė sėkla, jau senokai nekeičiau. Kalbėjau su Jurginėliu, gal ji paims, kaime savaitgalį planuoju būti. Jei ji negalės, tuomet aš nuvažiuosiu į susitikimą su Tavim,
Šilta, nors vanduo prūde neįšyla taip, kaip vasara. Vis dar kovoju su pomidorais, paprikomis ir baklažanais, valau svogūnus. Šiandien paskutinį melioną nuskyniau, daugiau nebus, jau išdžiuvo. Neblogas buvo derlius, bet taip greit pasibaigė. Arbūzų lapai irgi vos gyvi. Lazdynų riešutų lyg ir nemažai, bet labai daug tuščių.
Atsakyti
Tada su Jurginėliu susitarsiu, neblogi mano česnakai ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

Liniuk, tarkis ax.gif biggrin.gif biggrin.gif

Lyžukos gėlynai nuostabūs wub.gif

kepu ant savo stogo, karšto vandens trečia diena nėr, bet ir tas šaltas iš krano nešaltas biggrin.gif

dirbu už virėją rolleyes.gif nors mieliau kokioj pakrūmėj padrytbsočiau, ach ax.gif
Atsakyti
Aš tai vis lauke kepu. Šiandien nebuvo kas ant kombaino pastovi, tai grįžau dulkina kaip velnias, pilni dantys ir akys žemių. Prikasėme gal 6 tonas bulbių, paskui per karšta pasidarė.
Atsakyti
Reikia kuo nors pasigirti

Atsakyti
Labas rytas.
Na jūs čia merginos pavarote su vaizdais. wub.gif wub.gif Rudeniop,o dar visai nepanašu. bigsmile.gif
Važiuosiu sodybon suskinti vynuogės,nutariau jei dar bus nepernokę kriaušės,kiek pasieksiu nudaužysiu,labai sultingos,bet aitrios valgyti,tai jei suvaryčiau į sultis su vynuogėmis?Na gal vynuoges spaudžia? ax.gif
Atsakyti
IK tobula wub.gif wub.gif wub.gif

Sakykit mergaites už spanguoliu 1 litra 4 eur normali kaina? Noriu nusipirkti, bet bijau kad žalios jos dar? čia pas mus tokia kaina i namus atveža net smile.gif
ir 50 kg kviečiu tik nežinau vasariniai ar ne 8 eur? Brangu, pigu?
Pernai iš kito ukininko pirkau tai vištos jau taip sunkiai lese tik iš bado juos, kažin kodel?

Sveikos gražolės bigsmile.gif
Atsakyti
Labas

vakar buvau kaime uogauti ir grybauti. 11 raudonikiu radau prie sudegusios pirties, ten didele egle ir visokiu mazu egliuku. Galima sakyt, kad tai buvo vieninteliai grybai, net i miska neiejus. Spanguoliu gal kokie 4 litrai, truputi vyras padejo, valanda su trupuciu. Daugiau man kantrybe neleistu uogaut biggrin.gif

Lyzuka, pas mus po 3 eurus, jei perki kibira ir pigiau paleidzia. Bent mano pelkej tai jos gana neblogai jau sunoke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 29 rugpjūčio 2019 - 10:35
ačiu Sapniuk, kur jau ten kibira gali det, man sočiai kūčioms 1 litro butu

IK ten p;as tave rožūnės ir tabakas iš vienmečių, 2 ir 3 nuotraukose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 rugpjūčio 2019 - 10:42