Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2017 02 18, 07:59)
Meri,tai čia IK pasakys tesingiausiai.Aš tai kameroje šaldydavau. ax.gif

Ar visas sėklas šaldai?
Dar vakar mačiau žydinčių pakalnučių vazoniukuose bigsmile.gif Kaip jas pražydina bigsmile.gif
Nežinau, gal su paprikomis neprasidėsiu, nesiseka man su jomis. Pernai auginau loveliuose prie lango, užmezgė vaisius, bet kas iš to, nespėjo daugiau dviejų cm paaugti. Tik vietą užėmė. Manau, kad tai šiltnamių augalas.
Kaip sodelyje žemė duobėm nuėjo ir dar pačiam viduryje. Sakau, gal kokie požeminiai vandenys apčioje, gal reiktų išsitirti? Ale kaip surast tą vandens gyslą? Kaip tik vietoje fontanėlis būtų į temą.
Vyras išėjo šakalių-kelmų rinkt. Čionykščiai dauguma tynginiai, geriau į pečių kiša visą brudą, nei eina rinkt.
Eisiu ieškoti katiniško pavadėlio, gal bus kurią dieną saulė, išvesiu į sodą katinuką. Vieno tai neleisiu, vietiniai mačo gali prisistatyti. Vienas lb gražus ryžas ir pūkuotas jį vis "lanko", vitriną parazitas ženklina, varo tiesiai ant stiklų ir ką tu jam, nesikuklina biggrin.gif
Prasidėjo sloga, ko norėt, toks oras, o gal kur pasigavau.
Atsakyti
Laikyti sėklas šaldymo kameroje gal pernelyg žiauru. Gi beveik -18. Vargu, ar tai įprasta jų gimtinėje. Stratifikavimas - tai palaikymas beveik nulinėje T ir drėgmėje nustatytą laiką. Tas laikas kiekvienam augalui skirtingas. Gal levandoms užtektų 2 savaičių. Reikia jas tiesiog pasėti į substratą, tada su visu indeliu vynioti į plastikinį maišelį ir dėti kur šalčiausia į šaldytuvą. Aišku, apskelbti namiškiams, kad "tai" nevalgoma ir netikrinama.
Jeigu stratifikuojama daugiau sėklų, galima mirkytas vynioti į marliuko gabalą, sudėti į uždaromą indelį ir įkišti į šaldytuvą. Tik būtina bent jau kartą per savaitę išvynioti ir išmesti papelijusias arba jei nori pelyti, apsausinti , ir vėl dėti. Man yra buvę, kad šitaip pamirštos ir sudygo. blink.gif

Vakar gavau sėklas iš e-seklos. Na, kam aš jų tiek užsisakiau?
Buvau susirgus, ir dar visai rimtai, su temperatūra. Gerklė ir toookia sloga, kad nebejaučiu nosies. Šiandien bent jau gerklę atleido.
Atsakyti
Iš Kaimuko, sveik 4u.gif
Keletas foto nuo palangės smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
žulikas nurimo, užmigo uodegą po savim pakišęs, gal pagaliau sijonuką susikirpsiu, visai neturiu kuom apsirengti.
Atsakyti
Grazu wub.gif
mano ryzius gal 5 val. su savo zaisline pele pradejo medziokles ypatumus zaist, teko atimt ir ant spinteles pasidet.
Kaimietuke, neisisirk.
Lyzuka, gal pameni kurioj is triju temu IK rase apie melionu ir arbuzu genejima ax.gif
Atsakyti
O jei palaikyti sėklas lauke? Naktys tai šaltos unsure.gif
Šaldiklis užkimštas, o ir taip šaldytuve žiemoja vabzdžiaėdis. Jau gal po savaitės trauksiu, pradėjo vysti, bijau prarast, nes be galo gražus augalas, jei pagauni jam tinkamas sąlygas.
Baltas levandas derinsiu prie rožių fasadinėje pusėje. Dar kažko mėlyno norėtusi iš daugiamečio. Tikiuosi Paros snaputis išgyveno, jis lb į temą mano vizijoms.
Papildyta:
Nuo penkių tai nieko, bet kai nuo keturiu kiša ūsus į nosį ir visaip kitaip įkyrią musę vaidina.
Iš tūkstančių katinų išsirinkau ant savo galvos, per smarkus man šis katinas. Kas blogiausia, nieko nebijo ir nėra jam supratimo, kad "negalima", daryk ką nori, nors ant galvos pilk vandenį. Durniukas. Kai už dyką, tai toks ir katinas. Bet yra kaip yra, tenka rėkaut, nors praktiškai tik sau per jį nervus sugadinu, nes jam jokios reakcijos, tik gudrumu gali nukreipti jo dėmesį, nes nieks kitas neveikia.
vartotojo įkelta nuotrauka
Antradienį penki mėnesiai smile.gif
Atsakyti
Merii gražuolis tavo katinukas mirksiukas.gif

Sapniuk nepasakysiu, aš pati ieškosiu nes nenusirasiau unsure.gif dar galvoju jei viena meliona augint ar jis apsidulkintu? Vienas gal vietos daug neužimtų unsure.gif

Žiūriu kaip žmonės lenkų sklepus šluoja pvz visų rūšių kardeliu po 2 pakus, leliju po bile kiek, nu čia paguosti kad ne mes vienos ligotos yahoo.gif

Frau o iš čia siunčia į Lietuvą
https://www.bonprix....version=mobile#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 vasario 2017 - 14:23
Meri, tavo katinas dar vaikas. Ir suoprotis jo vaikiskas. Nieko bendro uz dyka, uz pinigus. Geru daiktu yra ir nebrangiu.
Paziurek i zmones, nepriklausomai ar jis turi bajorisko kraujo ar ne, gali but koks tik nori, geras ar nelabai.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 02 18, 14:27)
Meri, tavo katinas dar vaikas. Ir suoprotis jo vaikiskas.

Nu vaikas, nesigynčyju, saugau kaip savo akį. Negaliu nei žvakės uždegt, durniukas puola su lapce gesint... Jei valau židinį, tai ir jam ten reikia lyst. Smalsumas ne svietnas rolleyes.gif Net į tuliką su palyda. Visur turi dalyvauti.
Psio, einu pas dukrių kavos gert. Sijonai palauks mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba

Meri, tavo katinui but gerai lauke išsidukti, energija reikia islieti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 18 vasario 2017 - 16:53
QUOTE(Para @ 2017 02 18, 16:43)
Meri, tavo katinui but gerai lauke išsidukti, energija reikia islieti.

Tegu masės priauga biggrin.gif

Oras visai nieko buvo. Nu bet kokie žmonės aplink, visur šunų krūvos, nėra čia mados surinkt. Sekančio namo kaimynas tai pastoviai prie mano tvoros atveda saviškį ir stovi kol tas pakakoja. Reiks surinkus jam prie vartelių dovanėles dėt, naglas staravėras kaip reta. Veu..
Kita iškoliotų, o aš nedrįstu, tai ir veda.
Atsakyti
kam koliot, jei galima ramiai pasakyt. Pasikoliosi, pati susinervuosi ir tiek tos naudos ax.gif
Atsakyti
Mesiu kada akmenį, nereiks kolioti.
Atsakyti