Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Pas sapniuka katinai gana normalus. Kartais susikala, bet baikis. Nakti ismiega visa, kur vakare atsigula, dazniausiai ten ir randu akis pramerkus.

Labas
Atsakyti
Maniškė tik iš vakaro kojūgalyje gulasi. Naktį budi prie vitrinos dažniausia.
Susitvarkiau ataskaitą, susiskaičiavau, tik buvo mėnesio pradžia, ir jau pabaiga. Labai stipriai sumažėjusi apyvarta. Jei ateinančią savaitę nepabirs pirkėjų, gausiu rėkt. Bet gal prieš mokyklą, studijas nuolatinių papirks, labai pagelbėtų. Net po darbo daugiau likčiau, kad tik būtų pirkimo.
Kad ir nenorom, bet įveikiau akvariumą. Kai pradedu krapštytis, tai vos ne dvi valandas prie jo kuičiuosi. Ilgiausiai laiko užima filtro kempinių plovimas. Išeisiu atostogų, jei leis finansai, svajoju atnaujinti dekoracijas, gal kokią vieną kitą žuvį įleisti. Bus matyt. Dar malkų pirkimas nusimato.
Atsakyti
Meri, ne miesto valdžia kalta, o nevalos miestiečiai. Negi sunku nueiti kelis metrus ir įmesti šiukšlę, kur skirta. Mūsų vienas laukas prasideda ties tokia aikštele pamiškėje. Kažkada buvo dvejų labai turtingų kolūkių riba. Su visais pamūrytais pavadinimų stulpais, tvorelėmis. Kasmet per pavasarinę talką viską ten iščiustija. O po metų - jau vėl šiukšlių privilkta. Kas pikčiausia - net pačių ūkininkų. Tai kokių išvalų papilta, tai veršis nusprogęs numestas. Jau nekalbant apie miestietiškas šiukšles. Matyt , dar ilgai toks mentalitetas išliks.

Šiltnamį priliejau, gėlynus aptvarkiau, kalnus skalbinių praskalbiau, išlyginau. Dar knygą paskaičiau. Man tai poilsis, kai niekas galvos nekvaršina.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniukai,su švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 rugpjūčio 2019 - 04:52
Labas rytas,
Linuk, su gimtadieniu. Sėkmės Tau visur ir visada. 4u.gif
Atsakyti
Liniau, su tavo diena wub.gif Buk laiminga, sekminga ir sveika.

Labas

niekur nevaziavau, mano spangules dar sirpsta.
Atsakyti
Liniuk, su gimtadieniu smile.gif

Vakar pupelių kažkiek paskyniau keistai sausos šiemet jos man

Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 08 26, 11:22)
niekur nevaziavau, mano spangules dar sirpsta.

Ir gerai,kad nevažiavai karšta be proto.Na 2.5 kibiro pribraukiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai man maksimum 3 litru spanguoliu reik, greit prasisukti tureciau. Ryt sportas, tai gal poryt, gal.
Atsakyti
Liniuk, sveikatos, vidinės ramybės, gero derliaus 4u.gif

Tvanku, ne tas žodis, nors nulytu trumpu lietučiu. Buvau banko šert, Akropolis knibžda nuo jaunimo. Dar per maksę perėjau, pasiėmiau ko reikėjo ir moviau, nėra ko be reikalo ten akis blizginti. Paskutiniu metu taip tik ir elgiuosi.
Kieme sutikau katę, nesupratau ar ji turi šeimininką, pasiimčiau. Tokia kūda ir nematyta, gal kas atvežė ir paliko, nes jaunutė, gal metų gal mažiau. Jei bus skirta, pati ateis į mano kiemą.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 08 26, 17:33)
tai man maksimum 3 litru spanguoliu reik, greit prasisukti tureciau. Ryt sportas, tai gal poryt, gal.

Pas mus po 4 EUR bet bijau pirkti kad žalių ne atvežtų
Atsakyti
labas 4u.gif

Liniuk, su gimtadieniu 4u.gif gražios šventės, daug bučinių ir skanaus torto mirksiukas.gif
Papildyta:
Ingridėl, sakiau, kad Tu paturbinta motera mirksiukas.gif tikriausiai turi kokias stebuklingas pirštines, kurios vieins du ir kibiras kaupinas tongue.gif biggrin.gif
aš būč nudvėsus ax.gif
Atsakyti