Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Meri, o kaip tavo brangenybė reaguoja į paprotį pietauti kartą per savaitę ? Maniškis neiškęstų tokios dietos. biggrin.gif
Aš ilsiuosi panašiai kaip Lyžuka. Knyga, gal kelionė. O dar dažniau nukeliauju pas kokią draugę, geriau kai kelios susirenkame. Liurliname vyną, dalinamės prisiminimais, išnarstome pažįstamų gyvenimus. Pasaka , ne poilsis. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

Ingrida, gal mano kaimo cices nezino apie istatymo atsaukima, nes pilna pelke spanguoliu bigsmile.gif Ir aciu Dievui, kad nezino, nes nuo rugpjucio pradzios jau gyvates gasdintu. Dabar ramu, tik gerves klykauja.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 08 22, 21:24)
Meri, o kaip tavo brangenybė reaguoja į paprotį pietauti kartą per savaitę ? Maniškis neiškęstų tokios dietos. biggrin.gif

Niekaip nereaguoja, nes kitkuo užsiėmęs rolleyes.gif

Baudžiu katę, neleisiu laukan. Ryte neišio puolė ranką, iki alkūnės pradrėskė. Kas jai užeina/ Ramiai gulėjau sau lovoje, o čia kad įsikabino nagais, dantimis. Ne veltui pardavė sterilizuotą, netinkama veisimui, neprognozuojama ji pas mane. Dar su tokiu įniršiu. Manau pyksta, kad neduodu laisvės po svetimus kiemus, gatves duotis. Nesulauks ax.gif
Atsakyti
Meri, mano rankos skersai išilgai sudraskytos ir sukandžiotos, Kacius nė minutės ramus nebūna, vis kandžiotis puola.

Fuuu, baigėme dulkiną darbą. Jau visai sutemus baigėme krauti grūdus į priekabas. MB su frontaliniu krautuvu, o aš puldinėjau šlavinėdama iš po ratų.

Na, rytoj pailsėsiu prieš derliaus nuėmimą. tada jau bus parduoti rudeniai.
Atsakyti
Labas rytas.
IK,laikykis Brangioji.Po tavo lauką stirna ganosi vakar važiuojant į Naujamiestį. mirksiukas.gif Ir visai nebijo,truputi pabėgo ir žiūri į mus.
Su Sapniuko Brangiausiu pabendravome maloniai.Sapniuk,tai pirmadienį draugiškai dirbsime miške? mirksiukas.gif Jau turiu pirkėjų spanguolėms.Bruknes iššlavė,paskutines net neperrinktas.Babulkos burbuliavo burbuliavo,kad brangininkė,ten va po 2 eurus,o aš po 4 ,paskutines po 3.5.Kam tikrai reikėjo atėjo ir nupirko.O atvežtinės rinktos už bambalį bomžų Latvijoje,sakau tuberkuliozę,grybelį pasigausite. biggrin.gif biggrin.gif Ir aš įvertinu tiek savo darbą,viena bobulė sako teisingai. mirksiukas.gif Pasirodo prisimena mane nuo pernai yra pirkųsių uogas ir pomidorams ,medui jau turiu nuolatinių pirkėjų,paragavo patiko ir vis grįžta. mirksiukas.gif Tai aš virš vis įdedu,ne taip kaip kiti centus skaičiuoja,žmonėms tas patinka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 08 24, 07:05)
Labas rytas.
IK,laikykis Brangioji.Po tavo lauką stirna ganosi vakar važiuojant į Naujamiestį. mirksiukas.gif Ir visai nebijo,truputi pabėgo ir žiūri į mus.

Bliam, bjaurybės. Šitokie brangūs kopūstai, vis nukanda viršūnes. turėčiau orinuką, bent pagasdinčiau.
Atsakyti
Pasimatavau, cukrus užkilęs iki 10 blink.gif , gerai, kad negriešyjau, šokolado neryjau, o vos atsilaikiau, kaip norėjosi.
Gavau ir aš nagų rytinę porciją, vėl akvariumo neis tvarkyti, labai suraižė. Nubaudžiau, negavo rytinio konservo, tik ar ji suprato.
Iš Kaimuko, mažiukei nagų galiukus patrumpink, jei neleidi laukan. Jei eina, tai negalima, turi būti atsigynimui.
Vakar tokį gražų didelį kalafiorą nupirkau už eurą, 0,75 kg , bet čia pardavinėjo už vienetą.
Žiūriu apie raganas bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi gražu pažiūrėt, kaip stirnos ganosi laukuose, bet kai pradeda pjaut javus, tai pamiškėse tiek išgulėta, ištrypta. Nėra ką kulti. Gerai, kad elnių pas mus nedaug.
Nusikaliau šiandien, kaip šuo. Visą dieną pjoviau su žoliapjove, kitur su dalgiu, nes su trimeriu nemoku, dar kitur rankytėmis roviau. bet jau visi pašaliukai apeiti.
Atsakyti
Liniukai, tvarkdarė. 4u.gif
Šiandien plotą nušienavau su žoliapjove. Nėra dukriuko, čia jos darbas būdavo. Dar gėlynus einu, naikinu visokias senienas, kraštus atkirtinėju. Sūnus malkinę tvarkė, ten reikėjo padėti.

Šiandien turguje nusipirkau voveruškų. Kokia prašmatni vakarienė gavosi. wub.gif

Meri, bet kaip kaciui dantis patrumpinti ?Labai kandžiojasi. Ai, gal išaugs į protą. Jeigu labai įsisiautėja, gauna lupti. Va dabar po rašomąjį stalą ir klaviatūrą zyliojo, monitorių kelis kartus išjungė. Dabar miega ant PVM sąskaitų susiraitęs į dokumentų lovelį įlindęs, Beveik mokesčių inspektorius. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi IK prajuokinai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, moki prajuokinti biggrin.gif
Jo, katinų zbitkos nesibaigiančios. Įsivaizduoju, kas pas Sapniuką darosi, liūdna nebūna.
Mano Čiaumas dar buvo labai megėjas visur laipioti kur nepasiekiama, aukščiau. Šita dar iki to neprisigalvojo biggrin.gif
Prie kioskės ledinukių įkišau. Gal neišraus pyktukai? Nes lengvai pasiekiami, prie krašto.
Sodinau su ta mintim, kad nedrįs ant gėlių mėtyti nuorūkų gerbiami miestelėnai, atsibodo kasdien rinkti jų apčiaumuotus kancarus, šlykštu. Nu tikrai, šiukšlinės tik prie stotelių, tarybiniais laikais tikrai jų buvo visur. Pamenu, dar tokios gražios, aukštos, puošnios, dekoruotos. Negi miestas taip nustekentas, kad neišgali jų nupirkti ir pastatyti? O vis rašo, kad neišnaudoja pinigų, tai lai investuoja į miesto švarą, o ir kur dėti tas nuorūkas, mėto kur papuola. Va, išsiburbuliavau eilinį kartą ax.gif
Atsakyti