Labas rytas
pusrycius kaip supratau, visos valgo savo, tik arbata chaliava.
QUOTE(vasarema @ 2019 08 16, 09:57)
Sveikos.
Savo sumuštinius jau sukirtau, dabar jaukioje Ingridos sukurtoje aplinkoje mielai išgerčiau arbatos su Gruodžio užburtų namų draugėmis Tik dirbam, lekiam....
Savo sumuštinius jau sukirtau, dabar jaukioje Ingridos sukurtoje aplinkoje mielai išgerčiau arbatos su Gruodžio užburtų namų draugėmis Tik dirbam, lekiam....
tai va per tą lėkimą, net gamtos grožio nepamatom ....jau vakar galvojau skirsiu diena poilsiui, tai kur jau ten...
IK iš kokiu psl renkiesi kvietkus? Aš tai galvoju ant kroku persimesti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 08 16, 09:00)
tai va per tą lėkimą, net gamtos grožio nepamatom ....jau vakar galvojau skirsiu diena poilsiui, tai kur jau ten...
Šiaip gal pavasarį imsiu iš sadzawka.pl ir bilscy.pl. Labai gražių vienadienių yra. Dabar ten nieko gero, daug ko neturi. Dabar galvoju, gal iš Benex ir sklep.cebulekwiatiwe.pl imti ? Ką nors iš jų užsisakinėsi ?
Viskas, baigėme skersti viščiokus. Vakare išpjaustysiu. Reikia eiti, trečią kartą apravėti braškes. Vis neprisiruošiu apmulčiuoti.
Na jau karšta...............Pas mažių sakė +44 ir dar išvažiavo vakar į dykūmą,kops rytoj į kalną dar tokiame karštyje.Tikėkimės ten šalčiau bus?
Raudonikių mažoka,IK pas tave sausa. O grybautojų sočiai.Visi tikisi.Toks juokas ima vieni išvažiuoja į tą pačią vietą kiti važiuoja. Radau gal 15 raudonikių ir šilbaravykių nemažai,porą naujų baravykų ir voeveraitės-man. Sausa,sausa............
Atsikračiau nemažai pomidorų,sąžinė rami.
Raudonikių mažoka,IK pas tave sausa. O grybautojų sočiai.Visi tikisi.Toks juokas ima vieni išvažiuoja į tą pačią vietą kiti važiuoja. Radau gal 15 raudonikių ir šilbaravykių nemažai,porą naujų baravykų ir voeveraitės-man. Sausa,sausa............
Atsikračiau nemažai pomidorų,sąžinė rami.
as ryt pakviesta i 13-ojo gimtadienio svente. Kaimynes dukra parskrido. Jos sunaus. Plaukiosime 1.5 val. dvylikaviete piroga po marias. Truputi galva pravedinsiu.
Labas rytas.
Sapniuk,smagaus pasibuvimo.
Aciu, Ingrida. Tikiu,kad bus smagu
Labas rytas
Labas rytas
Labas rytas.
Labas
vakar gryzau puse 6vakare, chebra dar i soda vaziavo saslu kept ir vyno gert. As pasavau. Labai puikiai praleistas laikas laivelyje ir saloje
Va ka tik jubiljatas atnese padekla saldumynu, teks naikint.
vakar gryzau puse 6vakare, chebra dar i soda vaziavo saslu kept ir vyno gert. As pasavau. Labai puikiai praleistas laikas laivelyje ir saloje
QUOTE(sapniukass @ 2019 08 18, 10:44)
Labas
Ir visiškai be reikalo 😉
Ik jei bus chebros tai vėl iš tų pačių lenkų sklepcebuliakovy 🌷😁
tai mama ilgai paguldyta buvo, iki vakaro. Sidro buvo i valias ir laive, ir saloj