Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2019 08 15, 06:04)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Neranda gydytoja mano silpnumo,trūksta varikliukui ūgnies.Pradėjo įtarti Lamo ligą.Na ištirs ir kepenų fermentą kaip supratau tirs? mirksiukas.gif
O su vaistais įdomiai gaunasi.Gydytoja sakė perversmas vaistų pasaulyje vyksta(kada jis nevyko-mafija?)Aš tai gavau vieną buteliuką,o sumokėjau už visus tris.Užėjau vakar eidama pas gydytoją vaistinėnė,sako ne nėra,užeikite mėnesio gale.Gydytoja stebisi kaip jie galėjo paiimti pinigus už visus tris?O jei nebe gaus?Kaip be čekio grąžins pinigus? bigsmile.gif Aš tai čekio nepaėmiau,davė tik lapelį,kad jie man skolingi. mirksiukas.gif

As dažnai mamai perku taip o čekio neduoda nes jei tu neateis vaistų o pinigai jau bus kasoj?

Laimo yra spec kraujo tyrimą man dar ir aišku nustatė labai šlykštūs antibiotikai pykino žiauriai nuo jų
Atsakyti
Labas

as daznai is vaistines su skolos lapeliu griztu, viskas cia gerai, patikrinta praktika.

Musu gatve vel tvarko, des lietaus nutekejima, naujus zibintus ir trinkeles, asfalta. Vakar ziuriu masina prikrauta visokiu gyvatvoriu, greit nulekiau paziuret ar mano jurginu prie gatves neisrove. Viskas vietoj. Neisivaizduoju kaip zmones i gatves gala namo pareina, saligatvio ner, asfalto vietoj duobe ant duobes, tamsu.
Atsakyti
Nudusau, vėl suskyniau apie 40 kg agurkų, nuvežiau prakalti. Vis tai dienai pinigėlį pasidarau. Tiksliau, savo gėliukams. Nes jau žiūrinėju pasiūlymus, ko man reikia. ax.gif
Ko tai prie miego traukia. Eisiu, gėlynus paravėsiu, paskui gal kokį kibirą pomidorų paleisiu į sultis. Nelabai turiu iš ko gaminti, kas antrą dieną po kibirą parduodu.
Atsakyti
Pasidariau išeiginę. Nėjau darbam po sobstvenu želaniju, prinuditelno, ai, kam man ta pridėta išeiginė prie atostogų, jei atostogos rudenį ax.gif
Mėtos kaip piktžolės po visur išsikėrojo, metu lauk, nėra jėgu lapelių skabyti. Nepadeda nei vitaminai. Vos kojas velku. Norėjau akvariumu užsiimti, bet gal kitą kartą, kai pradedu turkštis, tai vos ne dviejų valandų reikia. Nei kojos, nei nervai neišlaikys.
Man tai tie kakaviniai pomikai skanūs. Šiemet tik du užderėjo, trečias krūmas pasitaikė ligotas, nevedė vaisių, žiedai nujuodo, už tai kiti geri. Kaip mums visai gerai. Vietoj bobikės prekiauja, daperku, nėra brangūs palyginti, po 1 eurą kilas. Reiki prisivalgyti, akis pastiprinti.
Ką gero iš gėlių žiūrot? Man reik dar vienos kinrožės nebent. Jau nėra kur sodinti, liko ruoželis ploto katei kapstyti, negaliu užsodinti, nes kasa duobę ir joje guli. Kitur visur augalai.
Nesuprantu kodėl, bet panašu, kad nesulauksiu vienos fuksijos žiedų, nė vieno pumpuro, kas labai keista, o sodinta kartu vienu metu visos trys rūšys.
Atsakyti
Meri, tai pas tave tik du pomidorai? Net pas mane 7.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2019 08 15, 09:32)
Sveikos 4u.gif
Ingrida, jei tavo varikliui trūksta ugnies, tai aš tyliu. O Laimo ligai būdingą dėmę turėjai? Gal tau tiesiog poilsio trūksta?  Dėl vaistų skolos lapelio, aš kelis kartus esu tokius lapelius turėjusi, neturėjau jokių problemų su atsiėmimu. O čekis juk yra receptų knygelėje, jei kompensuojamus pirkai. Svarbu to lapelio nepamesk.
Pagaliau saulę mums padavė. Gal apdžius, kviečius reikia kulti, net pajuodavo nuo lietaus, prieš savaitę dar žali buvo, o dabar kasdien lijo.

Trūksta kažko tepalo varikliukui?
Nebuvo dėmės,gydytoja sako gal ir nebūti.Darysiuosi tą spec tyrimą,tik kada?Raudonikiai dygsta,rytoj varau. mirksiukas.gif
Kad dabar elektroniniai vaistai nebe reikia jokių receptų knygutės.Tai aš nebijočiau,tik kad gydytoja sakė deramasi dabar su visais tiekėjais dėl kainų.Tai oi oi kaip čia neaišku baigsis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 08 15, 16:25)
Meri, tai pas tave tik du pomidorai? Net pas mane 7.

Du ir vienas, bet skiepyti. Nebuvo kur sodinti biggrin.gif
Nors negalima, visą šokoladą patvarkiau, maksėj gera kaina, tokios niekad nebuvo, kaip nepirkti?
Atsakyti
o kas tau uzdraude, kad negalima?

as va razinas sokolade ciparinu ir nieks man neuzdraus.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 08 15, 18:36)
o kas tau uzdraude, kad negalima?

as va razinas sokolade ciparinu ir nieks man neuzdraus.

pamiršai, cukrinis diabetas pas mane bigsmile.gif
Atsakyti
na tada aisku. Galvojau, kad dieta.
Atsakyti
Stengiuosi praeiti pro saldumynus. Šiandien parduotuvėje jau buvau pasidavusi pagundai. Bet nebuvo skaniųjų sluoksniuotos tešlos bandelių su aviečių džemu, tai ir susilaikiau. Bet va, vakare sušlamščiau ledų.

Atrodo, visą popietę lauke prasitryniau, bet persivalgau. Tai prie vynuogių pripuolu, tai prie obuolių, tai pomidoriukus mažiukus vietoje uogų skanauju.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti