Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Aha, pabandyk Stefą nufotografuoti. Ištisas judesys ir žaibu eina. Va ir dabar pastalėje man basas kojas puldinėja.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Graži Stefa. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vai vai vai kokia mažytė, kokia gražutė bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Iki pusės metų kojas draskys ir lips vos ne ant galvos. Toks augimas.
Kol kepiau mėsą, manoji per tvorą peršoko, užteko užsisukt. Kai mato, kad žiūriu, tai laukia momento biggrin.gif
Atsakyti
Stefa wub.gif
grazu tokie mazi puku kamuoliukai.

Labas

Lyzuka, gal atostogauji?
Atsakyti
Katulė draskosi ir kandžiojasi kaip išprotėjusi. Užtenka man atsisėsti ant sofos, strykteli ant pečių, pamurkia, pasiglausto ir tik capt dantimis už ausies, o dažniau už nosies. blink.gif

Kaupiuosi, rytoj bus didysis vištinų skerdimas. Reikia dar šaldiklį revizuoti.
Atsakyti
Mano vištinų antroji partija gražiai auga. Šiandien 40 litrų pomidorų sulčių pavariau. Blogai, kai nėr derliaus, blogai, kai yra biggrin.gif Betgi nemesi, ką užauginau, tas pats su agurkais. Bet žada jaunimas grįžt iš Oslo, bus daugiau valgytojų. gal biggrin.gif
Kicia fainulka, bet pas mane jau seniai tik šunys karaliauja, nepasigendu katinų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 13 rugpjūčio 2019 - 22:50
Labas rytas.
Jo jau pykina nuo pomidorų.................. ax.gif
Atsakyti
Labas

nepykina pomidorai, nes saziningai suvalgau 1-3 kasdien. Labai skanus, nerugstus, vis atei sveikatos palinkiu rolleyes.gif Siemet auginu visko labai saikingai. Va snd. dar tris 0.7 stiklainius uzdarysiu ziemai. Na, jei dar kokius 6 uzdaryciau, uzteks puikiausiai.

IK tikiuosi nevaikstai subintuota nosim ir ausim ax.gif Cia is meiles taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 14 rugpjūčio 2019 - 12:38
Man labiausiai patinka tie mažiukai slyvinukai pomidorai. Turiu raudonų, geltonų, žalių ir juodų. skaniausi geltoni. Vis tapenu į šiltnamį ir skabau vietoje kokių vaisių..

Kacius labai nervuoja, tiesiog neįmanoma prisėsti. Tuoj tupi ant sprando. Greičiau suaugtų.
Atsakyti
Lijo visą dieną, kaip noriu saulės, praėjau šiltnamius, kur parišau, kur žolę išroviau, kur derlių skyniau. Pomidorų daug, bet dar ant jų nepykstu, gražūs jie dar, skanūs. Valgom, darau sultis, tai vienai, tai kitai draugei maišiuką duodu. Savo beržynėlyje lepšių pririnkau, bet be peilio buvau, tai Mb tik mažą dubenėlį paliko. Pas mus jis grybų tvarkytojas, nes iš arti gerai mato. Man skaitymui akinių reikia, o jam vairavimui. Kai aš vairuoju, ypač prieblandoje, jis vis sako, kad nelėkčiau, juk nieko nesimato, o man viskas matosi. O su grybais man prastai.
Stefa toks mielas kamuoliukas, atrodo, kad švelnumo įsikūnijimas. Net pradėjau svajoti apie mažytį kačiuką. Savo katiną gavau kaip palikimą, dviejų metų, marti paprašė, kad paimčiau. Jis geras medžiotojas, bet ambicingas, paglostyti paprašo, kai pats to nori, mano norai jam ne rodiklis, prieina kviečiamas, prisiglaudžia ir nueina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 14 rugpjūčio 2019 - 21:56
Labas rytas.
Neranda gydytoja mano silpnumo,trūksta varikliukui ūgnies.Pradėjo įtarti Lamo ligą.Na ištirs ir kepenų fermentą kaip supratau tirs? mirksiukas.gif
O su vaistais įdomiai gaunasi.Gydytoja sakė perversmas vaistų pasaulyje vyksta(kada jis nevyko-mafija?)Aš tai gavau vieną buteliuką,o sumokėjau už visus tris.Užėjau vakar eidama pas gydytoją vaistinėnė,sako ne nėra,užeikite mėnesio gale.Gydytoja stebisi kaip jie galėjo paiimti pinigus už visus tris?O jei nebe gaus?Kaip be čekio grąžins pinigus? bigsmile.gif Aš tai čekio nepaėmiau,davė tik lapelį,kad jie man skolingi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ingrida, jei tavo varikliui trūksta ugnies, tai aš tyliu. O Laimo ligai būdingą dėmę turėjai? Gal tau tiesiog poilsio trūksta? Dėl vaistų skolos lapelio, aš kelis kartus esu tokius lapelius turėjusi, neturėjau jokių problemų su atsiėmimu. O čekis juk yra receptų knygelėje, jei kompensuojamus pirkai. Svarbu to lapelio nepamesk.
Pagaliau saulę mums padavė. Gal apdžius, kviečius reikia kulti, net pajuodavo nuo lietaus, prieš savaitę dar žali buvo, o dabar kasdien lijo.
Atsakyti