nuosavam, bet bendrabutis pagal gatve stovi, o mano namukas toliau nuo gatves, bet girdisi viskas. Bijok Dievo mane i bendrabuti kisti
Merginos, kai paskaitau, kokios jūs energingos Man kai sekmadienis, tai negaliu atsibusti, nes meta atgal, jei ne įkyri katė su savo per kraštus liejančiasi energija, turbūt prasivoliočiau lovoje visą dieną. O dabar rėkia prie vitrinos, laukan prašosi, vienos nepalieku, nes tuoj per tvorą ir paganiai keliu nuotykių ieškot. Jau jai pagrasinau, kad gaus draugę persiukę, vis pasvajoju apie rankinę katę, tiksliau katinuką, babyčių stiliaus.
Visą savaitę nuo penkių ryto gyva, įjungus autopilotą visai nesunku, na, bet perjungus sekmadieninį bėgį, visas nuovargis sukrenta.
Vėl kojos kruvinos, kanda iki kraujų, kovinė katė. Nei vienas taip nedarė. Jau ir suduoti norisi, bet negi muši savo brangenybę, kvailą daiktą. Nieks jai neveikia.
Visą savaitę nuo penkių ryto gyva, įjungus autopilotą visai nesunku, na, bet perjungus sekmadieninį bėgį, visas nuovargis sukrenta.
Vėl kojos kruvinos, kanda iki kraujų, kovinė katė. Nei vienas taip nedarė. Jau ir suduoti norisi, bet negi muši savo brangenybę, kvailą daiktą. Nieks jai neveikia.
Meri, mūsų katytė irgi darosi plėšri. Su manimi nedraugauja, atsinešu į virtuvę , tai ne. Nuliuoksi laiptais aukštyn ir pas sūnų prašosi. Tas jau skersai išilgai apdraskytas.
Skambinau į veislyną, tai patarė baust. Sakė protinga, padarys išvadas. O dukra sako už tai, kad jai viską leidžiu Neturiu nervų kovoti su katėmis, ale teks, pradžiai su purkštuku, paskui per skrandį, sakė supras kodėl negauna konservuko. O dėl jų ji iš proto eina, tik padavai.
Žiūrėjau persų sklebimus, kaina įkandama. Atsiras krentantis į širdį ir pasiimsiu, o šita bojevikė bus dėl grožio.
Žiūrėjau persų sklebimus, kaina įkandama. Atsiras krentantis į širdį ir pasiimsiu, o šita bojevikė bus dėl grožio.
nelabai as tikiu tokiuo katinu protu. Mano juodis, kai pradeda krepsdint ryte duris, supranta tik tapkes numetima i jo puse. Tada nurimsta, laikinai. Kartais net speju dar uzmigt iki kito krepsdenimo ir tapkes. Tapkes pas mane minkstos, negalvokit, kad as kokia sadyste. Vakar kazkuris vazona virtuvej nuo palanges nuverte, bart gavo visi, profilaktiskai.
tik nepradekit aiskint, kad dokumentiniai tai jau proto galiunai, o kiti tai durniukai.
tik nepradekit aiskint, kad dokumentiniai tai jau proto galiunai, o kiti tai durniukai.
Na, katinas tikrai nesusies konservo ir kandžiojimosi. Geriausia iš karto per snukį ir baigta. Mes savo Suodį buvome ištreniravę su trenksmu nuo stalo ar palangės numesti, tai ir nelipdavo. Šiandien Stefa buvo numušta nuo stalelio, kai staltiese užkopė apsidairyti.
Labas rytas.
Man kažkaip Stefa tinka žiurkikei vardas?
Varau girion,jei ne bruknių tai aviečių,girtuoklių,riešutų,grybų,vis kažką rasime su mama,bent pavaikščiosime.
IK griežtai čia pas tave
Ingrida, kad pvz pas mus tai beveik nera rieštuo branduolio , užtat šiemet metaid ekingi šilauogems, pilni krumai jų
Sveikos
Ingrida, kad pvz pas mus tai beveik nera rieštuo branduolio , užtat šiemet metaid ekingi šilauogems, pilni krumai jų
Sveikos
IK, na tu ir ziauruole katuko atzvilgiu. Kaip baisiai skamba numusta. Pas mane auklejimas meile.
Labas
snd. laukia ilgas ir sunkus darbas su malkines renovavimu ir malku perkrovimu
Labas
snd. laukia ilgas ir sunkus darbas su malkines renovavimu ir malku perkrovimu
Ji taip skaniai lapnoja konservus, dar kol išgaliu, lai mėgaujasi. Tai žinoma, kad nesusies
Kas čia juokėsi, kad manoji žmonių vardu pavadinta? Šiaip tai ji jau į jį atsiliepia.
Db tėvą kankina, tas jai kaso nugarą. Kai atsibosta, iškart dantis į darbą paleidžia.
Iš Kaimuko, parodyk savo mažiukę, kai laiko turėsi, jei turėsi
Man kažkoks kartumas atsirado burnoje, ką bevalgyčiau, viskas kartu. Turbūt nuo vaistų šalutinė reakcija.
Kas čia juokėsi, kad manoji žmonių vardu pavadinta? Šiaip tai ji jau į jį atsiliepia.
Db tėvą kankina, tas jai kaso nugarą. Kai atsibosta, iškart dantis į darbą paleidžia.
Iš Kaimuko, parodyk savo mažiukę, kai laiko turėsi, jei turėsi
Man kažkoks kartumas atsirado burnoje, ką bevalgyčiau, viskas kartu. Turbūt nuo vaistų šalutinė reakcija.
Na mes su mama su nuotykiais kaip visada.
Pirmiausia ryte sutikome visą bandą dėmėtuojų elnių su vaikais.Vaikšto vidury miško aplink sodybą ir gardžiuojasi obuoliais.Ir nebaikščios kokios.Fotografavau,bet labai nesimato.Ir motinos pažymėtos su auskarais. Na tikrai kokios 15 buvo. Žmonės gal dar miegojo?
Paskui pasirinkome voveraičių,gudukų-kalpokų.Kitokių grybų neradomė,ūmedžių visokių spalvų yra.
O tada važiavome per girią,pamatome bruknių,stojame.Mama apie kibirą,aš 1.5 pasirinkau.Ir taip sukiojomės po mišką.Paklydome,gerai nors su mašina,išvažiavome į laukus. Stojome prie vienos sodybos kalusti kelio,pasirodo išvažiavome oho visai ne į tą pusę apie ką galvojau. Vėliau važiavome į pelkytę dar spanguolės jau rausta.Ir sutikau ar gyvatė ar žaltys,seniai nebuvau sutikųsi,nepamačiau galvos.Bet kažkas juodas nusliuogė,o svarbiausia kojos sukaito persiaviau kedais,nes labai karšta buvo,gerai,kad neužlipau.
Pirmiausia ryte sutikome visą bandą dėmėtuojų elnių su vaikais.Vaikšto vidury miško aplink sodybą ir gardžiuojasi obuoliais.Ir nebaikščios kokios.Fotografavau,bet labai nesimato.Ir motinos pažymėtos su auskarais. Na tikrai kokios 15 buvo. Žmonės gal dar miegojo?
Paskui pasirinkome voveraičių,gudukų-kalpokų.Kitokių grybų neradomė,ūmedžių visokių spalvų yra.
O tada važiavome per girią,pamatome bruknių,stojame.Mama apie kibirą,aš 1.5 pasirinkau.Ir taip sukiojomės po mišką.Paklydome,gerai nors su mašina,išvažiavome į laukus. Stojome prie vienos sodybos kalusti kelio,pasirodo išvažiavome oho visai ne į tą pusę apie ką galvojau. Vėliau važiavome į pelkytę dar spanguolės jau rausta.Ir sutikau ar gyvatė ar žaltys,seniai nebuvau sutikųsi,nepamačiau galvos.Bet kažkas juodas nusliuogė,o svarbiausia kojos sukaito persiaviau kedais,nes labai karšta buvo,gerai,kad neužlipau.