Vakar norėjau užziregistruoti pas odos gydytoją, tai rugpjūčiui nėra vietų. Reiškias žmones visokie bėrimai negaluoja. O iki rugsėjo ir taip praeis. Išbėrė, pasidarė žaizdos, dabar lyg pūliniais užsitraukė. Valau salicilo spiritu, o paskui bepanteno tepalu mozoju. Nesuprantu, ar kas įkando ir sualergino, nejaučiau. Man būna, kad susižeidžiu ir nepastebiu iš kart.
Peržydėju viedienės, kažin, jei lapus nupjaučiau, čia tos paprastos, kur kiekvienam patvory auga? Nepatinka man jos, bet pačios pirmos pražysta, kai net rožės nežydi, iškasti ant visai kaip ir gailinu.
O mes tai kombainui diržo ieškojome nuo penktadienio jau. Tai iš ryto į vieną pusę laimės ieškojome, dabar laimingi grįžtam iš Plungės konekesko, nes gavome. Galėsim vėl dirbti. Jau kai ta javapjūtė paėda su senu trantu dirbant.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2019 08 04, 13:22)
O mes tai kombainui diržo ieškojome nuo penktadienio jau. Tai iš ryto į vieną pusę laimės ieškojome, dabar laimingi grįžtam iš Plungės konekesko, nes gavome. Galėsim vėl dirbti. Jau kai ta javapjūtė paėda su senu trantu dirbant.
Svarbu radote, mano kaimynas prekiauja panašiais dalykais parašysiu jo kontaktus važiuoja iš visos lietuvos
E;Nu pomidorus kažkaip doroti...
Iškišau visus pomidorus liko gal 2-3 mažų.Bet pažiūrėjau šiltnamiuose vėl pilna.
Dėžę išpardaviau alyvinių,vistiek supūvę būtų,avietinių džę,dabar ramiai miegosiu.
MB sakė veido nebėra ant manęs kažkur dingo?Einu ilsėtis negėriau šį rytą savo tabletės,spaudimas normalus,pulsas šiek tiek sukilęs -83. Mano vaistų nėra mieste Norfos sandėlyje net nėra,ką daryti reiks be maisto savo?
Dėžę išpardaviau alyvinių,vistiek supūvę būtų,avietinių džę,dabar ramiai miegosiu.
MB sakė veido nebėra ant manęs kažkur dingo?Einu ilsėtis negėriau šį rytą savo tabletės,spaudimas normalus,pulsas šiek tiek sukilęs -83. Mano vaistų nėra mieste Norfos sandėlyje net nėra,ką daryti reiks be maisto savo?
Labas rytas.
Ačiū Vasarema.
Elektroninis receptas,dukra paiimtų Vilniuje,bet reikia man pačiai važiuoti.Ir įdomiausia,kad pakaitalo nėra. Kas trys mėnesiai vis būdavo vaistinėje neturi,bet atsiveža iš sandėlio,o čia ir sandėlyje nėra. Blogiausiu atveju turiu pusę buteliuko senų vaistų nuo spaudimo.Viena vaistinė turi vieną dėžutę,važiuosiu šiandien tartis,gal susitarsime,nes išrašyta 3 dozės,nežinau kaip jie vieną parduos ir atsižymės?
Kaip paiilsėjau,ryte jau sutvarkiau pusę grybų.
Ačiū Vasarema.
Elektroninis receptas,dukra paiimtų Vilniuje,bet reikia man pačiai važiuoti.Ir įdomiausia,kad pakaitalo nėra. Kas trys mėnesiai vis būdavo vaistinėje neturi,bet atsiveža iš sandėlio,o čia ir sandėlyje nėra. Blogiausiu atveju turiu pusę buteliuko senų vaistų nuo spaudimo.Viena vaistinė turi vieną dėžutę,važiuosiu šiandien tartis,gal susitarsime,nes išrašyta 3 dozės,nežinau kaip jie vieną parduos ir atsižymės?
Kaip paiilsėjau,ryte jau sutvarkiau pusę grybų.
Ingrida , geriausi vaistai tau - miškas
Meri, gal Fenistilio tepalu pasiterliok, jeigu išbėrė. Alta, daktare, kur tu dingai ?
Gal vienadienės dar nejudink. Už kokio mėnesio. Nors jeigu labai reikia, apkarpyti ir perkelti.
Meri, gal Fenistilio tepalu pasiterliok, jeigu išbėrė. Alta, daktare, kur tu dingai ?
Gal vienadienės dar nejudink. Už kokio mėnesio. Nors jeigu labai reikia, apkarpyti ir perkelti.
Del merii ,sakykim tioctic acid ,kur jos lietuvoje gaut neisivaizduoju.
O ingridai tai nezinau kas yra ,o akivaizdu ,kad pro ligonis,nors pagal energija nepasakytum. Bet vamzdzius pasivalyt tai lengva,tik reikia viso lietuvisko habito su tortais pyragais ir kitu kulinariniu siaubu atsisakyt. Visai tiktu valkataut kokioje turkijoje pora rudens menesiu.
O ingridai tai nezinau kas yra ,o akivaizdu ,kad pro ligonis,nors pagal energija nepasakytum. Bet vamzdzius pasivalyt tai lengva,tik reikia viso lietuvisko habito su tortais pyragais ir kitu kulinariniu siaubu atsisakyt. Visai tiktu valkataut kokioje turkijoje pora rudens menesiu.
Sveikos
Kas tas habitas? Tikrai tokio dalykų Lietuvoje nėra
vakar iš aš pomidoru pora dėžių į stiklainius perkėliau , liko dar panašiai, o dar žaliu marios
pakliuvo viena itin skani veisle , nepamenu jau gal iš Ate gautų, "Biely plombir", kai sunoksi toks gelsvo pieno spalvos, o jau skonis
Kas tas habitas? Tikrai tokio dalykų Lietuvoje nėra
vakar iš aš pomidoru pora dėžių į stiklainius perkėliau , liko dar panašiai, o dar žaliu marios
pakliuvo viena itin skani veisle , nepamenu jau gal iš Ate gautų, "Biely plombir", kai sunoksi toks gelsvo pieno spalvos, o jau skonis
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 08 05, 08:03)
Beje , o kaip gydo ta spaudima? Vamzdi platina ar pompos galinguma primazina? Ir nesakykit ,kad tyciojuosi ,nes cia ir yra esme.
Laba ryta,
habitas yra yprotis,anglu kalbos peerfrazavimas.
Acqua Alta,va dabar susimasciau del savo vartojamu vaistu.As juos vartoju virs 15 metu diena dienon.Pradzioj buvo visokie rezerpinai ir ju grupes,kurie man blokuodavo bronchus,kosedavau iki nukritimo,tyre net nuo TBC,niekas niekur nieko nerado,kol puseseres mergaite neatvaziavo i Londe i svecius,ji akiu gydytoja,isgirdo,sako tai kazkokie vaistai netinka,rodyk,ka geri,nu pasirodo anotacijoj parasyta ,kad salutinis gali but.O kiek gydytoju praeita.Viena klause ar kavos negeriu,kai pasakiau ,kad geriu,klausia,o kas leido?Jo majo iki absurdu daeita su mano kosuliu.Antialerginiu tableciu isgerta maisais,pastiliu suciulpta tonom,kol paprasta akiu gydytoja isgelbejo.Nueinu pas savo seimynista,aiskinu jam,kad man blokuoja bronchus ir as kosciu bezboznai,tai dar nenorejo keist.Bet,kai pakeite,viskas baigesi,visi kosuliai.Dabar geriu Amlodipina.Ji begeriant eme sirdis streikuot,istyre,nesiojau aprata seke darba,kompiuteriu ten vel kazka dare,ir israse salia Amlodipino 0,5 mg gert Bisoprolol Furamate 1,25gTai dabar supratau,kad tas Amlodipinas uzvare mano sirdi dirbt stipriai,o bisoprolol matyt slopina jos darba?
Blogis tie vaistai,nu bet spaudimas irgi kai aukstas nera gerai,o su vaistais buna kad laikosi virs 167 virsutinis.Siaip dazniausiai ant 140-147.
Nu va,busiu pabuvus pas gydytoja,issispavedojus.
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 08 05, 08:29)
Bet vamzdzius pasivalyt tai lengva,tik reikia viso lietuvisko habito su tortais pyragais ir kitu kulinariniu siaubu atsisakyt. Visai tiktu valkataut kokioje turkijoje pora rudens menesiu.
Vamzdžius valo mano vaistai.Kardiologai Vilniuje išrašė,viena tebletė ir nuo spaudimo ir vamzdžius valo,choleterolį sutvarkė(abu buvo baisūs)užteko pusmečio pagerti vaistus ir susitvarkė. Triveram,jei kam įdomu.Ir silpnos dozės radau vienoje vaistinėje,o mano būtent tokios dozės,pravažinėjau visas vaistines-nėra ir pakaitalo nėra.
Kasdien matuoju spaudimą,na kol kas normalus.
Nevalgau mergaitės savo kepinių,šeštadienį nusinešiau savo keptą pyragą,visi supuolė išgyrė,suvalgė,aš net neparagavau.Va vakar sugriešijau obuolių gabaliuką suvalgiau ir daugiau nenoriu.
O valkatauti tik žiemą galiu,šiandien suskyniau 5 kibirus pomidorų.Nevažiavau turgelin,nors taip norėjosi,pagailėjau savęs.MB išgrūdo namo,dabar ilsiuosi.
Spaudimas paveldėtas,kaip gydytoja sako ko norėti mama vos ne visą gyvenimą geria vaistus nuo spaudimo.Tai jai kokie priepuoliai būdavo per klimaksą,pamenu kaip kviesdavau greitukę.Man taip nėra.
Luety,pažystamai rekomendavau savo vaistus ir negalėjo gerti šalutinis poveikis buvo-kosulys.