Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

rusų frm radau tokį receptą:
Яблоки -3 кг (очищенных и порезанных); сгущённое молоко - 1 банка; вода - 1 стакан; сахар - 0,5 стакана. Очищенные и нарезанные яблоки отправляем в кастрюлю с толстым дном. Наливаем к яблокам воду, накрываем крышкой и время от времени помешиваем, чтобы яблоки не подгорели. (воды можно подбавить, всё зависит от сочности яблок). Так примерно тушим 20-25 минут. (может и меньше, всё зависит от сорта яблок) Когда яблочные ломтики начнут распадаться добавляем сахарный песок, всё перемешиваем и тушим до полного размягчения . Далее измельчаем всё блендером до однородной массы и добавляем сгущённое молоко. Доводим содержимое до закипания и разливаем по стерилизованным банкам . Хранить в прохладном месте.

tipo labai skanu, daro jos ten dideliais kiekiais, gal kur bandet? Saldu man atrodo labai turetu buti
Atsakyti
Labas

turetu but skanu.

Vos is strioko kelniu nepr...., isivele i mano kaltunus vapsva. Lekiau pas kaimyne su kambarinem tapkem, jos anukas su ranksluosciu iseme, tikriausiai ir mirties bausme gavo. Isgelbejo man gyvybe,

IK, tai kokio amziaus tavo katinukas, kad lakt nemoka? blink.gif Ir blusu turi. Gal permazas pienui? Mano mazylis, tik uzgirdes kad kava daraus, prisistato virtuven, nes zino kad piena pilsiu, tada ir jis savo porcija gaus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 31 liepos 2019 - 11:40
Jurginėli, nuo jūros taip raudonai nudegusi. Palei akį miegant uodas buvo įsisegęs, nusidraskiau taip negražiai. Kažkokie nesveiki šiemet uodai. Skrisdami nežyzia, puola be įspėjimo ir žiauriai niežti. Prieš savaitgalį tvarkiausi kieme, tai taip sukapojo, kad gal alergija jau buvo. Dabar kažkur apnyko.
Jeigu dar kartą prikibs tie korespondentai, ir dar prie tokios kūtvėlos tiesiai iš daržų, taip ir sakiau jiems : išsitrinkite mano telefoną.

Katinukas mažutis, vos per delną. O blusų - nes imtas iš sandėlio katės. Didesnių nepagavome, neprisileidžia.
Karvės pienas netinka kačiukams. Suviduriuoja. Pirkau katės pieno pakaitalą - miltukus.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 31, 10:53)
va

https://www.baldaipl.lt/

na aišku ne už dyką jie čia smile.gif, bet jau esam pirke, veža įvairiai, kai surenka pilna autobusiuka užsakymu tada ir atveža, tai buna ir po 3 dienu, buna ir po menesio , moku aš kortele atvežimo metu, vaikinukai suneša viska, žodziu man jie pasiteisine yra  mirksiukas.gif

šiaip idomu kas i ten važineja aišku dar pigiau nusipirktu viska, bet velgi laikas, o dar nuo musu ir nuvažiuot galiukas

Man reikia tokios sofos už teisingą kainą. Šita neadekvati, arba aš skručas. 2239 pinigų
https://subtila.lt/sofos-lovos/biglis/
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 31, 11:54)
rusų frm radau tokį receptą:
Яблоки -3 кг (очищенных и порезанных); сгущённое молоко - 1 банка; вода - 1 стакан; сахар - 0,5 стакана. Очищенные и нарезанные яблоки отправляем в кастрюлю с толстым дном. Наливаем к яблокам воду, накрываем крышкой и время от времени помешиваем, чтобы яблоки не подгорели. (воды можно подбавить, всё зависит от сочности яблок). Так примерно тушим 20-25 минут. (может и меньше, всё зависит от сорта яблок) Когда яблочные ломтики начнут распадаться добавляем сахарный песок, всё перемешиваем и тушим до полного размягчения . Далее измельчаем всё блендером до однородной массы и добавляем сгущённое молоко. Доводим содержимое до закипания и разливаем по стерилизованным банкам . Хранить в прохладном месте.

tipo labai skanu, daro jos ten dideliais kiekiais, gal kur bandet? Saldu man atrodo labai turetu buti

Kondensuotam 45% cukraus.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 31 liepos 2019 - 12:29
na kaina bet kokiu atveju neadekvati yra, šiaip žinau kas jei nori tikru itališku baldu važiuoja į ju parodas ir iš ten nusiperka, o čia dar labai stipriai klausimas kas ten juose tokio itališko, kad išbrango nerealiai smile.gif

lis ar ne lis?

reikia nupjauti žolė, tiksliau keli sausi stagarai ir aplamai žiuriu aju vejoje įsigali tik pienes del tokiu sausru verysad.gif
Atsakyti
Lyzuka, lis arba ne biggrin.gif Trecio varianto tikrai nebus.

kaina net labai nekrikscioniska, as gal skrudzas makdakas kvadratu rolleyes.gif

IK, tai nors vienam katuliui gyvenima pagerinsi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Įsijungė jau miško rėžimas,5 ir akys atviros. blink.gif Varčiausi varčiausi nuo kumpio ant kumpio ,jau svajojau kalėdomis,kai visi vaikai sugrįš. ax.gif
Bruknės dar žalios,pradėjome rinkti,persigalvojome,tada pavažiavome aviečių pauogavome.Važiavome grybų neradome girioje,už tai užėjome pilna girtuoklių.Kiek pardaviau,daugiau užsišaldysiu natūrali šilauogė. mirksiukas.gif Dabar iš miško niekas gal negrįžta tuščiomis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 rugpjūčio 2019 - 05:48
Labas rytas

pas mane miskuos labai liudna, tai as griztu beveik tusciomis.

Nustok apie Kaledas, dar vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 08 01, 07:26)
Labas rytas

pas mane miskuos labai liudna, tai as griztu beveik tusciomis.

Nustok apie Kaledas, dar vasara biggrin.gif

ir pas mus girdejau nieko nera, kur ten bus jei jau vejoj žolės nerasta tik rudi stagarai...

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Ale pavaikščiotumėte,surastumėte. mirksiukas.gif Kirtime visą pievą radome gauromečio,na jau ten toks švarus gaurometis vidury girios ir tiek jo priaugę. blink.gif mirksiukas.gif Tuoj riešutai prasidės,na tikrai iki šalnų pilna visko. mirksiukas.gif
Šiandien paskirsiu dieną daržui.Sausiukai pradeda peržydėti,kermėkų pats žydėjimas,kad tik kažkiek saulutė pašildytų,išdžiovintų.
Nesijuokite pas mane tik pradėjo agurkai derėti,atšąlo naktys ir baigsis greitai. bigsmile.gif ax.gif
Chrizantemos vargsta vazonuose,levandos,palijo puiku nereiks laistyti persodinus. mirksiukas.gif
Amariliai priaugino laiptinėje vaikų,virsta iš vazonų.Gal iki rudens sugebėsiu persodinti?
O dėl žolės,tai tikrai nuvažiuojame sodybon,nieko ji neužaugus. ax.gif
Atsakyti
aš tai vis neprieinu iki prieskoniu džiovintu susmulkinimo smile.gif, vis atidelioju, įdomu svogunai nereikia jau rauti?

Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 07 30, 19:55)
Gal nereiks tos knygos pildyti, bet sugalvos ką kito.

biggrin.gif prajuokinai, nuo kažkurių čia metų reiks tas z ataskaitas darbo dienos pabaigoje perdavineti mokesčiams per jų specialiai tam sukurtą puslapį, panašiai kaip dabar įmones siunčia važtaraščius biggrin.gif
Atsakyti