QUOTE(sapniukass @ 2019 07 29, 18:45)
Labas
as daugiausiai turiu patirties tuo klausimu, net nebandykit gincytis 24 val per para. Neturiu jokiu sidielku. Siaip reiketu man atostogu nors pora savaiciu. Gal reiks ryt iki soc. skyriaus nueit.
Prisimaudziau, prisideginau, lafa toks gyvenimas
as daugiausiai turiu patirties tuo klausimu, net nebandykit gincytis 24 val per para. Neturiu jokiu sidielku. Siaip reiketu man atostogu nors pora savaiciu. Gal reiks ryt iki soc. skyriaus nueit.
Prisimaudziau, prisideginau, lafa toks gyvenimas
aš apie tavae vakar dieną pagalvojau, gerai dar kai vaikštantis žmogus, o taviškė kiek jau metų ant patalo? ...
o su senukais reikia humoro jausmą ijungti, kitaip pats pirma ju nukvaktum, ypač jei visas 24 valandas kartu
QUOTE(Merii @ 2019 07 29, 19:31)
Nusipirkau pabandymui Garliavos kepyklos duonos su kanapėmis. Kramtai, kaip su žemėmis, skonio nepajutau, bet gal lb sveika? Ar valgėt, gal aš paskutinė?
Naktį namie 28 buvo, neįmanoma buvo miegoti. Katė ir ta kartu negulė, gulėjo ant grindų plytelių.
Priminėte jūrą, devyni metai kaip nebuvus, turbūt ten jau viskas pasikeitę Bet ir nenoriu, gerai ir be jos
Naktį namie 28 buvo, neįmanoma buvo miegoti. Katė ir ta kartu negulė, gulėjo ant grindų plytelių.
Priminėte jūrą, devyni metai kaip nebuvus, turbūt ten jau viskas pasikeitę Bet ir nenoriu, gerai ir be jos
žinau kelis prisiekusius valgovus garliavos duonai, man irgi ji nieko ypatingo, aplamai mažai suvalgom paskutiniu metu jos
QUOTE(IngridaB @ 2019 07 29, 20:22)
Varau rytoj ruduokių pasidairyti,IK turguje jau yra.Jei rasiu duosiu žinią.Pati labai noriu,man jos skaniau nei baravykai.
man irgi skaniau, bet valgius seniai seniai jas
reiktu turgelyje pasižvalgyti , bet jau kainos grybu, praeita savaitgali už krūvelę nedidukę praše 8eur
man su melionais nenusiseke, nieko nemezge, o kai norejau šiltnami parišti kaip agurkus, kad i aukštį eitų, nulužo tai išroviau ir išmečiau