Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 07 29, 18:45)
Labas

as daugiausiai turiu patirties tuo klausimu, net nebandykit gincytis ax.gif 24 val per para. Neturiu jokiu sidielku. Siaip reiketu man atostogu nors pora savaiciu. Gal reiks ryt iki soc. skyriaus nueit.

Prisimaudziau, prisideginau, lafa toks gyvenimas wub.gif

aš apie tavae vakar dieną pagalvojau, gerai dar kai vaikštantis žmogus, o taviškė kiek jau metų ant patalo? ...
o su senukais reikia humoro jausmą ijungti, kitaip pats pirma ju nukvaktum, ypač jei visas 24 valandas kartu bigsmile.gif

QUOTE(Merii @ 2019 07 29, 19:31)
Nusipirkau pabandymui Garliavos kepyklos duonos su kanapėmis. Kramtai, kaip su žemėmis, skonio nepajutau, bet gal lb sveika? Ar valgėt, gal aš paskutinė?
Naktį namie 28 buvo, neįmanoma buvo miegoti. Katė ir ta kartu negulė, gulėjo ant grindų plytelių.
Priminėte jūrą, devyni metai kaip nebuvus, turbūt ten jau viskas pasikeitę  biggrin.gif  Bet ir nenoriu, gerai ir be jos  smile.gif

žinau kelis prisiekusius valgovus garliavos duonai, man irgi ji nieko ypatingo, aplamai mažai suvalgom paskutiniu metu jos

QUOTE(IngridaB @ 2019 07 29, 20:22)
Varau rytoj ruduokių pasidairyti,IK turguje jau yra.Jei rasiu duosiu žinią.Pati labai noriu,man jos skaniau nei baravykai. mirksiukas.gif

man irgi skaniau, bet valgius seniai seniai jas smile.gif

reiktu turgelyje pasižvalgyti , bet jau kainos grybu, praeita savaitgali už krūvelę nedidukę praše 8eur blink.gif

man su melionais nenusiseke, nieko nemezge, o kai norejau šiltnami parišti kaip agurkus, kad i aukštį eitų, nulužo verysad.gif tai išroviau ir išmečiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 liepos 2019 - 07:15
Ingrida, melionai prinokę kiek pagelsta, uodegytė lengvai atsiskiria. Kitaip bus pusžaliai.

Liniukai, o pas tave tikrai maras ? Gal greičiau sausligė ? Apžiūrėk lapus. Kai maras - dėmės eina apribotos gyslų ir gyslos pirmiau negu dėmės pajuosta. Apačioje apnašas. O kai sausligė- dėmės tokios koncentrinės. Kaip nupjautas ugnikalnis. Lapai aplink dėmes pirma pagelsta.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Aš savo melionus kasdien apuostau ir apčiupinėju, ar neatsiskirs, nes jau pagelto, bet dar nė vieno neradau tinkamo. Valgom tik arbūzus, nedideli jie šiais metas 2-3 kg, bet saldūs. Agurkų jau pakankamai padariau žiemai, pomidorų sultys ir padažai eigoje. Baklažanus darau žiemai, nežinau, kaip stovės, niekada nesu turėjusi jų tiek daug, kad turėčiau konservavimui. Šparaginės pupelės augo labai sausai, nedidukės, bet tiesiog aplipusios, valgom ir šaldau.
Ūkininkas netoliese augina augalus, kurių nesu mačiusi, aukšti tokie, vešlūs, lapai truputį palmę primena. Gal čia kanapės?
Atsakyti
Labas

Lyzuka, gal pustreciu metu ant patalo. Na dvi ziemas cia jau praleidau. Pries 7 metus kai per raktikauli ranka nuluzo, po operacijos ir baigesi visi vaiksciojimai.

Melionu, arbuzu ner, gal net nebus. Uz pomidorus kaskart atei sveikatos palinkiu, dideli kaip arkliai,

grbu mano miske nera, laukiu dar.

Grizau is sporto, ojojoi kaip istampe biggrin.gif

Buvau turgeli, bulves 80 cnt., morkos 1.50. Aciu D. ,kad bulviu siemet ne kaip pavogus pasisodinau, tu tai tikrai uzteks.
Atsakyti
Vasarema, tavo kaimynas augina kanapes. Paprašyk ir pasiskink lapų ir viršūnėlių arbatai. Gi didelės žalos nepadarysi.
Atsakyti
mačiau Kaimietukę per tv bigsmile.gif
graži, žandukai raudoni wub.gif bet kas akytei?

ar dar ne vėlu sėti laiškinius svogūnus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 30 liepos 2019 - 17:48
Ne vien vaikai ir seniai autobusais važiuoja, yra visokių. Man mašinos net nereikia, kam tas lyšnas galvos skausmas, kur ras mieste prisišvartuot, visur mokama, draudimą mokėk, geros neįpirksi, remontuok ax.gif Jei ką labiau apsipirkti, dukrius suvežioja.
Ryt kasos knygos pridavimas, kaip greit mėnuo prabėgo, rodos vakar buvo. Gal nereiks tos knygos pildyti, bet sugalvos ką kito.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Na ką ataskaita. mirksiukas.gif Dygsta visi grybai vienu metu:paliepės,ruduokės,guotės,raudonikiai,voveraitės,o lepšiukų pasiimti dalgį reikia.Keli baravykai sukirmyję juodai.Prisivalgiau ruduokių vakarienei,išviriau paliepes(galima irgi dalgiuoti mažutės gražutės,guotės tik dygsta tiltais),voveraitės šaldiklin.Kitką realizavau. mirksiukas.gif
Rytoj važiuoju girion bruknių.
Norėjau sudurniuoti,eiti taksuoti.Jau nuo ketvirtadienio būčiau pradėjųsi dirbti e transportas.Kažkaip išsigandau instruktažą paskaičius. ax.gif Gal užteks daržų kol kas. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 30, 11:43)
Labas

Lyzuka, gal pustreciu metu ant patalo. Na dvi ziemas cia jau praleidau. Pries 7 metus kai per raktikauli ranka nuluzo, po operacijos ir baigesi visi vaiksciojimai.

Buvau turgeli, bulves 80 cnt., morkos 1.50. Aciu D. ,kad bulviu siemet ne kaip pavogus pasisodinau, tu tai tikrai uzteks.

kažkaip galvojau, kad čia po insulto taip unsure.gif

brangoka, pas mus apie 60 ct sukas kainos buvliu

prisisakem baldu iš lenku mirksiukas.gif , pažiurejom naudoti vos ne panašia kaina ir dar visur pačiam pasiimti arba ir dar išsirinkti, o kur dovanu tai seniena kaip reta, o čia ir atveža i vieta ir kaip bebutu vis naujas, kad ir ne pagal paskirti bus naudojami smile.gif

Sveikos smile.gif

kur čia taip IK rode?

vakar cesnakus valiau, nieko nemačiau mirksiukas.gif , paskui kvietkus liejau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 31, 10:14)
kažkaip galvojau, kad čia po insulto taip  unsure.gif

brangoka, pas mus apie 60 ct sukas kainos buvliu

prisisakem baldu iš lenku  mirksiukas.gif , pažiurejom naudoti vos ne panašia kaina ir dar visur pačiam pasiimti arba ir dar išsirinkti, o kur dovanu tai seniena kaip reta, o čia ir atveža i vieta ir kaip bebutu vis naujas, kad ir ne pagal paskirti bus naudojami smile.gif

Sveikos smile.gif

kur čia taip IK rode?

vakar cesnakus valiau, nieko nemačiau  mirksiukas.gif , paskui kvietkus liejau

Parodyk baldų nuorodą, kąąąąąąą
Atsakyti
va

https://www.baldaipl.lt/

na aišku ne už dyką jie čia smile.gif, bet jau esam pirke, veža įvairiai, kai surenka pilna autobusiuka užsakymu tada ir atveža, tai buna ir po 3 dienu, buna ir po menesio , moku aš kortele atvežimo metu, vaikinukai suneša viska, žodziu man jie pasiteisine yra mirksiukas.gif

šiaip idomu kas i ten važineja aišku dar pigiau nusipirktu viska, bet velgi laikas, o dar nuo musu ir nuvažiuot galiukas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 liepos 2019 - 09:54