Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida o aš žvaigždutes perskaičiau kaip py....s. biggrin.gif O čia švelnesnį žodį ištaisė. biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju, iš kur tas šilauoges veža, žiemą vasarą turgus pilnas ir nlb matyt kad kas pultų pirkt. Gal kokiems ligoniams? Aš dar nė ragavus jų, gaila mokėti tiek biggrin.gif
Šiandien iš kaimo diedukas kiaušinių po eurą pardavė, jaunų vištyčių, maži, bet vistiek lb skanūs. Čia tas, kur šalia kiosko šaliat gatvės prekiauja. Gal kitąsyk naminių pomidorų atveš, dar sakė nėra pardavimui. Aš savo kieminius jau valgau.
Atsakyti
meri, o tavo tie kieminiai mažiukai ? na, kaip balkonioniai.
Atsakyti
Laba. Dukra į konkursą įtraukė, tai kam nesunku pabalsuokit po nuotrauka, galima kasdien po kartą smile.gif
https://www.delfi.lt/apps/darau-pats/
Lina I, nuotrauka
Atsakyti
Auksarankis wub.gif Židinys labiausiai patiko. Balsavau.
Atsakyti
ačiū, vasarema. Bet daugelis gi turi geras rankas, kai pažiūri, ką žmonės sukūrę wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Liniuk,nežinoju kad kasdien galima,pasitaisiu. 4u.gif
Patinka man tas darbas gėlių parduotuvėje.Bendravimas su klientais,nuolatinis aplink grožis.Bet atsakomybės nenoriu. ax.gif Va taip kito vardu gera dirbti. mirksiukas.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 liepos 2019 - 07:00

Laba. Dukra į konkursą įtraukė, tai kam nesunku pabalsuokit po nuotrauka, galima kasdien po kartą smile.gif
https://www.delfi.lt/apps/darau-pats/
Lina I, nuotrauka

Jau balsavau, labai gražu, man labiausiai patiko baldai

Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 07 26, 22:38)
meri, o tavo tie kieminiai mažiukai ? na, kaip balkonioniai.

kieminiai skiepyti,normalaus dydžio, su manim lygūs, o pomidorai didžiuliai. Tiesa, vienas sugebėjo sulūšti, bet čia tas, kur žiedai vysta, rožinis. Kiti du, tai įtempiau kuolus, vos išlaiko.
Balkoninis su nugeltusiais lapais, bet veda pomidoriukus, lb gero skonio, panašiai kaip vyšninis, bet daugiau į kaukazinių slyvaičių dydį panašesnis.
Aišku, galiu užpurkšti chemijos, bet... nekyla ranka, bus kaip bus, patys valgysim.
Šiemet dar lb džiaugiuosi savo ežiuolėmis, kol kas padrikai sukištos, bet vistiek akį džiugina.
Turiu visokių minčių, bet kol kas tik ateičiai.
Žiūriu kaip katė piktį lieja ant avikailio paklotėlio. Ir ko ji taip jo nekenčia bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti