Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jurgineli ačiu už pagyrimus smile.gif, šiemet lelijos ypač wub.gif

Ingrida, bet tu lyg skiepijies?

Jaunystes valgis:) nors man jie kažko labai riebus gaudavosi smile.gif
Atsakyti
Labas

skiepai nuo kazkurios ligos neveikia, jai ner skiepu.
Atsakyti
Pasiskiepijus,bet nuo Laimo nėra skiepo. mirksiukas.gif
Jei akyje trūko gyslutės,kraujas pasruvo akyje,mb sako kaip dustininkė atrodau.Tai jei ne galvoje trūko geriau akyje.Net nejaučiau. ax.gif
Bet miškus vistiek pralėkiau,apstojo dygimas dabar rami būsiu iki kitos savaitės vidurio.Reikia daržus ravėti. ax.gif Raudonikiai vistiek gražūs. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus palijo, man grybus palaiste biggrin.gif
Atsakyti
Vilnių labai dosniai nuprausė, jau labai dosniai mirksiukas.gif

noriu apie pankolius paklaust-kada juos reik rauti? dabar gumbeliai tokio mažo kumščio dydžio, lapai gal 1,5 m aukščio, mačiau kad darosi žiedynai. O su lapais ką daryt?
Atsakyti
Džiovink ar šaldyk lapus, jei tinka kvapas. Man tai nelabai tas anyžių kvapas. Pankolius būtina dabar nuimti, kad išleidę žiedus nemedėtų. Darau pagrinde iš jų sriubą arba kepus su žuvimi apačioje papjausčiusi.
Atsakyti
dėkui, Kaimietuke 4u.gif

labas 4u.gif

kažkaip šalta rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Neliūdna pas mus
Šiąnakt policija mūsų rajone maniaką gaudė. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Prikėlė per garsiakalbį kažką sako ir pakaukia sireną.Galvoju idiotai ant aplinkelio gaudo pažeidėjus?Paskui žiopliai lėkė žiūrėti ir aptarinėjo po langais.Šoniniame name ir geritoji,gaisrinė,sako maniaką gaudo.Į mūsų kiemą atvažiavo policija irgi su žibintais apžiūrinėjo mašinas.Gal ir ne mainiaką,bet taip diedai kalbėjo. mirksiukas.gif
Mažajam aprašiau sako Los Angele kasnakt malūnsparniai skraido kažką gaudo.Ir šiandien važiavo į darbą po mašina ***** iššoko su dviračiu po ratais per raudoną specialiai. blink.gif blink.gif Tuoj ir pas mus skraidys malūsnparniai? blink.gif Nu ne gerai pas mus dar. mirksiukas.gif
Jurginėli pankolio lapai vaistažolė.Kažkada prekiavau,auginau,bobulės pirko vyrams ar ne nuo prostatos?Man gumbas neužauga,perku,žuvį kai kepu ir į salotas skanu. ax.gif
Geras vietoj juodaodžio žvaigždutes atspausdino,na kitaip pavadinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 liepos 2019 - 07:09
QUOTE(jurginėlis @ 2019 07 26, 06:50)
dėkui, Kaimietuke 4u.gif

labas 4u.gif

kažkaip šalta rolleyes.gif

nu nešilta, apsiniaukę, turbut tuoj lis verysad.gif

Seniau tiesiog žalius su varške megdavau valgyti, paskui keli metai ko tais tik į lapus nueidavo nors pagal aprašyma tikrai ne lapiniai budavo , tai ir neseju ju daugiau, jei labai užsinoriu nusiperku mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Drėgna ir šalta, brrr... Bulvienojai jau su dėmėmis, arbūzai liūdni, svogūnai irgi nelabai džiaugiasi lietumi. Onos rasa negaivina, tik rugius gadina, unsure.gif Gervuogės noksta, bet smulkokos, serbentus paukščiai baigia , tik šilauogės džiugina. Vakarykštė liūtis nulaužė klevo šaką, bėdos nepridarė, bet bijau aš tų lūžtančių šakų.
Atsakyti
mano šilauoges paukščiai tvarko neblogiau už serbentus smile.gif, reiktu gal kuom dengti...

o svogūnų laiku nenusiravejau, dabar jau kai raunu žoles ir jie kartu raunasi tai palakis kaip yra smile.gif, daugiau žalumo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 liepos 2019 - 09:40
Labas

silauoges nenukencia, gal kad mano katinai pastoviai po darza/soda smirineja.
Atsakyti