Jurgineli ačiu už pagyrimus , šiemet lelijos ypač
Ingrida, bet tu lyg skiepijies?
Jaunystes valgis:) nors man jie kažko labai riebus gaudavosi
Labas
skiepai nuo kazkurios ligos neveikia, jai ner skiepu.
skiepai nuo kazkurios ligos neveikia, jai ner skiepu.
Pasiskiepijus,bet nuo Laimo nėra skiepo.
Jei akyje trūko gyslutės,kraujas pasruvo akyje,mb sako kaip dustininkė atrodau.Tai jei ne galvoje trūko geriau akyje.Net nejaučiau.
Bet miškus vistiek pralėkiau,apstojo dygimas dabar rami būsiu iki kitos savaitės vidurio.Reikia daržus ravėti. Raudonikiai vistiek gražūs.
Jei akyje trūko gyslutės,kraujas pasruvo akyje,mb sako kaip dustininkė atrodau.Tai jei ne galvoje trūko geriau akyje.Net nejaučiau.
Bet miškus vistiek pralėkiau,apstojo dygimas dabar rami būsiu iki kitos savaitės vidurio.Reikia daržus ravėti. Raudonikiai vistiek gražūs.
pas mus palijo, man grybus palaiste
Vilnių labai dosniai nuprausė, jau labai dosniai
noriu apie pankolius paklaust-kada juos reik rauti? dabar gumbeliai tokio mažo kumščio dydžio, lapai gal 1,5 m aukščio, mačiau kad darosi žiedynai. O su lapais ką daryt?
noriu apie pankolius paklaust-kada juos reik rauti? dabar gumbeliai tokio mažo kumščio dydžio, lapai gal 1,5 m aukščio, mačiau kad darosi žiedynai. O su lapais ką daryt?
Džiovink ar šaldyk lapus, jei tinka kvapas. Man tai nelabai tas anyžių kvapas. Pankolius būtina dabar nuimti, kad išleidę žiedus nemedėtų. Darau pagrinde iš jų sriubą arba kepus su žuvimi apačioje papjausčiusi.
dėkui, Kaimietuke
labas
kažkaip šalta
labas
kažkaip šalta
Labas rytas.
Neliūdna pas mus
Šiąnakt policija mūsų rajone maniaką gaudė. Prikėlė per garsiakalbį kažką sako ir pakaukia sireną.Galvoju idiotai ant aplinkelio gaudo pažeidėjus?Paskui žiopliai lėkė žiūrėti ir aptarinėjo po langais.Šoniniame name ir geritoji,gaisrinė,sako maniaką gaudo.Į mūsų kiemą atvažiavo policija irgi su žibintais apžiūrinėjo mašinas.Gal ir ne mainiaką,bet taip diedai kalbėjo.
Mažajam aprašiau sako Los Angele kasnakt malūnsparniai skraido kažką gaudo.Ir šiandien važiavo į darbą po mašina ***** iššoko su dviračiu po ratais per raudoną specialiai. Tuoj ir pas mus skraidys malūsnparniai? Nu ne gerai pas mus dar.
Jurginėli pankolio lapai vaistažolė.Kažkada prekiavau,auginau,bobulės pirko vyrams ar ne nuo prostatos?Man gumbas neužauga,perku,žuvį kai kepu ir į salotas skanu.
Geras vietoj juodaodžio žvaigždutes atspausdino,na kitaip pavadinau.
QUOTE(jurginėlis @ 2019 07 26, 06:50)
nu nešilta, apsiniaukę, turbut tuoj lis
Seniau tiesiog žalius su varške megdavau valgyti, paskui keli metai ko tais tik į lapus nueidavo nors pagal aprašyma tikrai ne lapiniai budavo , tai ir neseju ju daugiau, jei labai užsinoriu nusiperku
Sveikos
Sveikos
Drėgna ir šalta, brrr... Bulvienojai jau su dėmėmis, arbūzai liūdni, svogūnai irgi nelabai džiaugiasi lietumi. Onos rasa negaivina, tik rugius gadina, Gervuogės noksta, bet smulkokos, serbentus paukščiai baigia , tik šilauogės džiugina. Vakarykštė liūtis nulaužė klevo šaką, bėdos nepridarė, bet bijau aš tų lūžtančių šakų.
Drėgna ir šalta, brrr... Bulvienojai jau su dėmėmis, arbūzai liūdni, svogūnai irgi nelabai džiaugiasi lietumi. Onos rasa negaivina, tik rugius gadina, Gervuogės noksta, bet smulkokos, serbentus paukščiai baigia , tik šilauogės džiugina. Vakarykštė liūtis nulaužė klevo šaką, bėdos nepridarė, bet bijau aš tų lūžtančių šakų.
mano šilauoges paukščiai tvarko neblogiau už serbentus , reiktu gal kuom dengti...
o svogūnų laiku nenusiravejau, dabar jau kai raunu žoles ir jie kartu raunasi tai palakis kaip yra , daugiau žalumo
o svogūnų laiku nenusiravejau, dabar jau kai raunu žoles ir jie kartu raunasi tai palakis kaip yra , daugiau žalumo
Labas
silauoges nenukencia, gal kad mano katinai pastoviai po darza/soda smirineja.
silauoges nenukencia, gal kad mano katinai pastoviai po darza/soda smirineja.