Ne veltui sako, batsiuvys be batų, taip ir Iš kaimuko savo miške be grybų. Gudrūs žmonės gerų vietų nerodo, vis per gerą dūšią
Lyžukiuk, ar tas baltas lelijas siunteisi iš lenkų? Lb noriu.
QUOTE(Merii @ 2019 07 22, 19:45)
Ne veltui sako, batsiuvys be batų, taip ir Iš kaimuko savo miške be grybų. Gudrūs žmonės gerų vietų nerodo, vis per gerą dūšią
IK,čia aš tave palikau basą?
QUOTE(IngridaB @ 2019 07 22, 20:33)
IK,čia aš tave palikau basą?
Labiau be vakarienes
Ingrida, labai ačiū. Nepasiankstink per daug, aš tau kopūstų pripjausiu.
Beje, iš kitos pusės mano miško irgi žinios pasiekė, kad baravykai dygsta.
Kazlėkus savo kieme pražioplinau. Jau sukirmijo. Buvo tarp rožių pridygę.
Nu kad prilyta, net vanduo vagose stovi. Neužteko per naktį, tai pavakariukais atėjo špygos dydžio debesiokas ir lijo gal dvi valandas. Spėjau ir numigti nuobodžiaudama.
Beje, iš kitos pusės mano miško irgi žinios pasiekė, kad baravykai dygsta.
Kazlėkus savo kieme pražioplinau. Jau sukirmijo. Buvo tarp rožių pridygę.
Nu kad prilyta, net vanduo vagose stovi. Neužteko per naktį, tai pavakariukais atėjo špygos dydžio debesiokas ir lijo gal dvi valandas. Spėjau ir numigti nuobodžiaudama.
Labas rytas.
Ik tu čia nepradėk,jei pas mane perteklius krapų,tai užvešiu.
Visą naktį prasivarčiau,atrodo greičiau į mišką,rūpi baravykai. Liga ne kitaip.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 07 22, 18:18)
nu tikrai, visi 10 ha
https://www.facebook...216847609480133
QUOTE(Merii @ 2019 07 22, 19:45)
aha, praktišk,ai mano visos lelijos lenkaites, kažkada buvau čia pradejus pirktis, bet kai užmačiau ten kainas, svogūnėliu kokybę greit persiorentavau, dar kitos iš olandų, anglu siunčias, bet ten brangiau, man gana ir iš kaimynu ai daryra latviu keli spl
Užlėkė Ingrida, visa švytinti. Kurgi ne, jei visa bagažinė pritutinta raudonikių baravykų. O krapų tai nepagailėjo. beveik didmaišis. Bus darbelio sutvarkyti.
o tai bagazines turiniu nepasidalino tik krapais?
Labas
Labas
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 23, 12:12)
Ką čia kalbi Jeigu kas bandytų atimti iš Ingridos grybus- kristų negyvas. Jai gyvenimo prasmė nužygiuoti dešimt kilometrų tikintis kažką surasti.
Kaupiuosi nuvažiuoti ir patikrinti kelias vietas. Bet jeigu nersiu, ingrida, nebandyk pas mane rodytis su pilnais krepšiais. Anei feisbuke.
tu cia tiksliai parasei.
mano kaimynas medzioja, zvejoja, grybauja....Snd. iskrito kambary visu ugiu. As, kaip artimiausia daktarka, pamatavau spaudima ir pati vos nenugriuvau. Pulsad virs 160, virsutinis 89 Greitoji, laseline, nasilkos ir reanimacijon. Niekam netaikau , jei kuri prisitaikysit sau, as nekalta.
mano kaimynas medzioja, zvejoja, grybauja....Snd. iskrito kambary visu ugiu. As, kaip artimiausia daktarka, pamatavau spaudima ir pati vos nenugriuvau. Pulsad virs 160, virsutinis 89 Greitoji, laseline, nasilkos ir reanimacijon. Niekam netaikau , jei kuri prisitaikysit sau, as nekalta.
Ir važiavo greitoji.Mano pastoviai toks atėjus pas gydytoją.
Jooooooooooo grybai eina. baravykai,raudonikiai tuntais. Naktį net nemiegota,kaip laukta grybauti.Rytoj važiuoju sau aviečių girion,prabėgsiu pro grybus aišku irgi.
Šiandien net pietus pamiršau,už tai -3 kg.Kaip atsilaikyti vakare?
Jooooooooooo grybai eina. baravykai,raudonikiai tuntais. Naktį net nemiegota,kaip laukta grybauti.Rytoj važiuoju sau aviečių girion,prabėgsiu pro grybus aišku irgi.
Šiandien net pietus pamiršau,už tai -3 kg.Kaip atsilaikyti vakare?
ka nevaziavo ar vaziavo? tavo pulsas virs 160 buna? tada is kabineto tiesiai i reanimacija bogintu. Norma 80.Net judint neleido.
Pas mus vaziuoja, neispindejo dar medikai.
Pas mus vaziuoja, neispindejo dar medikai.