Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ne veltui sako, batsiuvys be batų, taip ir Iš kaimuko savo miške be grybų. Gudrūs žmonės gerų vietų nerodo, vis per gerą dūšią biggrin.gif
Lyžukiuk, ar tas baltas lelijas siunteisi iš lenkų? Lb noriu.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 07 22, 19:45)
Ne veltui sako, batsiuvys be batų, taip ir Iš kaimuko savo miške be grybų. Gudrūs žmonės gerų vietų nerodo, vis per gerą dūšią  biggrin.gif

IK,čia aš tave palikau basą? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2019 07 22, 20:33)
IK,čia aš tave palikau basą? mirksiukas.gif

Labiau be vakarienes biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, labai ačiū. Nepasiankstink per daug, aš tau kopūstų pripjausiu.

Beje, iš kitos pusės mano miško irgi žinios pasiekė, kad baravykai dygsta.
Kazlėkus savo kieme pražioplinau. Jau sukirmijo. Buvo tarp rožių pridygę.

Nu kad prilyta, net vanduo vagose stovi. Neužteko per naktį, tai pavakariukais atėjo špygos dydžio debesiokas ir lijo gal dvi valandas. Spėjau ir numigti nuobodžiaudama.
Atsakyti

Labas rytas.
Ik tu čia nepradėk,jei pas mane perteklius krapų,tai užvešiu. mirksiukas.gif
Visą naktį prasivarčiau,atrodo greičiau į mišką,rūpi baravykai. mirksiukas.gif Liga ne kitaip. ax.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 liepos 2019 - 04:38
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 07 22, 18:18)
Man panašiau į auginimą dėl išmokų.

Ingrida, vėl mano miške prasisukai ?

nu tikrai, visi 10 ha smile.gif

https://www.facebook...216847609480133

QUOTE(Merii @ 2019 07 22, 19:45)
Ne veltui sako, batsiuvys be batų, taip ir Iš kaimuko savo miške be grybų. Gudrūs žmonės gerų vietų nerodo, vis per gerą dūšią  biggrin.gif
Lyžukiuk, ar tas baltas lelijas siunteisi iš lenkų? Lb noriu.

aha, praktišk,ai mano visos lelijos lenkaites, kažkada buvau čia pradejus pirktis, bet kai užmačiau ten kainas, svogūnėliu kokybę greit persiorentavau, dar kitos iš olandų, anglu siunčias, bet ten brangiau, man gana ir iš kaimynu smile.gif ai daryra latviu keli spl smile.gif
Atsakyti
Užlėkė Ingrida, visa švytinti. Kurgi ne, jei visa bagažinė pritutinta raudonikių baravykų. biggrin.gif O krapų tai nepagailėjo. beveik didmaišis. Bus darbelio sutvarkyti.
Atsakyti
o tai bagazines turiniu nepasidalino tik krapais?

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 23, 12:12)
o tai bagazines turiniu nepasidalino tik krapais?

Labas

Ką čia kalbi biggrin.gif Jeigu kas bandytų atimti iš Ingridos grybus- kristų negyvas. biggrin.gif Jai gyvenimo prasmė nužygiuoti dešimt kilometrų tikintis kažką surasti. tongue.gif

Kaupiuosi nuvažiuoti ir patikrinti kelias vietas. Bet jeigu nersiu, ingrida, nebandyk pas mane rodytis su pilnais krepšiais. Anei feisbuke.
aggressive.gif
Atsakyti
tu cia tiksliai parasei. biggrin.gif

mano kaimynas medzioja, zvejoja, grybauja....Snd. iskrito kambary visu ugiu. As, kaip artimiausia daktarka, pamatavau spaudima ir pati vos nenugriuvau. Pulsad virs 160, virsutinis 89 blink.gif Greitoji, laseline, nasilkos ir reanimacijon. Niekam netaikau biggrin.gif , jei kuri prisitaikysit sau, as nekalta.
Atsakyti
Ir važiavo greitoji.Mano pastoviai toks atėjus pas gydytoją. ax.gif
Jooooooooooo grybai eina. mirksiukas.gif baravykai,raudonikiai tuntais. blink.gif blink.gif Naktį net nemiegota,kaip laukta grybauti.Rytoj važiuoju sau aviečių girion,prabėgsiu pro grybus aišku irgi. ax.gif
Šiandien net pietus pamiršau,už tai -3 kg.Kaip atsilaikyti vakare? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 liepos 2019 - 17:37
ka nevaziavo ar vaziavo? tavo pulsas virs 160 buna? tada is kabineto tiesiai i reanimacija bogintu. Norma 80.Net judint neleido.

Pas mus vaziuoja, neispindejo dar medikai.
Atsakyti