Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Žmonių daug?Sesuo su vyru irgi šiandien važiavo,kvietė ir mus.Bet gi pomidorai svarbiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
zmoniu vidutiniskai, nebuvo sausakimsa, nors mes visai prie centro buvom.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK gavai krapų?Pro šalį jei važiuosi,užsuk pas mane,kad ir nieko nebus eik tarp antro ir trečio šiltnamio pilna krapų rauk iš eilės.Nes jie man užstoja melionus,aš juos raunu ir kloju ant tako kad žolė neaugtų.Važiuok drąsiai.Šuo nepasiekia. mirksiukas.gif Jei eisi pro šalį,prie antro šiltnamio pasiimk porą vazonėlių citrinžolės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 liepos 2019 - 07:08
Ingrida, ačiū. Užsuksiu, kai pati būsi. Nusipirkau konservavimo mišinio. Vakar nedaug, tik 6 stiklainiai agurkų buvo. Pirmadieniui priaugs, šitoks karštis.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 22 liepos 2019 - 05:48
mačiau fb mūs rajone kažkas kviete į krapavimą , t.y. nusirauti patiems plotas keli ha, įdomiai jis gal kas su kokia sutartimi pavde kad tokius plotus krapais užsejo smile.gif

Sveikos 4u.gif

Gavom lietučio sočiai , negana to vakar beveik iki pat lietaus liejau viską iš eilės biggrin.gif
Atsakyti
va užbaltavom

https://scontent.fvn...amp;oe=5DA92C22
Atsakyti
labai grazu wub.gif

labas rytas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 22, 09:34)
labai grazu wub.gif

labas rytas

aha ten ju visos 6 yra smile.gif , laukiu kol subujos ir žiedus išskleis smile.gif
Atsakyti

Nuostabu

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 22, 07:27)
mačiau fb mūs rajone kažkas kviete į krapavimą , t.y. nusirauti patiems plotas keli ha, įdomiai jis gal kas su kokia sutartimi pavde kad tokius plotus krapais užsejo smile.gif

Sveikos  4u.gif

Gavom lietučio sočiai , negana to vakar beveik iki pat lietaus liejau viską iš eilės biggrin.gif

Man panašiau į auginimą dėl išmokų.

Ingrida, vėl mano miške prasisukai ?
Atsakyti
IK rytoj važiuosiu į tavo mišką.Priroviau krapų užvešiu maišą.Jei nebūsi paliksiu prie durų. mirksiukas.gif
Šiandien mamą vežiau pas brolį,nu taip nori mamaitė pagrybauti,įsimetė net guminius,prasukom miškelį,kibirioką kazlėkų pripjoviau,verda.Keli baravykai,2 raudonikiai ir lepšiai.Keli baravykai raudonomis galvomis ir kekė kelmučių. bigsmile.gif
Atsakyti