Žmonių daug?Sesuo su vyru irgi šiandien važiavo,kvietė ir mus.Bet gi pomidorai svarbiau?
zmoniu vidutiniskai, nebuvo sausakimsa, nors mes visai prie centro buvom.
Labas rytas.
IK gavai krapų?Pro šalį jei važiuosi,užsuk pas mane,kad ir nieko nebus eik tarp antro ir trečio šiltnamio pilna krapų rauk iš eilės.Nes jie man užstoja melionus,aš juos raunu ir kloju ant tako kad žolė neaugtų.Važiuok drąsiai.Šuo nepasiekia. Jei eisi pro šalį,prie antro šiltnamio pasiimk porą vazonėlių citrinžolės.
Ingrida, ačiū. Užsuksiu, kai pati būsi. Nusipirkau konservavimo mišinio. Vakar nedaug, tik 6 stiklainiai agurkų buvo. Pirmadieniui priaugs, šitoks karštis.
Labas rytas.
mačiau fb mūs rajone kažkas kviete į krapavimą , t.y. nusirauti patiems plotas keli ha, įdomiai jis gal kas su kokia sutartimi pavde kad tokius plotus krapais užsejo
Sveikos
Gavom lietučio sočiai , negana to vakar beveik iki pat lietaus liejau viską iš eilės
Sveikos
Gavom lietučio sočiai , negana to vakar beveik iki pat lietaus liejau viską iš eilės
labai grazu
labas rytas
labas rytas
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 22, 09:34)
aha ten ju visos 6 yra , laukiu kol subujos ir žiedus išskleis
va užbaltavom
https://scontent.fvn...amp;oe=5DA92C22
Nuostabu
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 22, 07:27)
mačiau fb mūs rajone kažkas kviete į krapavimą , t.y. nusirauti patiems plotas keli ha, įdomiai jis gal kas su kokia sutartimi pavde kad tokius plotus krapais užsejo
Sveikos
Sveikos
Man panašiau į auginimą dėl išmokų.
Ingrida, vėl mano miške prasisukai ?
IK rytoj važiuosiu į tavo mišką.Priroviau krapų užvešiu maišą.Jei nebūsi paliksiu prie durų.
Šiandien mamą vežiau pas brolį,nu taip nori mamaitė pagrybauti,įsimetė net guminius,prasukom miškelį,kibirioką kazlėkų pripjoviau,verda.Keli baravykai,2 raudonikiai ir lepšiai.Keli baravykai raudonomis galvomis ir kekė kelmučių.
Šiandien mamą vežiau pas brolį,nu taip nori mamaitė pagrybauti,įsimetė net guminius,prasukom miškelį,kibirioką kazlėkų pripjoviau,verda.Keli baravykai,2 raudonikiai ir lepšiai.Keli baravykai raudonomis galvomis ir kekė kelmučių.