Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai jau arbūzams per drėgna? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Ik tai ar kokį stiliuką įdomesni pasidarei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 17, 06:35)
Labas rytas smile.gif
Ik tai ar kokį stiliuką įdomesni pasidarei? smile.gif

Jokio stiliuko. Tik geležinius karolius užsikoriau . Nebuvo kada su tais stiliukais. Svarbu, buvo labai faina, pasikroviau energijos metams.

Agurkų priaugo, reikia konservuoti. O nėra kada. Dieną reikia 2-3 kartus į miestą lėkti, pavakaryje dar kokie pirkėjai vėluodami atvaro arba pačiai reikia iki Šiaulių minti. Vakar kibiriuką užraugiau greitam vartojimui. Šiandien gal kiek į stiklainius dėsiu. Betgi bėda su krapais, visai jų neturiu. Reikės eiti ranką atkišus per kaimynus.
Atsakyti
Ingrida, nebuvai grybaut? As ryt ruosiuosi i savo miskus, grysiu parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 17, 22:01)
Ingrida, nebuvai grybaut? As ryt ruosiuosi i savo miskus, grysiu parasysiu.

Kaip nebūsi,buvau.Ir per lietų net.
Ieškok ne pušynuose,ne ant samanų,šiandien primokė.Matei fb du krepšius baravykų ir raudonikių.O aplink kirtimus,lapuočiuose.Mes po samanas,pušynuose pasivaikščiojome tai voveraitės,lepšiukai,ūmedės,porą gražių didelių baravykų ir raudonikis.Šiandien jau važiuočiau kitur.Net įtariu kur yra.Rytoj jei išeis važiuosiu toli aviečių,tai ten yra tikimybė ir grybų.Tik bijau po lietaus ar privažiuosiu? ax.gif
Jaučiu tuoj pažinsiu ir girią. mirksiukas.gif Jau po truputi orentuojuosi.
Atsakyti
Labas rytas.
Jurginėli,klausei dėl valaerijono.Išsiaiškinai?Pas mane sodyboje auga kur kažkada tekėjo upė,ten dabar durpynas.Ten mano auksinė pieva,net kažkodėl karvių ten negano?Kiek girdėjau legendą,kažkada tekėjo Juoda,paskui iškasė kitą vingį,tai matyt užkasė seną vagą,liko kažkiek stovinčio griovio vandens pagal mišką.Ir ten grynai gavosi durpynas ir viskas taip veši. bigsmile.gif bigsmile.gif Aš einu ten žoliauti. wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš buvau kažkada valerijona pasodinus, tai katestiesiog iškase, išgulejo ta vietą, dar kelias vasaras sugebejo atželti, o paskui išnyko, suėdė pilna to žodzio prasme biggrin.gif

Sveikos

o kur ji naudojate? Arbatoms?

pamenu mano močiute raiste kasdavo kokias tai šaknis, kepdavo su kiaušiniene ir duodavo mažiems vaikas tipo nuo trūkio, tai gal kokia trūkžole ten buvo? unsure.gif

arba jas užpildavo degtine ir tada turbut suvartodavo kitaip smile.gif

Luety, su gimtadieniu, visa ko gražiausio ir geriausio Tau smile.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 liepos 2019 - 07:24
Luety, su gimtadieniu. Visa ko geriausio ir smagiausio ir daug sveikatos.

Labas
Atsakyti
Luety,su švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 liepos 2019 - 16:51
labas 4u.gif

Luety, šilčiausi sveikinimai ir ilgiausių metų ilgiausiųųųųų birthday.gif

Ingridėl, žiūrėjau valerijono foto, reiks pasiieškot, nes lyg ir pamenu, kaip bobutė sakė, kad pas mum augo prie pirties.

Cukinijos išprotėjo, renku kamuoliukus, kurie greit dingsta pilvuose. Negaliu atsidžiaugti brokoliais,rausta lauko pomidorai.
Česnakai nurauti, neblogi, tik yr daug sutrūkinėjusių galvelių.
Ryt patikrinsiu kaimą, gal irgi kuom nudžiugins smile.gif
Atsakyti
Luety, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2019 07 18, 19:48)
labas 4u.gif

Luety, šilčiausi sveikinimai ir ilgiausių metų ilgiausiųųųųų birthday.gif

Ingridėl, žiūrėjau valerijono foto, reiks pasiieškot, nes lyg ir pamenu, kaip bobutė sakė, kad pas mum augo prie pirties.

Cukinijos išprotėjo, renku kamuoliukus, kurie greit dingsta pilvuose. Negaliu atsidžiaugti brokoliais,rausta lauko pomidorai.
Česnakai nurauti, neblogi, tik yr daug sutrūkinėjusių galvelių.
Ryt patikrinsiu kaimą, gal irgi kuom nudžiugins smile.gif

Laba, o pas mane net šiltnamy sunkiai rausta. Dar tik po vieną kitą nusiskinam. Ir sodinsu, kaip visad. Ko jiems trūksta?
Atsakyti