Sveikutes
Sapniuk, būtum arčiau, nereikėtų Tau bulvių pirkti. Pasisodinam kiek daugiau, nei sau reikia, tik šiais metais labai koloradai puola, kasdien renkam.
Vakar radau prinokusi ir supuvusį arbūzą, tuoj pat kitą prapjovėm - prinokęs ir skanus. Šiandien dar vieną skersim. Nebus pas mus daug arbūzų, jau serga lapai. Ir svogūnų dalis serga - pradeda lapai džiūti, išraunu, šaknų beveik nėra, jei laiku neišraunu -pūva.
Baklažanai kaip užderėjo , mėgstam keptus perteptus sūriu ir česnaku ir riešutais. Bet nesuvalgom, gal kokios užtepėlės recepto reikia paieškoti.
Čiobreliai -gėris, tik labai mažai šiais metais priskyniau, savo beržinėlyje turiu tik lopinėlį, o į mišką nevažinėjam. Pirmą kartą fermentavau ir džiovinau gaurometį (ivan-čaj), rezultatas pranoko lūkesčius, visiems šeimos nariams patiko arbata.
labas
vasarema, ziemai man tikrai lauros uzteks, nereikes pirkti. Cia kove sodintos ankstyvos, truputi buvo apsale, vakar buvo aptarinetos. Aciu uz gera sirdi
Lyja
vasarema, ziemai man tikrai lauros uzteks, nereikes pirkti. Cia kove sodintos ankstyvos, truputi buvo apsale, vakar buvo aptarinetos. Aciu uz gera sirdi
Lyja
Pravarem su dukra technikine blyn lemputė numeriu spėjo užgesti o dar savaitgali degė bet susimylejo praleido ramu vėl 2 metus
As kur medų perku sako kaip tik siemet medaus ypač daug jau 10 kg nusipirkom dar rudeninio reiks man jo toks kvapas sodrednis būna
Sveikos lyt pradėjo ir dar su dunduliu
Kaip dpd nervina, kurjeris pasikeitė be parašo nepalieka.. Turėjau iki pietų atsiprašyti iš darbo
As kur medų perku sako kaip tik siemet medaus ypač daug jau 10 kg nusipirkom dar rudeninio reiks man jo toks kvapas sodrednis būna
Sveikos lyt pradėjo ir dar su dunduliu
Kaip dpd nervina, kurjeris pasikeitė be parašo nepalieka.. Turėjau iki pietų atsiprašyti iš darbo
Man daktarė sakė, jokio balto cukraus, o jei griešyti, tai tik medumi saldinti, nors ir pati žinau, kad negalima, bet niekaip nesigauna save nugalėti, gėda pelėda, be valios aš.
Pernykštis būtų sustingęs, o čia skystas, miško tamsus ir liepų šviesus. Grikių gal ir geras, bet man permuša kavos skonį. Turėjom, tai grynai mučinau, kad pabaigt.
Aplink katinai išmirė, labai gaila, eina sau, nesuprasi ir nuo ko, neskiepyti buvo.
Maniškei aiškinu, kad ne šuniukas ir nekentėtų visą dieną kol pareisiu, kad laukutyje darytų. Yra didelė patogi dėžė, bet mažė taupo sveikatos sąskaita. Ir aplamai įdomi katytė.
Pernykštis būtų sustingęs, o čia skystas, miško tamsus ir liepų šviesus. Grikių gal ir geras, bet man permuša kavos skonį. Turėjom, tai grynai mučinau, kad pabaigt.
Aplink katinai išmirė, labai gaila, eina sau, nesuprasi ir nuo ko, neskiepyti buvo.
Maniškei aiškinu, kad ne šuniukas ir nekentėtų visą dieną kol pareisiu, kad laukutyje darytų. Yra didelė patogi dėžė, bet mažė taupo sveikatos sąskaita. Ir aplamai įdomi katytė.
Meri, nuo neskiepinimo katinai tikrai neisejo i katinu roju. Reiskia pas jus kazkas nuodija ir ne kitaip. Mano katinai antri metai neskiepyti, dabar net vaikus mamos bijo skiepyt.
Matet Rokiskio raj. baravyku derliu, o Utenos krusa. Na as netoli abieju rajonu, gal ketvirtadieni grybu kaiman palekt?
Matet Rokiskio raj. baravyku derliu, o Utenos krusa. Na as netoli abieju rajonu, gal ketvirtadieni grybu kaiman palekt?
Sapniuk,neaitrink žaizdos.Gailiuosi,kad nuo 4 nelėkiau miškan,nebe lijo.O dieną per lietų tampiau laistytuvus į šiltnamius vandenį.Pomidorų nudrėskiau su ploščiumi ,pro pomidorus braudamasi.Kad ir skabau lapus,miškas visvien,šonu vos ne jau reikia brautis.
rYTOJ,KAD IR LIS VisVIEN VAŽIUOSIU MIŠKAN,KAIMYNĘ KALBINU.Jei ne viena lėksiu.
Kaži kur mūsų IK?
Kaži kur mūsų IK?
QUOTE(IngridaB @ 2019 07 16, 19:51)
Sapniuk,neaitrink žaizdos.Gailiuosi,kad nuo 4 nelėkiau miškan,nebe lijo.O dieną per lietų tampiau laistytuvus į šiltnamius vandenį.Pomidorų nudrėskiau su ploščiumi ,pro pomidorus braudamasi.Kad ir skabau lapus,miškas visvien,šonu vos ne jau reikia brautis.
Kaži kur mūsų IK?
Kaži kur mūsų IK?
Nu miško fėja tu man tikra
Merii faktas kad nuodija
neaitrinu zaizdos, Ingridel. Gal net ner tu grybu
pas mane siltnamy 7 pomidorai, tai jie laisvai auga, o as laisvai vaikstau.
Tai Kaimietuke gal dar is pokylio negrizo Ar ne praejusi savaitgali jis vyko.
Pasejau bobutes aukles siltnamin dar 5 agurkus, agurkai pernai ten derejo iki velumos. Mano siltnamy lapai jau geltonuoja, kazkokia bjaurastis uzpuolo
pas mane siltnamy 7 pomidorai, tai jie laisvai auga, o as laisvai vaikstau.
Tai Kaimietuke gal dar is pokylio negrizo Ar ne praejusi savaitgali jis vyko.
Pasejau bobutes aukles siltnamin dar 5 agurkus, agurkai pernai ten derejo iki velumos. Mano siltnamy lapai jau geltonuoja, kazkokia bjaurastis uzpuolo
Tai matei Sapniuk fb daugelis skundžiasi erkute,agurkus puola.Aš už tai šiltnamyje agurkų nebe auginu.Atsibodo ta pati bėda.Balkone bandžiau irgi pradėjo pulti išboginau laukan.Dabar valgau ilgus agurkus.Bet vistiek jie man skanesni nei parduotuvės.Ar patikėsite-saldūs.
O pomidorai tai šiemet baigia išprotėti,jei dar visi taip sunoks?Lauke tik matau šaltos naktys ir lietūs kenkia.Keli arbūzų daigai mirioti pradėjo.
IK,jei atsirasi,arbūzai lepesni nei melionai?
Vakar Depe nusipirkau 3 rūšių nukainuotas Lanksvas,per lietų susodinau,nereikėjo ir laistyti.
Neatsilaikiau prieš chrizantemas nukainuotas,peržydėję ,nupjauti žiedai vazonuose,bet lapai gražūs,vešlūs.Patarkite palikti vazonuose ar susodinti į žemę?Gal rudenį dar sužydės?Ar jau baigėsi resursai?Nu kaina 0.14 centų. Nu kaip mėgstu prasisukti pro nukainuotus konteinerius.
O pomidorai tai šiemet baigia išprotėti,jei dar visi taip sunoks?Lauke tik matau šaltos naktys ir lietūs kenkia.Keli arbūzų daigai mirioti pradėjo.
IK,jei atsirasi,arbūzai lepesni nei melionai?
Vakar Depe nusipirkau 3 rūšių nukainuotas Lanksvas,per lietų susodinau,nereikėjo ir laistyti.
Neatsilaikiau prieš chrizantemas nukainuotas,peržydėję ,nupjauti žiedai vazonuose,bet lapai gražūs,vešlūs.Patarkite palikti vazonuose ar susodinti į žemę?Gal rudenį dar sužydės?Ar jau baigėsi resursai?Nu kaina 0.14 centų. Nu kaip mėgstu prasisukti pro nukainuotus konteinerius.
skaiciau apie erkute. Reiskia pas mane ji siltnamyje gyvena O pas aukle -ne.
Chrizantemos pas mane vazonuose siltnamy nuo pernai vasaros auga. Kodel siltnamy net nezinau
Turetu rudeniui suzydeti. Pas mane tos plandiskos, niekuo netrestos ir labai gvybingos, tikiuosi net zydes.
Chrizantemos pas mane vazonuose siltnamy nuo pernai vasaros auga. Kodel siltnamy net nezinau
Turetu rudeniui suzydeti. Pas mane tos plandiskos, niekuo netrestos ir labai gvybingos, tikiuosi net zydes.
Ateinu, parsirandu.
Po visų balių festivalių praradau kažkur vieną dieną. Man šiandien pirmadienis.
Ko gero, erkutė šiltnamyje. Šiemet mano rožes tvarko. Dar niekada ant rožių nebuvo. Skubu apsiravėti ir reikės purkšti.
Arbūzai jautresni drėgmės pertekliui. Jie gi pusdykumių augalai. O melionai labiau ilgisi šilto drėgno oro.
Maniškiai melionai šiltnamyje mezga iki nuprotėjimo. Nors ir lauke yra primegzta sočiai. O arbūzai šiemet silpnai. Šalta, drėgna jiems.
Per savaitę bulvės paaugo neįtikėtinai. MB parvežė Galos tris kelmus išrovęs, apie 2 kg, kai kurios bulvės kumštinės. Prieš gerą savaitę kasiau broliui nuvežti, tai keikdamasi šiaip taip didelį kibirą prirankiojau, buvo kiaušinio dydžio.
Po visų balių festivalių praradau kažkur vieną dieną. Man šiandien pirmadienis.
Ko gero, erkutė šiltnamyje. Šiemet mano rožes tvarko. Dar niekada ant rožių nebuvo. Skubu apsiravėti ir reikės purkšti.
Arbūzai jautresni drėgmės pertekliui. Jie gi pusdykumių augalai. O melionai labiau ilgisi šilto drėgno oro.
Maniškiai melionai šiltnamyje mezga iki nuprotėjimo. Nors ir lauke yra primegzta sočiai. O arbūzai šiemet silpnai. Šalta, drėgna jiems.
Per savaitę bulvės paaugo neįtikėtinai. MB parvežė Galos tris kelmus išrovęs, apie 2 kg, kai kurios bulvės kumštinės. Prieš gerą savaitę kasiau broliui nuvežti, tai keikdamasi šiaip taip didelį kibirą prirankiojau, buvo kiaušinio dydžio.