Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

poreikiai visu skirtingi, bet reik suprasti ir savo galimybes. Siaip nieks negirdejo manes skundziantis neturejimu pinigu. Kiek turiu, issiverciu puikiausiai.

Nusikasiau ankstyvas bulbas, nedaug sodinta gal 30. Ivertinau kruvele ir nusprendziau, kad, jei vel 30 palieku seklai, tai kokiu 60 lieka man valgymui. Liuks wub.gif

I siltus krastus prie siltos juros pabuti man butu labai gerai kokia savaite. Persiinstaliuotu smegenai. Nes dabartine rutina mane uzknisa. Bet, jei neisvaziuosiu, nieko tokio, isgyvensiu kazkaip.

Jei Meri dirbtu su porininke, turetu normalias iseigines ir atostogas. Ji taip nenori, tai turi ka turi.
Atsakyti
Auda,mano mama turėdama ta but. staža irgi 300 negauna apie 250 tik, nežinau turbut nuo algos priklauso bet lyg ir nebloga gaudavo unsure.gif

Sapniuk, tai gaunas iš krumo tikpo 3 bulves? jei 1 seklai dvi suvalgyt :0

kad dar labai žali bulvienojai, aš užsipirkau vasaros valgymui iš vietinio ūkininko po 0,6 dideles po 0,3 eur maziukes man patinka virtos su odele mažos jos tokios saldzios buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 liepos 2019 - 13:15
na panasi matematika bulviu skaiciavime biggrin.gif Is akies primeciau, neskaiciavau kaip viscioku. Tai dar anksciau buvo pasiieskota po krumais.

Laura bulves pas mane grazuoles, vis kas nors pagiria, bijau, kad nenudyvintu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 15, 14:20)
na panasi matematika bulviu skaiciavime biggrin.gif Is akies primeciau, neskaiciavau kaip viscioku. Tai dar anksciau buvo pasiieskota po krumais.

Laura bulves pas mane grazuoles, vis kas nors pagiria, bijau, kad nenudyvintu. ax.gif

a tai tu jau avansu derlių nuėmus biggrin.gif

vineta sake ta veisle mano
Atsakyti
na tai taip rolleyes.gif Pas mus turgely normalios bulves po 1.20 blink.gif tenka avansu uzsiimt.

Man laura skaniausios, graziausios tongue.gif

Eiciau prie ezeriuko, oras fantastiskas, bet sloga ir kosu tai niekaip.
Atsakyti
Nesiorentuoju bulviu veislese man turi buti geltonos, ne itin miltingos ir saldžios smile.gif, buvau anksčiau pirkus lyg itališku, tai virk kiek nori kietumas nenusakomas , keistos tokios, o va uošviai tai mylejo tokias kur išvirus vien miltai suyra visa, i balta mišraine tekdavo pirktis iš parduotuves nes koše iš ju gaudavosi

galuojuos nuo vakar speju, kad obuoliukai nedanokę ir neplauti nutarė pas mane skarndyje neužsibūti biggrin.gif doh.gif

oho kainos, pas mus 0,6-0,8 tik smile.gif, o čia už tiek ir į namus atveža bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 liepos 2019 - 14:08
neisponekim biggrin.gif Nueini i turgeli ir nusiperki 5 bulves ar puse maiso. Visi stebisi, kad tokios kainos, o kiek ten to kilogramo, apie 5 bulves.

Laura ruzava odele, geltonas viduriukas, nesukrenta, mazai akyciu ax.gif

Troskinu mesa su morkom, dejau kalendros sakeliu, bet kaip man jos smirda rolleyes.gif
Atsakyti
Man jau irgi reiks antram derliui biski bulviu pasodint .Aciu dievui uz ta poliarini vortexa ,tai nusikasem dienos metu ir neperkaite. O tai cia bulves reikia kast naktim ,nes diena per karsta.
Atsakyti
kalendru tik seklos man patinka, lapai smirda verysad.gif

tada Laura man patiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 liepos 2019 - 15:00
Turguj šviežias medus po keturis bigsmile.gif , bitininkai skundžiasi, kad beveik dykai parduoda. Skaičiau laikraščiuose, kad šiemet daug medaus, bitutės pasistengė biggrin.gif
Vienas diedas keitėsi šimtą eurų, iš tos sumos paėmė ir man dvidešimt eurų paliko, likau nesupratusi, ar aš durna ar kaip. Tikrinau, aparatas praleido bigsmile.gif Nu nafig nesikeikus
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Iš miško.Kad užvažiavome kirtimą...............Pradžioje aviečiavome sename kirtime,tai apaugęs jau sunku lipti per šakas.O ir uogų ne stebuklas.Važiuojame toliau,kelias tik medžiotojams,atrodo niekas juo nevažinėja.Bet privažiavome du kirtimus atrodo žmogaus kojos nebūta žengta,kiek uogų............ bigsmile.gif bigsmile.gif Tik ant saulės mažutės.Ieškojome kur medžių pavėsis yra o ir karšta be proto ant saulės. blink.gif Bet uogų yra ir dar daug žalių ir palikome nemažai,neapėjome viso kirtimo. mirksiukas.gif Kol išvažiavome paskui ant kelio,jau galvojau teks miegoti. mirksiukas.gif Nežinau kaip kitą kartą reiks surasti?
Meri nėra kaip tik šiemet medaus.Visi turi daug pernykščio. ax.gif
Ai dar dėžę visą parsivežiau čiobrelių.Kaip tik mažajai biuletenis gydytoja liepė gerti čiobrelių arbatą.Jau kiek daviau,dabar bus sočiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti