Labas
poreikiai visu skirtingi, bet reik suprasti ir savo galimybes. Siaip nieks negirdejo manes skundziantis neturejimu pinigu. Kiek turiu, issiverciu puikiausiai.
Nusikasiau ankstyvas bulbas, nedaug sodinta gal 30. Ivertinau kruvele ir nusprendziau, kad, jei vel 30 palieku seklai, tai kokiu 60 lieka man valgymui. Liuks
I siltus krastus prie siltos juros pabuti man butu labai gerai kokia savaite. Persiinstaliuotu smegenai. Nes dabartine rutina mane uzknisa. Bet, jei neisvaziuosiu, nieko tokio, isgyvensiu kazkaip.
Jei Meri dirbtu su porininke, turetu normalias iseigines ir atostogas. Ji taip nenori, tai turi ka turi.
Auda,mano mama turėdama ta but. staža irgi 300 negauna apie 250 tik, nežinau turbut nuo algos priklauso bet lyg ir nebloga gaudavo
Sapniuk, tai gaunas iš krumo tikpo 3 bulves? jei 1 seklai dvi suvalgyt :0
kad dar labai žali bulvienojai, aš užsipirkau vasaros valgymui iš vietinio ūkininko po 0,6 dideles po 0,3 eur maziukes man patinka virtos su odele mažos jos tokios saldzios buna
Sapniuk, tai gaunas iš krumo tikpo 3 bulves? jei 1 seklai dvi suvalgyt :0
kad dar labai žali bulvienojai, aš užsipirkau vasaros valgymui iš vietinio ūkininko po 0,6 dideles po 0,3 eur maziukes man patinka virtos su odele mažos jos tokios saldzios buna
na panasi matematika bulviu skaiciavime Is akies primeciau, neskaiciavau kaip viscioku. Tai dar anksciau buvo pasiieskota po krumais.
Laura bulves pas mane grazuoles, vis kas nors pagiria, bijau, kad nenudyvintu.
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 15, 14:20)
na panasi matematika bulviu skaiciavime Is akies primeciau, neskaiciavau kaip viscioku. Tai dar anksciau buvo pasiieskota po krumais.
a tai tu jau avansu derlių nuėmus
vineta sake ta veisle mano
na tai taip Pas mus turgely normalios bulves po 1.20 tenka avansu uzsiimt.
Man laura skaniausios, graziausios
Eiciau prie ezeriuko, oras fantastiskas, bet sloga ir kosu tai niekaip.
Man laura skaniausios, graziausios
Eiciau prie ezeriuko, oras fantastiskas, bet sloga ir kosu tai niekaip.
Nesiorentuoju bulviu veislese man turi buti geltonos, ne itin miltingos ir saldžios , buvau anksčiau pirkus lyg itališku, tai virk kiek nori kietumas nenusakomas , keistos tokios, o va uošviai tai mylejo tokias kur išvirus vien miltai suyra visa, i balta mišraine tekdavo pirktis iš parduotuves nes koše iš ju gaudavosi
galuojuos nuo vakar speju, kad obuoliukai nedanokę ir neplauti nutarė pas mane skarndyje neužsibūti
oho kainos, pas mus 0,6-0,8 tik , o čia už tiek ir į namus atveža
galuojuos nuo vakar speju, kad obuoliukai nedanokę ir neplauti nutarė pas mane skarndyje neužsibūti
oho kainos, pas mus 0,6-0,8 tik , o čia už tiek ir į namus atveža
neisponekim Nueini i turgeli ir nusiperki 5 bulves ar puse maiso. Visi stebisi, kad tokios kainos, o kiek ten to kilogramo, apie 5 bulves.
Laura ruzava odele, geltonas viduriukas, nesukrenta, mazai akyciu
Troskinu mesa su morkom, dejau kalendros sakeliu, bet kaip man jos smirda
Laura ruzava odele, geltonas viduriukas, nesukrenta, mazai akyciu
Troskinu mesa su morkom, dejau kalendros sakeliu, bet kaip man jos smirda
kalendru tik seklos man patinka, lapai smirda
tada Laura man patiktu
tada Laura man patiktu
Turguj šviežias medus po keturis , bitininkai skundžiasi, kad beveik dykai parduoda. Skaičiau laikraščiuose, kad šiemet daug medaus, bitutės pasistengė
Vienas diedas keitėsi šimtą eurų, iš tos sumos paėmė ir man dvidešimt eurų paliko, likau nesupratusi, ar aš durna ar kaip. Tikrinau, aparatas praleido Nu nafig nesikeikus
Vienas diedas keitėsi šimtą eurų, iš tos sumos paėmė ir man dvidešimt eurų paliko, likau nesupratusi, ar aš durna ar kaip. Tikrinau, aparatas praleido Nu nafig nesikeikus
Iš miško.Kad užvažiavome kirtimą...............Pradžioje aviečiavome sename kirtime,tai apaugęs jau sunku lipti per šakas.O ir uogų ne stebuklas.Važiuojame toliau,kelias tik medžiotojams,atrodo niekas juo nevažinėja.Bet privažiavome du kirtimus atrodo žmogaus kojos nebūta žengta,kiek uogų............ Tik ant saulės mažutės.Ieškojome kur medžių pavėsis yra o ir karšta be proto ant saulės. Bet uogų yra ir dar daug žalių ir palikome nemažai,neapėjome viso kirtimo. Kol išvažiavome paskui ant kelio,jau galvojau teks miegoti. Nežinau kaip kitą kartą reiks surasti?
Meri nėra kaip tik šiemet medaus.Visi turi daug pernykščio.
Ai dar dėžę visą parsivežiau čiobrelių.Kaip tik mažajai biuletenis gydytoja liepė gerti čiobrelių arbatą.Jau kiek daviau,dabar bus sočiai.
Labas rytas.