dietu nesilaikau, bet tokie protarpiniai badavimai netycia ir man gaunasi. Kartais dobrai po pietu prisimenu, kad dar niieko nevalgiau Kur ta skura turi pasideti, drastiskai taukus numetus, net neisivaizduoja. Nors maciau viena pazistama numetusia daug svorio, tai gal geriau jo butu nemetus.
Eisim su drauge pas trecia is Prancuzijos parvezto vyno ragaut Savo kasdieniniu vaistu negaliu gert, nors as juos ir taip ne kasdien geriu.
O tu padalinai kainą iš 4,2 ? Juk ten zlotai. Kaip tik kainos krikščioniškos. Na, jeigu kokios naujos veislės, tai kaina didoka. Bet galima rasti iki 4 eurų daug.
Kam tas vertimas ? Taigi aukštis - aišku, kokių dar žodžių nesupranti ? Išversiu.
Šiandien taro kortas gavau, juokites, bet jos nemeluoja. Bandysiu prisiminti reikšmes. Ir kas čia tokio, bursiu sau
Man dešinę ranką atiminėja, matyt dėl skervėjo.
Na už paskutinę alūnę nuplėšė dvigubai, bet Iš Kaimuko minėjo, kad lb gražiai raudonai žydi. Gal čia ta pati?
Papildyta:
Tiesa, kadangi esu tingi, sublogus, po pilvu susidarė nemaža klostė, kuri kelia nepatogumų dėl higienos, tenka papildomai rūpintis.
Kur gi ne.2.5 kibiro suskyniau,raudonų 1.5 kibiro ir dar pabandžiau nenubyrėjusius suskinti agrastus.Velnias badosi kaip išprotėję. O dar kiek palikau.Mama tiek prižiūri juoduosius,tręšia,ravėja,kaip nėra uogų taip nėra.Nieko nedarau ,per kelis metus pagenėjame ir viskas.Matau raudonus kaip ir kasmet kažkokia liga puola.Kitais metais atsigauna ir vėl lūžta šakos nuo uogų.Va pievoje ,šiemet nėra uogų,bet šalia ūkinio,matyt sustabdė šalną,sočiai.
4 geltonųjų tai paliekame gamtai,nesugalvoju ką iš jų daryti.Buvo 2 kelmai,atsirado dar du.
Raudonus,kad ir pralesiojo paukščiai,bet vidury kelmo sočiai uogų.
Na ką vešiu turgun,vaikams nereikia.Šaldytų šaldiklyje nuo pernai sočiai.
Bandžiau paragauti auksuotąjį serbentą,bordinį.Jokio stebuklo,kelioliką metų auga.Vis bijojau ragauti,šįryt stebuklingame fb paskaičiau.Bet kad kažkoks stebuklas būtų?Paukščiai jau aplesiojo.Kaip ir šilkmedis baltasis,matau aukštai mažas uogas ir kad būtų stebuklas.Tikrai ne.Reiks lapų tik pasiskinti.Va sedula,tai skanu.Mačiau sočiai vėl yra uogų.
Labas rytas.
Kaupiuosi krūminės rožės žiedų karpymui, tyngiu kaip velnias. Dar žuvį radau nustipusią, akvariumas verkia valyti, kur rast jėgų, nėra energijos anei noro net per negaliu. Viena išeiginė, per mažai. Dar neduoda man geresnio kiosko, kur dvi išeiginės su ta pačia alga, reikia užsitarnauti. tai stengiuos, gal ir sulauksiu. Dviese dirbt nenoriu, nes matau kaip jos pjaunasi ir viena kitą vagina, kam man reikia, Čia kaip palikai, taip radai.
Psio, mamamijo, keliu subinę, bože, bože, kaip nieko nenoriu daryti
Išsipardaviau,per daug nereikia plėšikauti,tai pirma ir iš turgaus. Su bobutėmis sugyvenu,nors kai kas mėlynėmis ir prekiavo pigiau.
Taip gera grįžti namo,namai sutvarkyti,pietūs patiekti. Ilsimės..............
IK aš suprantu, kad reikia dalinti ir, kad naujiena kainuoja, bet žinai ne pirmo būtinumo prekė, o norisi ko nors gražesnio
Merii pas mane melsvės tik paprastos, turiu daugiau alūnių, jos irgi labai gražios.
Juodųjų serbentų žiedai šiemet nušalo, nėra uogų. Krūmai gali nevesti dėl netinkamos žemės. Kaune mes turėjom, augo, gražiai augo. bet nevedė, o prie Nemuno šabakštyne, neprižiūrėti, o uogos milžiniškos būdavo.
Vakar daržuose buvau, 4 val padirbau, parvažiavau, papietavom ir vėl į laukus 2 val darbo ir žvejyba savam tvenkinį. Galvoju, kad taip gavus darbą žiemai arba namuose kokį, o vasara gyventum dėl savęs, ot gyvenimas būtų. Nesuprantu ko tie pensininkai draskosi išėję į pensiją.
Visi klausia kada atostogų, kai pasakau, kad neisiu, stebisi. Paskui dvejos iš eilės, ar taip negalima? Kai prisimenu, kai mane vadavo, net supurto. Atsiuntė babką, vos gyvą, net visų neišbuvau, iškvietė, nes su greitąja išvežė, sirgau, vėl tą pačią atsiuntė ir vėl teko uždaryti biletenį, nes su greitąja išvežė..., o kiek vargau kol teisingas kainas perrašiau
Labas rytas.
Manau draskosi, nes sudėjus pensiją ir algą gaunasi pakenčiama gyventi. Tai kol sveikata leidžia ir dirba. Kolegės sako, kad jos pensijos tik du šimtus gauna, jei tiesa, tai tik išgyvenimui, o kur visokie buitiniai reikalai ir visa kita, galų gale ir laidotuvėms reik atsidėti. Tai čia mums taip atrodo, gauni pensiją ir tupėk prie lango. Šiaip tai miestas vien senukai. Su vežimėliais retą pamatysi.
Visi klausia kada atostogų, kai pasakau, kad neisiu, stebisi. Paskui dvejos iš eilės, ar taip negalima? Kai prisimenu, kai mane vadavo, net supurto. Atsiuntė babką, vos gyvą, net visų neišbuvau, iškvietė, nes su greitąja išvežė, sirgau, vėl tą pačią atsiuntė ir vėl teko uždaryti biletenį, nes su greitąja išvežė..., o kiek vargau kol teisingas kainas perrašiau
Labas,
Gauna du šimtus jei neturi būtinojo stažo, o šiaip minimali netoli 3 šimtų. Mano tėvukas gauna daugiau nei tris, bet jam pilnai užtenka dar ir man duoda pastoviai. Daug išdalina vaikams ir anūkams užtai ir trūksta. Ir tas normaliai gyvena, kiekvieno skirtingi poreikiai. Aš va išėjau, pasikuičiau daržuose, po mišką paslankiojau, pažvejojau, man normalus gyvenimas, kitam važiavimas į Turkiją kiekvienais metais normalu.
Na ir darbas tavo, nei atostogų, nei sirgti normaliai negali. O jei į ligoninę paguldytų, ką jie darytų? Matyt labai mažai moka, kad nėra norinčių dirbti. Sunku tau.