Luety-šilauogės
Panašu, kad užtaikiau turguje žaliais lapais raudonais žiedeliais alūnę, na, bet ir ilgai ieškojau. Visad buvau nuomonės, kad jau turguje gali visko rasti, tik panorėk. Dar dairausi įdomesnių ežiuolių.
Ir aš laikausi. Per nepilnus 3 mėn nukrito 8 kg. Galėtų daugiau, bet kai valgymo metas , ta šaldytuvo durys neužsidaro.
Geriausia einant į turgų pamiršti piniginę. Šiandien pati save už ausų nutempiau nuo rožinės veronikos. 3 eurai, kai lenkuose už tokią pačią gal euras.
Užmarinavau rytdienai svogūnus, įtariu, per aštrius padariau.
Oho kiek čia bendraminčių. Tik aš taip drąstiškai nesilaikau protarpinio badavimo, mano tikslas per metus numesti 10-14 kg. o tai paskui vaikščiosiu kaip šarpėjus visa susiraukšlėjusi Tad per 6-7 mėn 8-9 kg manau neblogai, Tuolabiau, kad paskutines savaites jau kaip ir nelabai laikausi, bet stabiliai svoris, nedidėja. Kitą mėn vėl pradėsiu.
Meri žiūriu tave alūnės irgi žavi, aš jau kokia 10 yvairių turiu.
Geriausia einant į turgų pamiršti piniginę. Šiandien pati save už ausų nutempiau nuo rožinės veronikos. 3 eurai, kai lenkuose už tokią pačią gal euras.
O kur lenkuose būtų galima nuvažiuoti pirkti augalų, mane žada dukterėčia gal kokiam rugpjūtį nuvežti, bet nežinom kur geriau važiuoti.
</p></div></blockquote><p>O kur lenkuose būtų galima nuvažiuoti pirkti augalų, mane žada dukterėčia gal kokiam rugpjūtį nuvežti, bet nežinom kur geriau važiuoti.</p>
Lyg tai Suvalkuose yra kažkokia Szkolka , t y medelynas. Šiaip mes atsisiunčiame iš internetinių lenkų parduotuvių. Gali pasidairyti tokiuose
https://cebule-kwiatowe.pl/
https://sklep.cebulekwiatowe.pl/
https://www.bilscy.i...talog-produktow
https://sadzawka.pl/hosty
Jurginėli, pasirenki laiką, kada mažiausiai norisi valgyti Pvz man yra rytas. Tai vakarienę 20 val pavalgau ir tada atsiskaičiuoju 16 val nevalgymo. Gaunasi iki 12 val. Gal tau atvirkščiai, gal ryte norisi, o vakare nelabai. Tada vakarienę gali darytis 16 val, o valgyti pusryčius.
Kokių gražių melsvių tik kaina nemaža. Ir labiausiai gaila. kad pas juos nebūna angliško ar rusiško vertimo.
Labas rytas.
Ką daryti jei norisi valgyti ir ryte ir vakare? Valgykime pyragus,nors mb ištisai mauroja ant manęs.
kaip Jūs ten badaujat? man reik susiimt
Jei įdomu galiu pasidalinti patirtimi, tik aš kaip ir visur taip ir čia truputį prie tinginio nesilaikau labai griežtai.Bet ir mano tikslas per metus numesti 10 kg.
Taigi pradėjau nuo gruodžio pradžios, bet žinot, kalėdos, Naujieji ir kitos šventės, tad per pirmą mėnesį nenumečiau bet ir nepriaugau nei gramo. Paskui vasarį susiėmiau, kovą, o balandį užsimiršau. Grįžau prie dietos gegužy. Šios dienos rezultatas -8,5 kg ir per liemenį -9 cm panašiai ir per klubus. Badauju 16/8 t.y. 16 val nevalgau 8 val. valgau ką noriu. Bet kaip minėjau griežtai nesilaikau, jei koks baliukas tai nepuolu aiškinti, kad negaliu, tiesiog valgau ir viskas. Žiūrėjau daktarą Unikauską jis labai gražiai išaiškino kaip veikia tas protarpinis badavimas ir sakė, kad ne mažiau 13 val turi būti tarpas. Jei vakarienė 6 val pusryčiai 7 neanksčiau. Nes 12 val organizmas naudoja tai ką suvalgei, o po 12 jau pradeda graužti atsargas. Nevalgymo laikas reiškia nevalgai nieko, nei obuolio nei uogos tik vandenį ir iš bėdos nesaldintą be pieno kavą ar arbatą. Man pilnai tinka 16 val nebevalgyti ir 8 valgyti, bet kaip minėjau nors griežtai ir nesilaikau svoris vistiek krinta. Kitos skaičiuoja kiekvieną diena numestus gramus, aš sveriuosi ir matuojuosi. 2-4 kartus per mėnesį. Pradėjau badavimą nuo tos 13 val tarpo, nes pas mane aukštas kraujo spaudimas, o jei drąstiškai pradedi, gali svaigti galva, ir kiti simptomai atsirasti.
Kaip nekenčiu kai kaime žmonės eina į kambarį ir nesibeldžia. Viena atvarė, o aš kaip tik lanką sukau pusnuogė sėdžiu
Aciuuuu!!! Eisiu pas kirpeja ir gryzdama nusipirksiu silauogiu ir varskes..O skardele butinai turi but nuimamais krastais?
Labas rytas
<p>Meri žiūriu tave alūnės irgi žavi, aš jau kokia 10 yvairių turiu.</p>
Auda,as kazkaip ne labai tikiu,kad ar tu staigiai mesi,ar letai,kad velyvesniame amziuje oda bnekabes.Gi ji mums jau ne labai susitraukia.Paskutini karta svori drastiskai meciau budama 55m,per 6 men numeciau 36kg ir jokia oda nekabejo visiskai.Naudojau vonias su juros druska ir pusu extrakto keliais lasiukais i vonia ir traukesi puikiai.O stai dabar,kai man jau daug metu,tai net po 5kg numestu per metus oda laisva.
As nemanau,kad cia visu kaimo zmoniu toks poziuris eit nepasibeldus,cia tiesiog zmnoniu issilavinimo stoka,supratimo nebuvimas.O dar yra tokiu bobeliu,kurios po tokiu uzmatymu dar ir intrigasd kaime sukelia.Fui,jei man tokiu but zmoniu,visa laika durys but po raktu.