Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 15, 22:28)
Žali mažuliukai iš Atės ir man labai skanūs. Tik aš jų nepernokinau. Kasdien apmaigau, jeigu tik minkštas - burnon.
Rožė iš ūgliuko? Jei nebus šalnų, bogink į sodą. Dabar geriausia būtų pratinti balkone, bet ar turi?

Meri, ko prisvilai prie tos Titanijos? Ne ką prastesni ir kiti juodieji serbentai.

Šiemet sodinsiu daugiau pomidorų. Pardavimui liks. Kažkada buvau gavusi tokių juodų pailgų pomidorų. Nerealiai saldūs. Durnė, nepasilikau sėklos, o dabar nebegaliu atrasti.

Gal Čiornyj Mavr?
Atsakyti
Žali mažuliukai iš Atės ir man labai skanūs. Tik aš jų nepernokinau. Kasdien apmaigau, jeigu tik minkštas - burnon.
Rožė iš ūgliuko? Jei nebus šalnų, bogink į sodą. Dabar geriausia būtų pratinti balkone, bet ar turi?

Meri, ko prisvilai prie tos Titanijos? Ne ką prastesni ir kiti juodieji serbentai.

Šiemet sodinsiu daugiau pomidorų. Pardavimui liks. Kažkada buvau gavusi tokių juodų pailgų pomidorų. Nerealiai saldūs. Durnė, nepasilikau sėklos, o dabar nebegaliu atrasti.

Ar slyviniai juodukai buvo? Turiu dvi rūšis
Papildyta:

Ar slyviniai juodukai buvo? Turiu dvi rūšis. De baro juodi, purplr rusian plum- šitie žiauris skanūs ir derlingi, bet dar žiauriau trūkinrlėjs. Dar vienų nepamenu pavadinimo. Bet irgi skanatiniai. Nueik į pomidoras.eu
Atsakyti
Ne prisvilau, bet noriu derlingo didelem uogom juodo serbento. Tas kur turiu ar nusenes ar ka s.. uogu veda. Uzflensinau, bet kada tu uogu bus.
Agrasta pas asocialus pasodinau.
Na uogienems nesitikiu, bet prie kavos visai noriu.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 16, 00:28)
Žali mažuliukai iš Atės  aš jų nepernokinau.

Meri, ko prisvilai prie tos Titanijos?

aš laukiau kol sunoks,vėliau jau nedanoko biggrin.gif

ūgliukas,labai graži,vijoklinė,išsizyziau ax.gif bet dar šalta sode,naktim minusas būna dar,dar pagailėsiu
balkonas yra,bet per naktį palikta šaltiena užšalo beveik
rožytė maža dar,vazoniukas mažas,peršals unsure.gif ,taip gražiai atsigavo,bijau nudaigot,nemoku su auginukais elgtis ax.gif

man irgi tie Titanai nieko blatno,kaip bet kuris kitas

kažkada mugėj buvau radus vyrukus soduose gyvenančius,juodi serbentai kaip vynuogės tos besėklės mažos,gal tik reklama,gal vien trąšos,nesiaiškinau,bet vizitinę buvo davę,nes žioplių mugėj aplipę buvo,paguglinau,atsiliepimai geri buvo,atseit geri augalai pas juos,daug kuo prekiavo,broliai,tik pavardės jau neprisimenu
bet kadangi jokiam turgui niekad neradau tokių serbentų nutariau,kad truputį kažkas ne taip,gi neštų bobulės už gerą pinigą tokį stebuklą,o tylu,niekas nesigiria

pas mane aplamai serbentai toj pieskoj nenori derėt,krūmai gražūs,lapų yra,o va uogų nedaug,pernai pamaitinau,dar šaizo gavo rudenį,gal susimylės? agrastai šalia dera,o va serbentai ne,nors irgi pirkau titanus,galingus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2017 02 16, 01:29)
Ne prisvilau, bet noriu derlingo didelem uogom juodo serbento.

lyg šitie mugėse prekiauja? Kaune mugė būna
http://www.babtumede...dieji-serbentai
Atsakyti
Laba lithuania.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas. lithuania.gif lithuania.gif
Kur įkišau pernykštes sėklas???Alzhaimeris.
Važiuosiu į mokvežą,akcija sėkloms,reikia salotų,ridikėlių. ax.gif
Atsakyti
sveikos lithuania.gif

susidėliojau sėkliukes, rodos ir visko gana, bet dar kažin ko reik biggrin.gif o ko nežinau doh.gif

Meri, turiu tą titaną, pavasarį šakas kelias prilenksiu-gal kažkas gausis. Turiu dar vieną be pavadinimo su l. didelėm uogom, jis vėlyvesnis. Jei pavyks-galėsiu dalintis biggrin.gif

eisim renginių ieškot biggrin.gif
Atsakyti
su švente 4u.gif

QUOTE(Frau J* @ 2017 02 15, 23:43)
man irgi tie Titanai nieko blatno,kaip bet kuris kitas

mačiau maksėje kažkokių lenkiškų, gal tikrai pirkt belekokių, žiūrėsiu.
Šaldytuvas po nutirpinimo kad pradėjo zyzti, atitraukiau nuo sienos, bet vistiek nerimsta. Gal jau ir tas į pabaigą, Boch ne Snaigė.
Mačiau Nojus ieško pardavėjos, gal eiti? Bet visą dieną ant kojų, neišstovėsiu. Prie sėklų man patiktų. Kas kad toli važinėti.
Jurginėli, būtų smagu, jei užlenktum, gal rudenį būtų galima ir pasodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 16 vasario 2017 - 09:12
lithuania.gif lithuania.gif
Labas visoms
Atsakyti
Su švente visas. 4u.gif
Meri, dauguma šiuolaikinių veislių su didelėmis uogomis, nebent papultum ant kokios pramoninės, kuri tinka skinti kombainu.
Galvoju, gal savo vieną krūmą išnaikinti, tau atiduočiau. Labai blogoje vietoje pasodintas, vargsta skursta ant molio. O man kaip ir per daug trijų krūmų. Noriu dar vieno agrasto. Ir juodos avietės arba gervuogės. Turiu vieną, bet reikės gal mesti lauk. Uogos kaip knopkės, tiesa labai skanios, šakos gulasi kažkur į žoles.

Frau, vazoniuką balkone gali apkūtoti kokiu škurliu, kad neperšaltų. Jeigu nusimato didelis šaltis, taigi į namus gali įsinešti. Arba nakčiai kibiru apvožti, jeigu tik vos vos minusas.. Bet jeigu dienos ir nakties T teigiama, tai jau sveikiau būtų balkone, kol neištįso. Žodžiu, palauk, kol dienomis laike bus 5-6 šilumos ir nešk į balkoną.
Atsakyti
LAbukas

TAi su tuo Lietuvos gimtadieniu,kaip vakar vaikai per TV sake 4u.gif 4u.gif

MAno visos rozes jau lapus leidzia biggrin.gif Viena net pernyksciu nenumete,net keli pumpurai neprazyde buvo..Per ziema taip truputi pasitrauke,bet ziuriu,kad vel graziai zaliuoja ir jauciu tie pumpurai net prazys,kai gerai silumos gaus mirksiukas.gif
NArcizai ir jau jau ant tos zydejimo ribos biggrin.gif KAzkaip susivelino siais metais...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 16, 10:29)
LAbukas

TAi su tuo Lietuvos gimtadieniu,kaip vakar vaikai per TV sake 4u.gif  4u.gif

MAno visos rozes jau lapus leidzia biggrin.gif Viena net pernyksciu nenumete,net keli pumpurai neprazyde buvo..Per ziema taip truputi pasitrauke,bet ziuriu,kad vel graziai zaliuoja ir jauciu tie pumpurai net prazys,kai gerai silumos gaus mirksiukas.gif
NArcizai ir jau jau ant tos zydejimo ribos biggrin.gif KAzkaip susivelino siais metais...

blink.gif

Išsiunčiau Gintai užsakymą, kad nebereikėtų sukti galvos. Lauksiu turinio rolleyes.gif O prieš kelias dienas sakiau, kad nieko nereikia. Niekas nesugalvojo anoniminio augalųholikų klubo- gydyklos? g.gif bigsmile.gif

Ieškau kemero ax.gif. Užsireikėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 vasario 2017 - 11:27