Kaimietukė kreizinė motera su žaliais plaukais po to nors nuotrauką įkelt paveizėt
Ingridėl, smagu,kad patiko pyragas, man jis tikrai geeeeeras
apie sliekus, noriu, klausinėjau turguj pas žvejus-neturi, liepė ieškotis pas augintojus.
Turiu didelę plastmasinę kompostinę, kiek man jų reiktų? saujos ar daugiau?
ar mėgstat faršu įdarytas paprikas? ryju
klausiau apie kiaušinienę viščioko pilve-mergai fb sako, kad kokcidiozė...
ar anuos galima valgyt, ar reik trenkt per tvorą?
ar anuos galima valgyt, ar reik trenkt per tvorą?
Sapniuk, dėl visa ko duris nerakink šiąnakt, kaip bebūtų ta Latvija ne ranka pasiekiama ir pasikartok rusų kalba
Nu žodžiu būk parengtyje
Nu žodžiu būk parengtyje
Aš irgi jau rimtai ėmiaus mažint broilerius. Vakar 12 sutvarkiau ir išvežėm prakalti, šiandien 5 , nekrito šiemet, gražiai augo. Svoris normalus, nuo 3,3 iki 4. Kitą savaitę dar kitą partiją imsiu, tai reik didesnę dalį šitų sutvarkyti.
Labas rytas.
Oho Liniuk.
labas
Auda, mačiau ketini kepti pyragą su vyšniom-kepiau, tik visos vyšnios nuskendo ir buvo šlapias pagrindas
Liniuk, šaunuolė čia 3 ar 4 vada jau bus?
Auda, mačiau ketini kepti pyragą su vyšniom-kepiau, tik visos vyšnios nuskendo ir buvo šlapias pagrindas
Liniuk, šaunuolė čia 3 ar 4 vada jau bus?
Ingrida, pas sapniuka net Senuku transportas neatveze uzsakytu vamzdziu, tai kas dar gali uzsukt.
Labutis, Su senukais iš vis problemos, užsakiau prekes, po paros rašo, kad bus du siuntiniai, dar po paros jau trys siuntimai į vakarą gavosi 4. Ir paskambino, kad dalies neturi gražins pinigus.
Sveikos
tai 4 kg didlei jau ar daug tokie riebalu priaugina? mes vienais metais tik iki 1,7-2 kg paaugindavome ir šaldiklin, man patiko, iškepei visą, arba ketvirčiais suvalgei greit ir ramu
Sapniuk na ar pasirode tas latvis? Kaip mama?
tai 4 kg didlei jau ar daug tokie riebalu priaugina? mes vienais metais tik iki 1,7-2 kg paaugindavome ir šaldiklin, man patiko, iškepei visą, arba ketvirčiais suvalgei greit ir ramu
Sapniuk na ar pasirode tas latvis? Kaip mama?
[attachment=262787:DSCF40041.jpg][attachment=262787:DSCF40041.jpg]
labas
Iškepiau pyragą, tik viena bėda kol normaliai atšalo beveik per pus sumažėjo
Labas
latvio nesulaukiau
mama apynormaliai.
latvio nesulaukiau
mama apynormaliai.
Labas,
noriu to pyrago pabandyt,tad klausimas:avietes,braskes ar silauoges skaniau butu.Nes savo nieko neturiu,o svieziu yra pirkt tik tokios uogos.
Sapniuk,nelauk to latvio ir daugiau nepriiminek nepazystamu skambuciu,kam reikes ,paliks balso pasta,o tokie dazniausiai apgavikai,reklamuotojai,o dar gali ir uz pokalbi tau tekt susimoket nemazus pinigelius.Taip,kad buk atsargi.As nekeliu nei vieno nezinomo,o skambina ne tik is UK,is Italijos,Lenkijos,Austrijos,Sveicarijos,Amerikos.Mano numeris senas jau 15m nesikeicia,tai ir plavineja visur..Reiktu keist,bet taip patogu ,atsimenu visus 11 skaiciu,nereik sukt galvos,kai kur reikia pasakyt,o ir LT visi zino,kitiems zmonems vargo uzkarciau,tai ir sugalvojau nekelt geriau ragelio,nmegu keist numeri.
noriu to pyrago pabandyt,tad klausimas:avietes,braskes ar silauoges skaniau butu.Nes savo nieko neturiu,o svieziu yra pirkt tik tokios uogos.
Sapniuk,nelauk to latvio ir daugiau nepriiminek nepazystamu skambuciu,kam reikes ,paliks balso pasta,o tokie dazniausiai apgavikai,reklamuotojai,o dar gali ir uz pokalbi tau tekt susimoket nemazus pinigelius.Taip,kad buk atsargi.As nekeliu nei vieno nezinomo,o skambina ne tik is UK,is Italijos,Lenkijos,Austrijos,Sveicarijos,Amerikos.Mano numeris senas jau 15m nesikeicia,tai ir plavineja visur..Reiktu keist,bet taip patogu ,atsimenu visus 11 skaiciu,nereik sukt galvos,kai kur reikia pasakyt,o ir LT visi zino,kitiems zmonems vargo uzkarciau,tai ir sugalvojau nekelt geriau ragelio,nmegu keist numeri.
QUOTE(jurginėlis @ 2019 07 11, 18:53)
Kaimietukė kreizinė motera su žaliais plaukais po to nors nuotrauką įkelt paveizėt
apie sliekus, noriu, klausinėjau turguj pas žvejus-neturi, liepė ieškotis pas augintojus.
Apsiramink. Neradau žalios spalvos. Reikia knisti dukros atsargas, jaučiu, bus mano rožines sruogas nuvogusi.
Sliekų tau saujos užteks. Taigi jie dauginasi.
Tai kad negirdėjau, kad nuo kokcidiozės reikėtų naikinti paukščius. Ar triušius. Gi tai žarnyno liga. Jeigu dešrų nekimši
Mano vištukai jau ima pagreitį. Ryja nesvietiškai. Gal jau bus po 2 kg . Po kelių savaičių reikės pradėti į šaldiklį kišti.
Paprikų net žiemai prisišaldau įdarymams. Kiek pavandenija, nes pakaitintas šaldau. O faršą apkepus, maišau su ryžiais ir pomidorų padažu, įmetu grietinės. įdarytas tada nedaug troškinu. Jeigu šviežios - ilgiau. Labai skanu paprikos su vištos krūtinėle ar kumpelių mėsa. Irgi nedidelius gabaliukus apkepti, pridėti tarkuotų morkų, virtų ryžių, grietinėlės, sudėti į paprikas ir patroškinti. Jeigu darau daugiau, dedu į tokią aukštą formą, dar pilu grietinėlės ir ant kiekvienos tarkuoto sūrio. Tada kišu į orkaitę dabaigti troškinimą.