QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 10, 06:17)
merri dukrai jokie tepalai nepdejo kol sugere kursa tablečiu, jau odos gyd. paskyre su receptu, vakare galesiu pažiuret pavadinimo
Sveikos
Luety kaip tu jau sveika gal?
vakar nuėjom su šunim agrastu tai dar radom iš apačiu, užtat raudini ir juodi jau patvarkyta
, gaila uogu, augini, prižiuri ir va suryja kažkas
aš irgi pasirinkau mažu cukiniju jos man pačios skaniausios, su kiaušiniene pasikepiau
apžiurejau kad dar man truksta lauko vazonu laukiu šiandien pora atveš reiks tik apželdinti protingai
, kad iki pakeitimo viržiais ištrauktų augaliukai
Papildyta:
lietaus tik iš vakaro gavom porciją, bet dar dregna žemė, ;laukiu nesulaukiu kol žoles prades dygti, vis mažiau ;lieti paskui reiks
beje šiandien broliai miegantys jei lis tai duos dievulis ir toliau dregme dangus palaikys
Labutis,
Lyzuka,aciu,jau daug geriau su gerkle ir nosis nebevarva intensyviai,tik viskas nuslinko giliau,kosulys ne pakankamai smagus,kad atkoset,gal siandien kokia inhaliacija pasidarysiu su medikamentais.
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 07 10, 07:28)
Tai ponia megsta perdetai skustis? Zodis dusina man pasirode kad reikia zyrtek.
Bet turiu pripazint ,kad uk paracetamolis ,gautas is NHS yra geras daiktas , jei nenuzudo zodis paracetamolis.Esu ir as pora sekmingu epizodu apturejus su juo.
O is kur ponia ,is kornvalio ,velso? Kazkaip manau kad is pietu pakrantes?
Acqua Alta,as ne ponia,niekada tokia nebuvau,megstu paprastuma,draugiskuma,esu pilnai sociali.
Skustis visos moterys megsta,o as ypac.
Dusino mano sena astma,be to gerkle labai skaudi,nedave pilnai atlikt rijimo proceso.Bet jau gerkle nebeskauda,viskas geryn,paracetamolio geriau pirma kart gyvenime,as labai skeptiskai i ji visada ziurejau,ypac UK,bet,sugalvojau isbandyt kritiniu atveju ir suveike.
Iki siol zodis paracetamolis ir jo sudetis zudydavo vos isgirdus,bet...kartais reikia zudyt virusa,kad gyventum.
As is pietryciu,Is East Sussexo,gyvenu jau 11 metu Eastbourne,ant juros kranto,pries tai 6 metus isgyvenau Londone ir pabegau.Ne man kosmopolitaniniai miestai,ju tempai.Jie jauniems.Jauciuosi jog tai mano miestas visomis prasmemis.Gamta,geografine padetim,sauletu dienu kiekiu(paskaiciuota,kad ju buna 330 apie per metus}.Niekur kitur tiek nebuna.Vasara turistai gyvina eiles,praejimus,ziema ramiau.Dar svarbus veiksnys,kad musu visa gimine,esanti UK cia gyvena,tad esam lyg saviskiu salelej.Dukra irgi ne pertoliausiai, Prancuzijoj,ji pietryciuose uz Paryziaus 18km,tai iki kelto jai 270km,po to 4 val keltu ir 15 min iki musu.Va,laukiu kita savaite atvykstant.Ji jau atvyks antra karta siemet,o as buvau viena karta tik siemet.Zodziu,visi v sbore,kaip rusai sako.