Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

o tai paskui kai kasi ta komposta dar reikia sliekai išrankiot? unsure.gifkad paskui visi taip sakant darbuotojai nebūtų išmesti prievartiniu būdu iš ju darbo vietos biggrin.gif

Jie kažkaip visa krūva eina,ir ten kur nebelieka žolės, lapų ar mėšlo jie nebūna toje žemėje nebent koks vienas kitas. O kai patenka į paprastą dirva (randu jų) tai po vieną išsimėtę, nebent kokie labai rudenį nesugrėbti lieka ar nuravėta žolė neišnešta, pradėjusi pūti  tada po jais galima rasti daugiau. Tik šiemet bėda, nes strazdai apmažino jų,iškapstė beveik visą kompostą, jau norėjau tinklą dėti, bet dabar žiūriu nebėra paukščių. Tačiau manau, kad jei gaus pakankamai naujo maisto (žolės) greitai atsinaujins kolonijos. Jei ką domina ir gyvena Kaune arba šalia Utenos, Kauno kelio, galiu pasidalinti. Aš buvau gavusi saują jų, o dabar didžiulę komposto krūvą tvarko.

Atsakyti
Auda, gal kur vietoje rasiu, manau čia geriausias bioaktyvatorius biggrin.gif

parėjo trimeris, dar bandys taisyti bet nežinau ar pavyks, kažin kad taip nusipirkus akumuliatorinę, nors nereiktu vargti man su tuom užvedimu ir tasyt kaip ežys plaktuka ta virvutę, nes užsivedinejo žiauriai sunkiai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lyžuka, didelis ačiū už trąšų nuorodą. Kaina nekandžioja ir atsiimti patogu pakeliui wub.gif
Noriu vasaros, noriu šilumos, kitą savaitę planuojam prie jūros palėkti, važiuosim bet koikiu oru, nes jau nupirkti abonementai į automobilių lenktynes. Vakar nusitrumpinau plaukus, nuspalvinau antakius, nes baisiai nublukusi buvau, gerai, kad dar yra ką spalvinti ir dar nuplėšti su vašku mirksiukas.gif, o tai būtų papildomos išlaidos sukurti dirbtinai antakius unsure.gif Ir taip nuspalvinimo procedūra 10 euriukų kainavo.
Pas mus komposto dėžė irgi su sliekai, kažkda labai reikėjo, nupirkau pas augintojus. Pasiteisino, tik kurmiai juos praretina, reikia tinkliuko kompostinės apačioje, kai naują įreginėsim, būtinai reikės pasirūpinti.
Atsakyti
mano antakiu nerasta natūralių, tenka dirbitnemis priemonemis sudaryti įvaizdį kad jie yra biggrin.gif, norečiau ir kitas vietas pasiputlinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , ale skausmo bijau verysad.gif tai kenčiu kaip yra nagams dabar davus atostogas nuo visu geliu, man gražu su juom tuo labiau kad dabar yra tokiu spalvu kad atrodo kaip natūralus nagai bet velgi prisirišes esi jau reikia laika planuotis ir iš anksto užsiregitruoti šitoms grožio proceduroms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 11, 07:09)

ir kodel žalia spalva, ar balius koks nors teminis?

Balius labai savos chebrytės. Draugų nuo pašėlusios jaunystės. Kadangi mane prisimena kaip gerokai pakreizėjusią ir pasiryžusią visokioms kvailystėms, tai nenoriu visų nuvilti. biggrin.gif Praeitą kartą nuvažiavau žydra spalva nusipurškusi sruogas. Gi dabar jaunyn. Ko gi ne ? Šiandien nusipirkau suknią, kokios labai norėjau. Ir rankinuką prie aukštakulnių. Pasidariau pati sau faina. Reikės šeštadienį gražiai veidą nusipiešti , gal iš dukros seifuko kokį klipsą į nosį, vežtis daug šampano. Gyvenimas yra gražus. wub.gif O ypač pagražėja prisisiurbus vyno. biggrin.gif
Atsakyti
IK užsidek kokia plačiabrylę skrybėlę , pamatysi ir sau patiksi ir kitiems įspūdį paliksi, aš va kur dabar buvau 50- tį tai ten tokia kompanija atvažiavo visos mis atvažiavo su kažkokiom plevesuojančiom pelerinomis ir tomis didelėmis skrybėlėmis dar su didžiulėmis gėlėmis puoštomis, atrode tikrai super paskui tas pelerinas nusimeme liko tik su klasikinemis sukniomis, bet pirmas ispudis kai įėjo ir sveikino buvo neblogas:D
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 10, 06:17)
merri dukrai jokie tepalai nepdejo kol sugere kursa tablečiu, jau odos gyd. paskyre su receptu, vakare galesiu pažiuret pavadinimo smile.gif

Sveikos  4u.gif

Luety kaip tu jau sveika gal?

vakar nuėjom su šunim agrastu tai dar radom iš apačiu, užtat raudini ir juodi jau patvarkyta   mirksiukas.gif , gaila uogu, augini, prižiuri ir va suryja kažkas verysad.gif

aš irgi pasirinkau mažu cukiniju jos man pačios skaniausios, su kiaušiniene pasikepiau  wub.gif

apžiurejau kad dar man truksta lauko vazonu laukiu šiandien pora atveš reiks tik apželdinti protingai tongue.gif, kad iki pakeitimo viržiais ištrauktų augaliukai  mirksiukas.gif
Papildyta:
lietaus tik iš vakaro gavom porciją, bet dar dregna žemė, ;laukiu nesulaukiu kol žoles prades dygti, vis mažiau ;lieti paskui reiks smile.gif beje šiandien broliai miegantys jei lis tai duos dievulis ir toliau dregme dangus palaikys  mirksiukas.gif

Labutis,

Lyzuka,aciu,jau daug geriau su gerkle ir nosis nebevarva intensyviai,tik viskas nuslinko giliau,kosulys ne pakankamai smagus,kad atkoset,gal siandien kokia inhaliacija pasidarysiu su medikamentais.

QUOTE(Acqua Alta @ 2019 07 10, 07:28)
Tai ponia megsta perdetai skustis? Zodis dusina man pasirode kad reikia zyrtek.
Bet turiu pripazint ,kad uk paracetamolis ,gautas is NHS  yra geras daiktas , jei nenuzudo zodis paracetamolis.Esu ir as pora sekmingu epizodu apturejus su juo.
O is kur ponia ,is kornvalio ,velso? Kazkaip manau kad is pietu pakrantes?

Acqua Alta,as ne ponia,niekada tokia nebuvau,megstu paprastuma,draugiskuma,esu pilnai sociali. biggrin.gif 4u.gif Skustis visos moterys megsta,o as ypac. biggrin.gif biggrin.gif Dusino mano sena astma,be to gerkle labai skaudi,nedave pilnai atlikt rijimo proceso.Bet jau gerkle nebeskauda,viskas geryn,paracetamolio geriau pirma kart gyvenime,as labai skeptiskai i ji visada ziurejau,ypac UK,bet,sugalvojau isbandyt kritiniu atveju ir suveike. bigsmile.gif Iki siol zodis paracetamolis ir jo sudetis zudydavo vos isgirdus,bet...kartais reikia zudyt virusa,kad gyventum.
As is pietryciu,Is East Sussexo,gyvenu jau 11 metu Eastbourne,ant juros kranto,pries tai 6 metus isgyvenau Londone ir pabegau.Ne man kosmopolitaniniai miestai,ju tempai.Jie jauniems.Jauciuosi jog tai mano miestas visomis prasmemis.Gamta,geografine padetim,sauletu dienu kiekiu(paskaiciuota,kad ju buna 330 apie per metus}.Niekur kitur tiek nebuna.Vasara turistai gyvina eiles,praejimus,ziema ramiau.Dar svarbus veiksnys,kad musu visa gimine,esanti UK cia gyvena,tad esam lyg saviskiu salelej.Dukra irgi ne pertoliausiai, Prancuzijoj,ji pietryciuose uz Paryziaus 18km,tai iki kelto jai 270km,po to 4 val keltu ir 15 min iki musu.Va,laukiu kita savaite atvykstant.Ji jau atvyks antra karta siemet,o as buvau viena karta tik siemet.Zodziu,visi v sbore,kaip rusai sako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 11 liepos 2019 - 15:03
Labas

suskambo telefas. Neziuredama atsiliepiu. Kalba rusiskai, vyras, as lietuviskai biggrin.gif Pavadina mane siuolaikisku zmogum kuris turi kompiuteri blink.gif Pazada, kad tuoj uzvaziuos blink.gif blink.gif Atidariau abejas duris, laukiu biggrin.gif Telefa isjungiau, nes jis pageidavo, kad as kalbeciau rusiskai. Pasiziurejau numeri, kodas 371, Latvijos. Nesupratau kas cia buvo ir ko tiketis....
Atsakyti
O pas mane antakiai kaip pas Brežnevą.O dabar dar pražilo į senatvę. blink.gif blink.gif Vakar irgi susitvarkiau. ax.gif Kai tvarko dar su žirklėmis apkerpa. biggrin.gif biggrin.gif Kaip aš sakau kirpimą padaro. mirksiukas.gif
Iškeidau sūniuką,gaila,,,,,,,,,,,,,,labai jau meilus buvo.Kas mus pavežios?Patys kol sugalvosime? ax.gif
Visą dieną atidirbau darže,laiščiu šiltnamius,ravėjau,rytoj ramia sąžine galiu važiuoti miškan. ax.gif
Vakar puikiai pasisedėjome su nauja gimine,susipažinome bendrų temų radome. mirksiukas.gif
Sapniuk,na atvažiavo? bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, pas sapniuka net Senuku transportas neatveze uzsakytu vamzdziu, tai kas dar gali uzsukt. biggrin.gif
Atsakyti
Penkias valandas nieko nevalgiau, kad galėčiau ledų suvalgyti. Žinau, negalima, bet lb lb norėjau, o čia dar akcija atrakcija Rimi. Turbūt vakarienės atsisakysiu, užkimšo ledai.
Buvau to lako pažiūrėti, tikrai trys eurai. Yra įvairiausių spalvų, bet balto ne. Man patinka prancūziškas manikiūras.
Atsakyti
Meri, o tai ko nevalgyt 5 val., kad ledu suvalgyt? As vakar taip isinorejau chalvos, kad myniau iki maxes nusipirkt, puse plytos ant smugio prarijau, net snd. nenoriu ax.gif

Priskyniau su pertraukom kokius 5 litrus vysnyciu, vyras su drilovnicia kauliukus isimineja. Verdu sirupa, kompotu uzdarysiu.
Atsakyti