Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2019 07 10, 17:07)
babuliukas apie 6 lentas kalbejo blink.gif Tai tos liudnos natos pagauta, isploviau galva, nuprausiau veida, vakare rubus perrengsiu. Tikriausiai katinu draugija reiks iskeist i mamos lova......

Sapniuk 4u.gif ar šalia mamos gulsi?

As tai apsipratus su tokiom kalbomis nes mano kasdien pamini vis kaip čia man labai palengvės kai ji numirs ir panašią nata nuotaika pakelia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 liepos 2019 - 17:17
gal negulsiu, jei kaip dabar ramu bus. Man cia nauja buvo ax.gif Sita gaida.Na, kad man lengviau bus, tai daznokai pakalba, bet apie lentas....Kraupiai susiklause mano ausims,
Atsakyti
oi, Sapniuk unsure.gif 4u.gif 4u.gif

nusirėžus plaukus, nusidažius, kapus aplėkus, lietum kuprą išsiprausus rolleyes.gif
kaime ir toliau gražu ir giedra blink.gif
Atsakyti
Po savaitgalio visa nusiblondinus, net kiemo vaikai klausia, teta, ką, plaukus dažėt. Ką sutinku pažystamo, visiems kliūna, kaip nemėgstu tokių pastebėjimų, turbūt baisiai atrodau blink.gif
Lyžuka, jei nesunku, nurašykit pavadinimą vaistukų 4u.gif
Žiūriu per jotube namą su lelijomis bigsmile.gif
Atsakyti
Meri, na kodel kliuna? Gal kaip tik zmones nauja plaukuosena giria, tikriausiai taip ir yra.

Mano viena is draugiu visada garbanota buvo, tokia kupeta ant galvos. Nuo vasario tiesina plaukus. Nors daznai matau, bet prie jos tiesintu plauku dar negaliu priprast ax.gif Kaskart pamacius nustembu, nes tiek metu maciau garbane.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 10, 09:58)

ir IK kaip tu kaip profesionalas vertini visas tas ala gerasias bakterijas biggrin.gif kur pilna prdese pilti i kanalizacija, komposta gaminti ir t.t., nusipirkau dabar vienas tokias, atsiliepimuose rašo, kad net medžiu šakeles sueda jos ir į komposta paverčia  bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Maždaug taip :
jeigu pamelžtą pieną pastatysi kur kambaryje, jis į kitos dienos pabaigą surūgs. Jeigu į tą patį pieną įdėsi pieno rūgšties bakterijų - surūgs tą pačią dieną.
Tas pats ir su tomis bakterijomis. Įpilsi į kompostą - gal savaite kita greičiau veiksmas vystysis. Nepilsi - perpus viskas natūraliai, kaip gamtoje priklauso. Mediena supūva greičiau, jeigu gauna azoto. Reiškia, supylusi į kompostą medžio smulkintas šakas, užmeti salietros saują ir veiksmas įgauna pagreitį.

Pernai viena firma atvežė gerųjų bakterijų purkšti ant dirvos. Mol, padidina humuso kiekį, nes skatina augalinių medžiagų perpuvimą. Bandžiau. Jokio apčiuopiamo efekto neradau. Nors buvo sausa antroje vasaros pusėje, kur jau ten humusui gamintis, ar geruoju, ar piktuoju. smile.gif Už tai nusipirkus giluminį skutiką, tas reikalas pajudėtų šimtą kartų greičiau. Tik pinigų reikėtų kelis šimtus kartų daugiau turėti.

Sapniukai, turėsi susitaikyti, kad mamukas vieną dieną išeis. Man buvo sunkiau priimti tai, kad likau eilėje pirmoji.

Negavau vietos pas manikiūrininkę. Kaip sutvarkyti nagus iki šeštadienio ??? blink.gif Pati neturiu lempos, tai geliniu laku nenusilakuosiu. nebent prieš saulę džiovintis. Gal reikės kažką užsiklijuoti. Šiandien tik nusikirpau. Reikia dar nusipirkti kokių žalios spalvos purškiamų dažų , kur vienkartiniai. Grand baliuks savaitgalį.
Atsakyti
Stoties turguje yra nagų lako, nudažius atrodo kaip geliniai ir nereikia jokių lempų, ilgai laiko, neatskirsi, gryn kirpykliniai smile.gif
Atsakyti

Lyžuka, pas mane komposte kalifornijos sliekai sėdi, kažkada pažystama davė, perspėjo, kad šviežios žolės negalima it t.t. jie pas mane viską gauna, nesismulkinu. Tai jau kokie 6 metai jei ne daugiau. Žemę kasu kiekvienais metais, Ties į kompostą dar eina ir triušių mėšlas, tai gaunasi labai trąši žemė. Tik bėda, kad kai patingiu ravėti, piktžolės sėklas subrandina, tada užsisėja su kompostu.

Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 07 10, 18:58)
Stoties turguje yra nagų lako, nudažius atrodo kaip geliniai ir nereikia jokių lempų, ilgai laiko, neatskirsi, gryn kirpykliniai  smile.gif

Gera mintis. O koks pavadinimas ? Gal pas save turguose paieškosiu.
Atsakyti
Alvin D`or
Love in Paris
yra lb daug spalvu, kaina ar trys ar penki kazkur eurai, ne daugiau. Tikrai vertas demesio. Ryt, jei nepamirsiu, nueisiu paziureti. Noriu grynai balto gauti, gal atsiveze.
Papildyta:
http://alvindor.ru/i...lak-dlya-nogtej
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jurginėli,ačiū,dieviškas pyragas.Tik kitą kartą dėčiau į didesnę dar formą ir padas būtų plonesnis. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2019 07 10, 19:18)
Lyžuka, jei nesunku, nurašykit pavadinimą vaistukų  4u.gif 
Žiūriu per jotube namą su lelijomis  bigsmile.gif

Merri nesunku, bet va pamiršau verysad.gif, nu gal šį vakarą tikrai atsiminsiu smile.gif
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 10, 19:25)
Meri, na kodel kliuna? Gal kaip tik zmones nauja plaukuosena giria, tikriausiai taip ir yra.

Mano viena is draugiu visada garbanota buvo, tokia kupeta ant galvos. Nuo vasario tiesina plaukus. Nors daznai matau, bet prie jos tiesintu plauku dar negaliu priprast ax.gif Kaskart pamacius nustembu, nes tiek metu maciau garbane.

bet tie tiesinimo metodai irgi nieko gero plaukams

QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 07 10, 19:55)
Maždaug taip :

Sapniukai, turėsi susitaikyti, kad mamukas vieną dieną išeis. Man buvo sunkiau priimti tai, kad likau eilėje pirmoji.

Negavau vietos pas manikiūrininkę. Kaip sutvarkyti nagus iki šeštadienio ??? blink.gif  Pati neturiu lempos, tai geliniu laku nenusilakuosiu. nebent prieš saulę džiovintis. Gal reikės kažką užsiklijuoti. Šiandien tik nusikirpau. Reikia dar nusipirkti kokių žalios spalvos purškiamų dažų , kur vienkartiniai. Grand baliuks savaitgalį.

na tų eilių deja niekas nežino kurios ten mes vietoje randames smile.gif

ir kodel žalia spalva, ar balius koks nors teminis?

QUOTE(Auda @ 2019 07 10, 20:25)
<p>Lyžuka, pas mane komposte kalifornijos sliekai sėdi, kažkada pažystama davė, perspėjo, kad šviežios žolės negalima it t.t. jie pas mane viską gauna, nesismulkinu. Tai jau kokie 6 metai jei ne daugiau. Žemę kasu kiekvienais metais, Ties į kompostą dar eina ir triušių mėšlas, tai gaunasi labai trąši žemė. Tik bėda, kad kai patingiu ravėti, piktžolės sėklas subrandina, tada užsisėja su kompostu.</p>

o tai paskui kai kasi ta komposta dar reikia sliekai išrankiot? unsure.gif kad paskui visi taip sakant darbuotojai nebūtų išmesti prievartiniu būdu iš ju darbo vietos biggrin.gif

Sveikos smile.gif

šiandien tipo smile.gif bus 6 laipsniais šilčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 liepos 2019 - 07:16