QUOTE(Merii @ 2019 07 10, 19:18)
Lyžuka, jei nesunku, nurašykit pavadinimą vaistukų
Žiūriu per jotube namą su lelijomis
Merri nesunku, bet va pamiršau
, nu gal šį vakarą tikrai atsiminsiu
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 10, 19:25)
Meri, na kodel kliuna? Gal kaip tik zmones nauja plaukuosena giria, tikriausiai taip ir yra.
Mano viena is draugiu visada garbanota buvo, tokia kupeta ant galvos. Nuo vasario tiesina plaukus. Nors daznai matau, bet prie jos tiesintu plauku dar negaliu priprast
Kaskart pamacius nustembu, nes tiek metu maciau garbane.
bet tie tiesinimo metodai irgi nieko gero plaukams
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 07 10, 19:55)
Maždaug taip :
Sapniukai, turėsi susitaikyti, kad mamukas vieną dieną išeis. Man buvo sunkiau priimti tai, kad likau eilėje pirmoji.
Negavau vietos pas manikiūrininkę. Kaip sutvarkyti nagus iki šeštadienio ???
Pati neturiu lempos, tai geliniu laku nenusilakuosiu. nebent prieš saulę džiovintis. Gal reikės kažką užsiklijuoti. Šiandien tik nusikirpau. Reikia dar nusipirkti kokių žalios spalvos purškiamų dažų , kur vienkartiniai. Grand baliuks savaitgalį.
na tų eilių deja niekas nežino kurios ten mes vietoje randames
ir kodel žalia spalva, ar balius koks nors teminis?
QUOTE(Auda @ 2019 07 10, 20:25)
<p>Lyžuka, pas mane komposte kalifornijos sliekai sėdi, kažkada pažystama davė, perspėjo, kad šviežios žolės negalima it t.t. jie pas mane viską gauna, nesismulkinu. Tai jau kokie 6 metai jei ne daugiau. Žemę kasu kiekvienais metais, Ties į kompostą dar eina ir triušių mėšlas, tai gaunasi labai trąši žemė. Tik bėda, kad kai patingiu ravėti, piktžolės sėklas subrandina, tada užsisėja su kompostu.</p>
o tai paskui kai kasi ta komposta dar reikia sliekai išrankiot?
kad paskui visi taip sakant darbuotojai nebūtų išmesti prievartiniu būdu iš ju darbo vietos
Sveikos
šiandien tipo
bus 6 laipsniais šilčiau