Labas rytas.
Sunkiai apie 6-7 litrus parinkau mėlynių.Bet radome vidury girios neblogą mišką,kelias ten jau baigiasi,radau pirmas voveraites,tik tik išdygūsias.Jaučiu ten bus grybų. Va taip ir susirandi vietas.
Nieko nedarysiu iš uogų,turiu svečią,tai lai valgo į valias,marčiai nuveš.Jei liks užšaldysiu.
Vakare einame į kavinę su nauja gimine susipažinti,tai užsirašiau į kirpyklą,ne gi atrodysi kaip pilypas iš kanapių.
Ko gero reikia jau važiuoti aviečių?Irgi jau radome.Išleisiu svečią reiks jau važiuoti.
Gal kas žinote skanų pyragą mėlynių?Vakar ekspromtu iškepiau,visai skanus gavosi.
AA kaip spiritinį pasidaryti medetkų?
QUOTE(Merii @ 2019 07 10, 06:12)
AA, gal ka efektyvaus parekomenduotumei nuo nagu grybelio?
Gydosi, bet nauji svarus nagai neatauga, o tokie baisus geltoni. O gal cia jau ne grybelis, o kas kito?
Gydosi, bet nauji svarus nagai neatauga, o tokie baisus geltoni. O gal cia jau ne grybelis, o kas kito?
merri dukrai jokie tepalai nepdejo kol sugere kursa tablečiu, jau odos gyd. paskyre su receptu, vakare galesiu pažiuret pavadinimo
Sveikos
Luety kaip tu jau sveika gal?
vakar nuėjom su šunim agrastu tai dar radom iš apačiu, užtat raudini ir juodi jau patvarkyta , gaila uogu, augini, prižiuri ir va suryja kažkas
aš irgi pasirinkau mažu cukiniju jos man pačios skaniausios, su kiaušiniene pasikepiau
apžiurejau kad dar man truksta lauko vazonu laukiu šiandien pora atveš reiks tik apželdinti protingai , kad iki pakeitimo viržiais ištrauktų augaliukai
Papildyta:
lietaus tik iš vakaro gavom porciją, bet dar dregna žemė, ;laukiu nesulaukiu kol žoles prades dygti, vis mažiau ;lieti paskui reiks beje šiandien broliai miegantys jei lis tai duos dievulis ir toliau dregme dangus palaikys
QUOTE(Luety @ 2019 07 09, 15:27)
Labutis,
gerkle isplikyta,karkalu pilna gerkle,kemsa,zudo,dusina,rynant skauda,naktis be miego,iskritau nenorint is rikiuotes.Matyt siltnami liedama perkaitau,o islindus vejai pas mus baisiniai,cia jau mano amzina beda.Svarbu,kad pasveikciau iki kitos savaites,dukra atvyks ir paliks man prancuzaite anuke dabot savaitei.Baisu uzkrest.Nu bet gal issikapstysiu iki to laiko.Slenku i lova.
gerkle isplikyta,karkalu pilna gerkle,kemsa,zudo,dusina,rynant skauda,naktis be miego,iskritau nenorint is rikiuotes.Matyt siltnami liedama perkaitau,o islindus vejai pas mus baisiniai,cia jau mano amzina beda.Svarbu,kad pasveikciau iki kitos savaites,dukra atvyks ir paliks man prancuzaite anuke dabot savaitei.Baisu uzkrest.Nu bet gal issikapstysiu iki to laiko.Slenku i lova.
Tai ponia megsta perdetai skustis? Zodis dusina man pasirode kad reikia zyrtek.
Bet turiu pripazint ,kad uk paracetamolis ,gautas is NHS yra geras daiktas , jei nenuzudo zodis paracetamolis.Esu ir as pora sekmingu epizodu apturejus su juo.
O is kur ponia ,is kornvalio ,velso? Kazkaip manau kad is pietu pakrantes?
AA, gal ka efektyvaus parekomenduotumei nuo nagu grybelio?
Nuo grybelio aš naudojau propolio tepalą su cinku ir vitaminą E kapsulėse. Vitamino E kapsulių skystį tepdavau ant kojų pirštų.Manau, kad tas geriausiai padėjo. Nes po propolio vis atsinaujindavo. O dabar jau kokia 2 metai nieko nėra. Bet vis dar profilaktiškai pasitepu kai prisimenu.
Lietaus ir mes gavom. Bet po didžiąja liepa vis dar palaistau gėles, nes sausa.
Aš kažkaip bijau paracetamolio. Draugė greitukėje dirba, tai liepia prie didelių temperatūrų duoti ibuprofeno.
Jurginėli, konsultavausi kažkada su veterinaru. Tas vanduo viduje yra kažkokia ten liga. Gydoma antibiotikais, bet reikia išlaukti 3 savaites. Prieš kelis metus ir aš pjoviau viščiokus su tuo vandeniu. Žmogui ji nepavojinga.
OMG, vėl lyja. Moterys išvytos sodinti brokolius, gal kaip nors pabaigs. Jeigu diskai nepradės velti. Kai tik šlapia, "rankutės' atsileidžia, padeda daigą į vietą, bet žeme aplipę prispaudimo diskai vėl prisilipina ir ištraukia.
Laukia svogūnai. Dar keli vaikai ravi, reikės namo šlapius vežti.
Jurginėli, konsultavausi kažkada su veterinaru. Tas vanduo viduje yra kažkokia ten liga. Gydoma antibiotikais, bet reikia išlaukti 3 savaites. Prieš kelis metus ir aš pjoviau viščiokus su tuo vandeniu. Žmogui ji nepavojinga.
OMG, vėl lyja. Moterys išvytos sodinti brokolius, gal kaip nors pabaigs. Jeigu diskai nepradės velti. Kai tik šlapia, "rankutės' atsileidžia, padeda daigą į vietą, bet žeme aplipę prispaudimo diskai vėl prisilipina ir ištraukia.
Laukia svogūnai. Dar keli vaikai ravi, reikės namo šlapius vežti.
o pas mus pastoviai stringa programos, mes eiliniai vartotojai šiandien smaginomes klausydami kaip vienos programos aptarnaujantys specai baresi su kitus, ypač patiko posakis "nušovėt programą" ....
Papildyta:
kurios auginate šparagines pupeles pas jus nera jos šiemet tokios keistos: tik žydi o jokių anksčių neformuoja? ir pasmane ir pas kaimynę tas pats, nesuprantu ar čia nuo tos kaitros kažkas joms nutiko ar sekla kokia išsigimus:)
ir IK kaip tu kaip profesionalas vertini visas tas ala gerasias bakterijas kur pilna prdese pilti i kanalizacija, komposta gaminti ir t.t., nusipirkau dabar vienas tokias, atsiliepimuose rašo, kad net medžiu šakeles sueda jos ir į komposta paverčia
Papildyta:
kurios auginate šparagines pupeles pas jus nera jos šiemet tokios keistos: tik žydi o jokių anksčių neformuoja? ir pasmane ir pas kaimynę tas pats, nesuprantu ar čia nuo tos kaitros kažkas joms nutiko ar sekla kokia išsigimus:)
ir IK kaip tu kaip profesionalas vertini visas tas ala gerasias bakterijas kur pilna prdese pilti i kanalizacija, komposta gaminti ir t.t., nusipirkau dabar vienas tokias, atsiliepimuose rašo, kad net medžiu šakeles sueda jos ir į komposta paverčia
Tai kad kai apleidau lietuva ,dar dirvoje ju buvo dafiga. Na teisybe sakant extensyvaus ukininkavimo vietoje. Intensyvaus tai nezinau. Kompostui tai temperaturos reikia, juodos pleveles. O valymo irenginiams tai reikia jau spec pardese pirkti.nemanau ,kad placiai visuomenei lengvai prieinami.
Labas
pas mane sparagines su mazom ankstim. Snd. dar pasesiu Ar spes uzaugt, tai jau kitas klausimas. Dar ropes sesiu, nes ziduoliais isejo
pas mane sparagines su mazom ankstim. Snd. dar pasesiu Ar spes uzaugt, tai jau kitas klausimas. Dar ropes sesiu, nes ziduoliais isejo
nu įdomiai tada čia man su jomis...
ridiku juodu sesiu aš dar
ridiku juodu sesiu aš dar
babuliukas apie 6 lentas kalbejo Tai tos liudnos natos pagauta, isploviau galva, nuprausiau veida, vakare rubus perrengsiu. Tikriausiai katinu draugija reiks iskeist i mamos lova......