Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labutis,

gerkle isplikyta,karkalu pilna gerkle,kemsa,zudo,dusina,rynant skauda,naktis be miego,iskritau nenorint is rikiuotes.Matyt siltnami liedama perkaitau,o islindus vejai pas mus baisiniai,cia jau mano amzina beda.Svarbu,kad pasveikciau iki kitos savaites,dukra atvyks ir paliks man prancuzaite anuke dabot savaitei.Baisu uzkrest.Nu bet gal issikapstysiu iki to laiko.Slenku i lova.
Atsakyti

Siaubas, bent jau liaudiškas priemones ant greičio išbandyk, kojas kaitinti, medaus su pienu ar sūriu vandeniu praskalauk. Neseniai skaičiau, kad nuo slogos, užsikimšus nosiai padeda ūkiškas muilas (pati išbandžiau)

Atsakyti
Luety sveikatos, prie išvardintų dar parekomenduosiu pašildyto brendžio su medumi smile.gif, jei ir nepades tai bent jau miegosi geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 09, 15:38)
Luety sveikatos, prie išvardintų dar parekomenduosiu pašildyto brendžio su medumi smile.gif, jei ir nepades tai bent jau miegosi geriau smile.gif

proporcijos kokios? man gerkle skauda...

IK, ne is tavo sandelio ryte dumai ruko?

Auda, pas mus neisdziusta zeme niekaip, eidama per kiema galiu crocsus prisemt. Jau snd. is ryto saule, galvojau, gal isbus nepratruke. Kur tau, nuo 13 val. kaip pradejo, tai tik truputi nustoja ir vel is naujo.
Atsakyti
Bukit geros , nenugydykit tos moters.
Gerklei - zyrtekas ,tik zyrtekas ,dar tinka kestine , bet tas ne taip greit suveikia.Virusus musa asafoetida ferula ,babaju krautuves , nors buna ir sensberyje jau. Kazkiek padeda barbarisai ,mahonijos uogos ir bazilikas nepadoriais kiekiais.Dar turmerikas su pipirais. Stipriai antiuzdegimiskai medetkos veikia ,bet reikia darytis spiritini jau.
Konjakai , wodkos ,vynai yra skanu , su medum dar skaniau. Bet negydo.
Atsakyti
Nutv4riau daugiametę verbeną ir salvijąbigsmile.gif Visad maniau, kad vienmetės. O jau kookios spalvos, prie rožių taikau.
Pirkau skirtingų spalvų snapučius, pražydo vienodai, ai, bet vistiek gražu biggrin.gif
Klausiau dėl rožinio skiepyto pomidoro, kad menki vaisiai, tai sakė duot daugiau trąšų. Bet kaip skirtingai visi trys. Kaimynė pažiūri į tuos du gražuolius ir susinervina, ot, gerai biggrin.gif , sakiau jai pavasarį apie juos, bet savo darė. Kai mažai vietos, taitik tokius ir sodint.
Man nuo gerklės nieks nepadeda. Tai nusiperku juodų lockets saldainiukų ir čiulpiu, na dar pienas su medum.
Atsakyti
Sapniukai, niekas pas mane nedegė. Kur šlaisteisi ?

Lyžuka, aš irgi naudoju gėlėms kemirines trąšas. Labai geras santykis NPK.

Luety, gal tikrai vis paskalauk su sūriu vandeniu. blink.gif

Meri, tiek verbenos, tiek šalavijos labai sėjasi. Tai po kelių metų jau turėsi kelis kupstus.

Va, dabar nulijo.

Alta, pasiskaičiau apie Zyrtec. Bet tai jis priešalerginis. O ką gelbės nuo virusinės infekcijos ?
Atsakyti
Siaip nemegstu ,kai kompetencija abejoja , bet cia kaina uz netramdoma gydytojavima internetu. biggrin.gif
Dar su zyrtec padeda ananasas.
Tai yra ne algoritminis gydymas ,beje efektyvus .Zyrtekas sutraukia ir ramina gleivine ,padeda beje ir kam kandikoze ,dar prie tos tinka mahonijos uogos.
Tai nekonvencines zinios , bet nematau reikalo slepti ,jei tai padeda.
Atsakyti
Aciu mano visoms virtualioms gydytojoms.
Su druska skalauta,su arbatmedzio extraktu skalauta,eukaliptas uostytas,strepsilis ir visokios longazetes ciulptos,ir akim negalejau matyt ir dantys visi su visa galva taip skaudejo,kol neatsiminiau viena gera patarima,kad UK igytus virusus reikia gydyt ju vaistais ir priemonem.O kaip jie gydo,tai ir vaikui jau aisku,kai nueini pas seimynista,visiems paracetamolis.Nu ir sugalvojau,gydytis,kaip jie gydytu,jei eiciau pas ju gydytojus.Isgeriau 500mg paracetamolio,praterminuoto bigsmile.gif bigsmile.gif apie 5 menesius,velgi esu skaicius,kad puse metu praterminuoto vaisto nebijot ir gert,nes galiojimo terminai nustatomi su didele atsarga i prieki.Ir ka,po valandos,nezmoniskas ciaudejimas,sloga pramuse,galva atleido,akys atsviesejo,dantys nustojo skaudet, bigsmile.gif bigsmile.gif pataikiau.Gerkle jau tik niezti,reiskia gyja,dabar sloga ir negydoma praeina per savaite.
O ieskot Zyrtec,pirkt ananaso,apie kestine nieko negirdejus ir kas jo kur ieskos pasmus,a asafoetida ferula rteiks pasiskaityt ir paieskot,bet pas mus mieste nera tikruju babaju pardziu,cia daygiau angliskas krastas,nebent kada,kai busiu Londone pasidomet,turmeriko turiu labai gera ajurvedine arbata,triulinau ja vakar karsta su medum,medetku turiu daug,bet tik sausam pavidale,jokiu trauktiniu nesu darius.
Taip,kad gyvensiu,dar kalsiu viena paracetamolio po 4 val.ir jau linksmiau darosi.Aciu visoms. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 liepos 2019 - 19:49
Kaimietuke, niekur as nesidralinau apie tavo palocius. Mano jaunasis draugas yra gaisrines savanoris. Tai, kai ateina i mano palange rukyt, tai girdejau per racija apie dumus is sandelio U. miestely. Jis racijos nepaleidzia is ranku blink.gif
Papildyta:
Kaimietuke, niekur as nesidralinau apie tavo palocius. Mano jaunasis draugas yra gaisrines savanoris. Tai, kai ateina i mano palange rukyt, tai girdejau per racija apie dumus is sandelio U. miestely. Jis racijos nepaleidzia is ranku blink.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Luety, medetkos ir ramunėlės gerklės pasiskalavimui mirksiukas.gif

Kaimietukei dėkui už rekomendacijas sėjos 4u.gif

Sapniukas lietaus buožė,viską pasiglemžė, kad tik po balas palakstyt biggrin.gif

tai va, buvau kaime, lietaus per visą parą du kartus po 10 min.pakrapyta..... agurkus laisčiau, kelis nuskyniau jau-karstelna unsure.gif radau kelias cukinijas-rysiu. Bulvės iš dviej krūmų 12 vnt. ir tik 4 m dydžio kiaušinių,kitos putpeliukai ir žirniukai..... Sėklai gal ką ir surinksim......

teta papjovė viščioką, darinėjom abi, tai viduj radom kažką panašaus į kepto omleto gabalėlius, kas tai? ir prie plaučių kažkokios skaidrios gleivės, chmmmm, gal todėl jie tokie silpni

eidama link traukinio suradau NET 1 mėlynę, suvalgiau ir dar 3 avietes, vot rolleyes.gif

Atsakyti
AA, gal ka efektyvaus parekomenduotumei nuo nagu grybelio?
Gydosi, bet nauji svarus nagai neatauga, o tokie baisus geltoni. O gal cia jau ne grybelis, o kas kito?
Atsakyti