Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
OI IK tu fantastiška.Ji kaip mama visas primena.Tavo salotas kopijuosiu,noriu dvi dienas dar palepinti mažių. ax.gif Niekaip nesugalvoju,o čia bac mintis. wub.gif wub.gif wub.gif
Nugara praėjo,tabletė mačyjo ir pragulėjimas namie visą dieną.Bet už tai neiišsidaviau niekur gėriau tabletę pusę pirmos niekaip neužmigau.Po miško ,daržų išsiduodu krentu kaip lapas miegoti.O čia išsibimbinėjau............ ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

altajaus kalnu upėje žuvo mano kursiokas, atrado tik po poros menesiu vietiniai verysad.gif, su baidare paskutinis plauke, o upe tokia vingiuota užporos metru nesimato kito žmogaus ir dar srauni kaip IK sake verysad.gif...

o šiaip atšalo stipriai, ir vel negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 07 07, 18:58)
Katroj vietoj suradai ? Kišenė kiaura buvo ?  biggrin.gif

Luety, per anksti pasėjai, gal pvasaris jau sudygus kiek pašaldė, va ir į žiedus. Pasėk dar. Juk pas tave ilgas ruduo.

Ingrida, kalnuose labai šaltas vanduo. Mes darėme priešvestuvinę, o kitais metais povestuvinę keliones į tuos kraštus. MB pasiryžo išsimaudyti Sevano ežere. Negausus būrelis vietinių žiūrėjo į tą atrakciją ir pirštus prie smilkinio sukiojo. Tai irgi suslogavo. O aš kelkis kartus bandžiau apsiprausti kalnų upeliuose. Aina sau, drąsos tam reikia. Viena, kad vanduo nenuneštų. Nes siaubingo sraunumo. O antra, jeigu jau įkiši koją, tai greitai pamakaluoji, nes gali suledėti. Mes nakvojome mašinoje prie Kazbeko. Kai užėjo naktį audra, užkeiktieji vienuoliai pradėjo dejuoti, auksą tampyti. Pradrebėjome iki ryto, nesitikėdami geros baigties.
Eik,gulkis,  šiltą pūslę po juosmeniu, kiek atleis.
Meri, nevaidink senos. Gražinkis  4u.gif

Atradau fantastiškas salotas. Surijau ką tik gal puskilį, vos kvėpuoju. Ir dar norisi.
Jauną cukiniją bulvių skustuku sudrožiame išilgai plonomis juostomis. Į ją išspaudžiame česnako skiltelę ir sumetame saujelę pjaustytų krapų. Galima dar įpjaustyti mėtų, bet aš nemėgstu. Pasūdome, pipirų  pabarstome. Aliejaus . Aš dar dėjau citrinos sulčių. Galima pabarstyti sėklomis keptomis. Bet tingėjau užsiimti kepimu, tai apsėjome. Gerai permaišyti, pastatyti kokiai 10 min ramybėje.  tada jau pulti su šakute. Super skonis. O ir po ranka viskas, ko reikia.

Labas rytas,

IK 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif begu ieskot burokeliu seklu,raunu lauk zieduolius ir seju i ju vieta is seklu.Aciuuuuuuu oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Ir uz salotas aciuuuu, notworthy.gif notworthy.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif siemet daug cukiniju,reik naikint,jau ir pica kepiau ir blynus ir kugeli,ziemai nededu,nera kam valgyt,mudu dviese tik ir mums cukinija ziema neskanu.
Vakar daug lijo,lekiu i soda savo agurku gydyt,paskaiciau agurku temoj SM,kad nuo erkuciu barsto cinamonu,varau bandyt.
Geros dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 liepos 2019 - 09:34
Labas

ryte tris kartus lietus prizadino blink.gif Kaimietuke, pasiimk lietu is manes. Silumos noriu. Vakar pukine liemene buvau apsivilkus biggrin.gif
Atsakyti
aš nakti keliaus langą užsidaryti nuo šalčio smile.gif, čia ne tai kad labai jau šalom, bet per dideli temperatūrų svyravimai gaunas tik buvo 37 ir staiga 17 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 liepos 2019 - 10:17
labas 4u.gif

salotas Kaimietukės bandysiu 4u.gif

siųskit lietų man į kaimą-nelyja nors tu ką unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
https://scontent.fvn...amp;oe=5DA74A74

čia ne mano, bet ir pas mane tas pats jau pradedadarytis, partarimu fb biel kokiu, nuo lapu skabymo iki provikuru purškimo, ką jūs patartute?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 08, 11:04)
https://scontent.fvn...amp;oe=5DA74A74

čia ne mano, bet ir pas mane tas pats jau pradedadarytis, partarimu fb biel kokiu, nuo lapu skabymo iki provikuru purškimo, ką jūs patartute?

Greičiausias būdas sustabdyti - nupurkšti magnio sulfatu. Labai brangus ir ilgesnis- laistyti kalio permanganatu. Ryškus magnio trūkumas. Prvikuras gerai nuo pelėsinių grybų, o šiuo atveju- tik pinigai pavėjui. Negerai pasakiau, juk šiltnamyje nėra vėjo. tongue.gif Įsivesk į paiešką , kas sulfatu prekiauja ir surasi. Iš bėdos yra a la geresni,, bet brangesni preparatai su mikrotrąšomis.Tik atmink, kad per šaknis nebus tokio greito efekto, kaip per lapus. Bet per šaknis ilgesnis . Taip pat ir kalio reikėtų. Dar nedžiūna lapų krašteliai, bet gali greitai pradėti. Gausu kalio Kemira kombi , kur ružavi milteliai. Jie labai gerai tirpsta ir jais galima palaistyti. Aš užvakar gausiai jų pribarsčiau ant žemės ir tik tada dar gausiau pomidorus paliejau. Ir dar amonio salietros, nes labai išplonėję viršūnės buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 08 liepos 2019 - 11:34
Ačiu IK, jau užsisakiau :0
Atsakyti

Sveikutės, buvau į Kauną išlėkusi pasižmonėti :) o tiksliau vyšnias skyniau uogienę viriau. Pora medelių apskynėm, vienas nė vienos vyšnios neturi , o kiti tai tokios sudžiūvę, kad nėra ką skinti. Bet užtanka ir tiek, Nebuvau jokioje šventėje. 

Gyvatė, čia tai bent nuotykis, jaučiu anūkė visam gyvenimui atsimins. Man pro rankas žaltys praslydo ir tai aiktelėjau, kol pamačiau ausytes. 

O burokus ir stirnos gali nuėsti, joms aptvėrimas nieko nereiškia, peršoka kaip niekur nieko, pati mačiau. O zuikiai nesivargina šokinėti, jei aptveri šniūrais kelias eiles, tai jie paprasčiausia nukanda. Ir jei kitą kartą eina į daržą kitoje vietoje, kad ir kokia 2 m nuo nukasto šniūro, dar kartą nukanda. Nesismulkina.

Pas mus lyja jau kelintą dieną. Šiandien tai palyja, pradžiūsta išeinu ravėti ir vėl lyja, visa diena taip ir vakar panašiai buvo. Tad atostogos man

Atsakyti
Vyšnių šiemet nė vienos. Ai, kokį kilą nusipirksiu. O paskui galėsiu lenkiškas šaldytas pirkti.

Lietaus kaip ir pakanka. Bet kad kasdien lytų. Gėris. Vienintelis minusas - reikės greitai trečią kartą ravėti agurkus ir paprikas. Per dieną dvi tokios smulkios žolytės prisisėjo.

Ingrida , mieste netoli tavo ūkio labai lijo. Važiavau link degalinės, pavažiuoti neįmanoma buvo.
Rytoj laukia pushektaris brokolių pasodinti. Aišku, jeigu įvažiuosime su sodinamąja. Užtai galima bus varyti be liejimo, nereikės stoti ir vandenio užsipildyti.
Atsakyti
Jo lijo nemažai. ax.gif
Visą dieną ravėjau.Rytoj ramia sąžine galiu į mišką.
Pusženčiui ne kas.Neklauso neina pas gydytoją. unsure.gif
Atsakyti