Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lietuviskai labai mazai info sveikatos klausimais yra isvis. Ir dazniausiai kaip brangiai numirt.
O liaudies medicina siaubingai nelaiko kritikos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo esu jos gerus,
https://htgetrid.com...tivopokazaniya/

ta pati, skonis ne itin, bet del gydomuju savybiu al ir gera, labiau žiuriu ji akcentuojama kaip viagros pakaitalas biggrin.gif

o tas Sideritis Scardica man į vienus gencijonus už-neša, gal koks jų giminaitis būtų mirksiukas.gif

va Sapniuk, gali parsiusti jei sugalvosi gerti, o dar geriau abu su vyru mirksiukas.gif

https://www.iherb.co...5-oz-24-g/74932
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 liepos 2019 - 14:18
Man tai ji skani ,palyginus su visokiom neskaniom .
Del lytines potencijos tai nepastebejau ,gal kam ir padeda .Siaip ji labai graziai zaizdu gijima skatina,kam diabetas padeda irgi. Ir kam ne diabetas ,kazkaip numusa insulina , saldumynu nesinori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 liepos 2019 - 15:33
QUOTE(Acqua Alta @ 2019 07 04, 14:33)
Man tai ji skani ,palyginus su visokiom neskaniom .
Del lytines potencijos tai nepastebejau ,gal kam ir padeda .Siaip ji labai graziai zaizdu gijima skatina,kam diabetas padeda irgi. Ir kam ne diabetas ,kazkaip numusa insulina , saldumynu nesinori.

Labos,

Acqua Alta ale ir arbata uzrodei wub.gif thumbup.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif viais aspektais,kad tik veiktu biggrin.gif Gal isgydytu nuo nesaikio saldumynu valgymo,jau kazkas baisaus.
O tai ja tame psl.kur raso parduotuve,galima nusipirkt?Ir siuncia i Europa?As noreciau pamegint. bigsmile.gif
Karsta ir vejas,tai gryna sachara,niekas nebeauga,laistom,gerai,kad is krano,ir siltas bega sode,tai net nebepilu i kubilus,lieju tiesiai ir siltnami ir lauka.Ir dar nekainuoja,uzmoki metini mokesti uz soda ir naudojiesi.Bert uztat pomidorai sirpsta,jau ne tik ankstyvuosius valgom,bet ir veisliniai ima raust. thumbup.gif
Atsakyti
Negeriu jokių arbatų, gydomųjų ar kitokių - ųjų. Jau geriau vyno ar šampaniuko taurę bigsmile.gif Mane geriausiai pagydo šampanas : dingsta visi rūpesčiai, pati sau faina pasidarau. smile.gif
Ingrida, atiduodi staigiai mano lietų. Vis ana puse miesto varo ir varo. Kiek gi galima.
Atsakyti
Dalį pardaviau,dalį mažiui išvežė sostinėnė mb,kol yra LT,tegul atsivalgo.Pusę pardaviau,pusę kaimynas paėmė perpardavimui,man tai dar geriau darže pasikapščiau. mirksiukas.gif O taip knietėjo miškan,vos atsilaikiau. ax.gif
Priskyniau kibirioką vyšnių norėjau vežti turgun,mb užrėkė,ką valgome chemizuotas trešnes,kai turime savų vyšnių.Tai išvežė irgi mažiui visą kibirioką.Dar liko ant vyšnių porą kibirų.Man rūgštokos,geriau chemizikuotos trešnės. ax.gif Nors kokios sultingos šiemet vyšnios.Tik puola pūvinys,keliolika uogų pūna ant medžių.Reiktų purkšti kažkuo?Tik labai jau aukštos. bigsmile.gif bigsmile.gif
Valgome jau savus pomidorus pilnai ir lauke noksta ir šiltnamiuose ir raudoni ir geltoni mažiukai ir blac cheriukai. mirksiukas.gif Tuoj dryžiukai prasidės.
Nieko labai lietaus negavome,kai turguje buvau pakrapijo ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 liepos 2019 - 16:26
QUOTE(Luety @ 2019 07 04, 17:12)
Labos,

Acqua Alta ale ir arbata uzrodei wub.gif  thumbup.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif viais aspektais,kad tik veiktu biggrin.gif Gal isgydytu nuo nesaikio saldumynu valgymo,jau kazkas baisaus.
O tai ja tame psl.kur raso parduotuve,galima nusipirkt?Ir siuncia i Europa?As noreciau pamegint. bigsmile.gif
Karsta ir vejas,tai gryna sachara,niekas nebeauga,laistom,gerai,kad is krano,ir siltas bega sode,tai net nebepilu i kubilus,lieju tiesiai ir siltnami ir lauka.Ir dar nekainuoja,uzmoki metini mokesti uz soda ir naudojiesi.Bert uztat pomidorai sirpsta,jau ne tik ankstyvuosius valgom,bet ir veisliniai ima raust. thumbup.gif

Jei apie iherb tai taip siunčia, bet viršijus tam tikrą sumą pvz Lt 22 eur be transporto išlaidų plius PVM , čia kiekvieno šalyje skirtingai turi pasidomėti kiek uk leidžia ne mokesčių iš JAV pirkti mirksiukas.gif

As iš ten kartais kosmetikos siunčiuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 liepos 2019 - 16:29
Na pas mus karstoka , tenka daug gert. Ir kazkaip leduku gamyba cia irgi neklesti ,su tokiu klimatu. Bet tai turbut ir priezastis ,kodel siemet bulgarijos turizmas patyre pilna pravala.Visur tik dejones ,kad turistu nebera.Is kur ju bebus ,jei graziausios karstosios versmes reikia ieskot kaip sekliui tarp misko ,dar rekt nuo personalo gauni ,uz kvailuma . Ruskiai buvo youtubeje filma ideje ,kaip ta geri rasti.O knaipes cigonka padaveja sukelia bliovima kampe ,neperdedant.Cia apie kurortine vieta ,karstaji mineralini saltini.Bulgaru hospitality manieru stalinas pavydetu.
Bet uzteks reklamos ,dar kokiems mazochistams patiks.
Taiva atradimas - citrinu ,baziliku ir ryziu limonadas.Turi kokis du laipsnius alko turbut.Sudetis skamba nesamoningai ,bet rimtai skanu ir suprast is ko nelabai imanoma. Fermentuotas cia gerimas.
Dar yra medetku fermentuota arbata ,bet ta tai neskani , tik del sveikatos. O va mursalos sideritas toks pats malonaus skonio.Ne cukraus nereikia , saldokas toks.
Atsakyti
Ir ką jūs manote, kol lijo, pati tikriausia su ilga uodega, mažo kačiuko dydžio žiurkė palei vitrinos langą pirmyn atgal davėsi. Nesuprantu, ko į namus, juk vasara? Kas čia ne taip?
Katė kaip sureagavo, būtų pagavusi, bet neišleidau, gal kokia serganti? Man paranoja, saugau nuo visko. Gal pabėgs iš kiemelio, ką jai veikt, yra kas vištas laiko, tai pas jas ėsti yra.
Atsakyti
Aciu merginos uz mano sveikatinima oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

AA, negali but, kad as tos arbatos is Turkijos praeita pavasari parsiveziau, nu gryn toks vaizdas kaip Lyzukos idetam straipsnyje prie arbatos puodelio. Pamaciau nuotrauka ir nubegau i virtuve turkiskos arbatos ziuret. Na jei ne ta, tai vis tiek gersiu, motyvuosiu save. Maciau, kad iherbe yra. Siaip iherbe labai geru geriu yr, su vienom zolinem tabletkem mamos spaudimas susitvarke taip, kad virs metu negeria nuo auksto kraujospudzio.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 04, 15:29)
Jei apie iherb tai taip siunčia, bet viršijus tam tikrą sumą pvz Lt 22 eur be transporto išlaidų plius PVM , čia kiekvieno šalyje skirtingai turi pasidomėti kiek uk leidžia ne mokesčių iš JAV pirkti  mirksiukas.gif

As iš ten kartais kosmetikos siunčiuosi

As paskaicioau iherb ta arbata su priedais,o as noriu tik tos zoles,be jokiu ten kitu citrinu ar dat kokiu,todel ir lekiau i AA imesta psl.paziuret ar jie parduoda,parde radau,liko pasitikrint ar siuncia i UK.Is iherbo papildus chelatus magnio esu pirkus ir uzsirovus ant muitines mokescio,galvojau,kaip LT gali siustis uz 22 eurus,tai UK uz 25£ bus leidziama ir neskaiciau taisykliu,,o pasirodo UK leidzia tik uz 15£ is anerikos ir ne EU saliu.Teko dar ismuitinima uzmoket £8. bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(Acqua Alta @ 2019 07 04, 15:35)
Na pas mus karstoka , tenka daug gert. Ir kazkaip leduku gamyba cia irgi neklesti ,su tokiu klimatu. Bet tai turbut ir priezastis ,kodel siemet bulgarijos turizmas patyre pilna pravala.Visur tik dejones ,kad turistu nebera.Is kur ju bebus ,jei graziausios karstosios versmes reikia ieskot kaip sekliui tarp misko ,dar rekt nuo personalo gauni ,uz kvailuma . Ruskiai buvo youtubeje filma ideje ,kaip ta geri rasti.O knaipes cigonka padaveja sukelia bliovima kampe ,neperdedant.Cia apie kurortine vieta ,karstaji mineralini saltini.Bulgaru hospitality manieru stalinas pavydetu.
Bet uzteks reklamos ,dar kokiems mazochistams patiks.
Taiva atradimas - citrinu ,baziliku ir ryziu limonadas.Turi kokis du laipsnius alko turbut.Sudetis skamba nesamoningai ,bet rimtai skanu ir suprast is ko nelabai imanoma. Fermentuotas cia gerimas.
Dar yra medetku fermentuota arbata ,bet ta tai neskani , tik del sveikatos. O va mursalos sideritas toks pats malonaus skonio.Ne cukraus nereikia , saldokas toks.

Medetku turiu masiskai siemet,jau prisidziovinau visai giminei ir dar ne galas,dar ne pabaiga.Zinoma,as fermentuot nemoku,niekada nedariau,nesidomejau,bet man medetku arbata su metom,labaii skanu,daznai gimines moterys susirinke isgeriam po puodeli.Vyrai irgi nebrokija,kai pasakom,kad cia nuo lyt.org uzdegimu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aš irgi mėgstu medetkas,vakar patingėjau prieš lietų surinkti. ax.gif Ir gaurometis jau išdžiūvęs,liko lauke,pamiršau,šiandien jau sulijo.
Mano a.a. baytė sakydavo melisą labai sveika gerti irgi moterims nuo uždegimų? ax.gif
Atsakyti