Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

nadaug, 1-2 mm., nesigasdink taip, negerciau viedrais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 03, 14:05)
nadaug, 1-2 mm., nesigasdink taip, negerciau viedrais. ax.gif

biggrin.gif negasdinu, tik pasakau variantus tongue.gif
Atsakyti
Tai kad biski prasilenkia su tikrove ta takazole ir konkrementai.O takazole siaip is jauninanciu substanciju.
Galvojau apie is kaimo issakyta minti apie moteris susidejusias ant saves visa grozio industrijos raciona. Ir kokie man grazus zmones is senoviniu filmu .
Zinau ,kad grazintojoms irgi reikia gyvent ,bet geliniai nagai man varo siauba.
Atsakyti
AA, sakai takazole netinka ax.gif
Atsakyti
Na šiandien jau normaliau radau.Davėmės po girią,o visos uogos prie kelio.Radau balą,tai joje ir uogos panašesnės.Tai šiandien jau kokius 7 litrus surinkau.Vakar tik 3 radau. ax.gif
Lietus miške dieną nudavė su kruša,ačiū dievui mieste nebuvo,jau galvojau amen daržui. bigsmile.gif bigsmile.gif
Sapniuk,drauge pas mane irgi jau keli metai smėlis inkstuose,laukiu kada pavirs akmenimis. mirksiukas.gif
Kompe kažkas pasidarė fb žinutes verčia anglų kalba,kitame kompe normaliai,nėra vaikų sutvarkyti.Tai dabar mokausi toliau angliškai. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotraukaLabas rytas.
Atsakyti
Ingrida tai pardavei ar sau sunaudojai?

Serbentai užtat kokie gražūs šiemet smile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Ingrida nėra to blogo,kad neišeitų į gerą, būsi priversta tobulinti anglų k. Pas mus vakar truputį palijo tik, tikiuosi didesnio lietaus.

Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 07 04, 09:28)
<p>Ingrida nėra to blogo,kad neišeitų į gerą, būsi priversta tobulinti anglų k. Pas mus vakar truputį palijo tik, tikiuosi didesnio lietaus.</p>

pagal gismeteo pas mus visą kitą savaitę lis, šiandien būtinai turiu paset žolę bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar vėl palijo , nedaug, 3 mm. Matau, atgriaudžia iš vakarų dabar debesiokas. Tik kažin ar iš jo ką gausiu. Ingridai nunešė pagrindinį lietų. Vakarinė Pnv dalis pilkuoja.
Iš grožio industrijos man tik gražiai sutvarkyti nagai gražu. na, gal lūpos. Visa kita - kaip barbės nuo konvejerio. O ypač baisu lūpos kaip vištos raukai. biggrin.gif
Atsakyti
https://tribulusmurs...mursalatea.html
Va , manau sapniukui tiktu. Ilguoju periodu net su rimtais neurologiniais pazeidimais zmonems padeda.Tik ilgai vartot reikia.
Atsakyti

Aprašymas, geras, daug ligų gydo. Bet lietuviškai net nežinau kaip vadinasi ir nieko panašaus nemačiau.

Atsakyti