Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Kažin kur pusryčiai?

IK kažin kaip derinys rožės ir spygliuočiai: kadagiai ir pan.,mčia aš labiau apie šlaiužiančius, kad gražu neklausiu čia labiau skonio reikalas, bet va del ligu?

nu pvz

vartotojo įkelta nuotrauka

ir aplamai įdomu kas čia per rože?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 liepos 2019 - 08:39
Labas

pusryciu seimininke tikriausiai sodyboj, teks paciom sumustinius teptis. biggrin.gif

Vejo baisumas. Vakar pririsiau savo triubine lelija, ant stiebo 10 ziedu, sunki bus, kai suzydes, bet dabar ziuriu, kad pririsimo baslys jai per liaunas. Teks rimtesnio ieskot.

Lyzuka, as tau nieko nepatarsiu, nes spygliuociu bais nemyliu, su visom tujom. ax.gif
Atsakyti
o aš ne tai kad myliu, sakykim dievinu smile.gif, žali visus metu laikus, plius praktiški augalai: rudeni jokiu lapų, šiukšlių, ir nei geneti, nei formuoti kas vel apsaugo nuo atlieku susidarymo smile.gif
Atsakyti
Lyžuka, mano rožių viena grupė auga palei tujų gyvatvorę. Ir visai gerai jaučiasi. Nors tujos jas skriaudžia, o dar už tujų už metro pušys. Apmulčiavau su drožlėmis, kad taip neišsausėtų dirva ir gerai.

Ta rožė man gal Aquarellą primena , nors gali būti ir Rumba , ir dar dievai žino kiek dabar yra persikinių. Pagal ūgį tikėtina, kad floribundinė.
Atsakyti
Taip buvome pabėgę sodybon,likote be pusryčių. mirksiukas.gif
Dirbome juodai.Šiandien laiščiau,laiščiau.Nesuprantu melionai,moliūgai dera,arbūzai žydi o ne mezga? bigsmile.gif bigsmile.gif
Aš jau daug metų nebe nešioju vestuvinio žiedo,bitė kai įgėlė pirštan,mb vos spėjo perkirpti žiedą,sutino iš karto.Taip ir padėtas žiedas. mirksiukas.gif
Jau nervuojuosi išksrido panelė Gruzijon,nebus kažin ten karo?Ir pataikyk tu man. ax.gif Liepiau susižinoti dėl viso pikto kur amsada LT. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Visur dedu, a vdrug kas nematė biggrin.gif tai ir jums parodysiu tongue.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5DB831BE
Atsakyti
grazu, o lapu buinumas 4u.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 02, 09:33)
grazu, o lapu buinumas 4u.gif

Labas rytas

tai aplamai ligoms neimli rožė smile.gif, neatsidžiaugiu ja, nors ir ne mano skonio nes dvispalvė smile.gif
Atsakyti

Labai graži rožė. Pagaliau apsiniaukė, net bandė lyti, bet persigalvojo. Na nors nekaršta.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 02, 08:22)
Sveikos smile.gif

Visur dedu, a vdrug kas nematė biggrin.gif tai ir jums parodysiu tongue.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5DB831BE

Heimatmelodie ? Tarp mano mėgstamiausių. O kokia antrame plane ?
Atsakyti
man dvispalves labai prie dusios.

Pas mus bande lyt, bet kazkur gal labiau reikia biggrin.gif Bulbos nuo sausros, nors zydi neblogai, bet, jei nelis, tai nudzius su visais ziedais. Jos vargsiukes ant kalno.

ate, jau gelsta vienas is tavo didesniu pomidoru, pavadinimo nepasakysiu, bet yra uzrasyta. wub.gif
Atsakyti