Kažin kur pusryčiai?
IK kažin kaip derinys rožės ir spygliuočiai: kadagiai ir pan.,mčia aš labiau apie šlaiužiančius, kad gražu neklausiu čia labiau skonio reikalas, bet va del ligu?
nu pvz
ir aplamai įdomu kas čia per rože?
Labas
pusryciu seimininke tikriausiai sodyboj, teks paciom sumustinius teptis.
Vejo baisumas. Vakar pririsiau savo triubine lelija, ant stiebo 10 ziedu, sunki bus, kai suzydes, bet dabar ziuriu, kad pririsimo baslys jai per liaunas. Teks rimtesnio ieskot.
Lyzuka, as tau nieko nepatarsiu, nes spygliuociu bais nemyliu, su visom tujom.
pusryciu seimininke tikriausiai sodyboj, teks paciom sumustinius teptis.
Vejo baisumas. Vakar pririsiau savo triubine lelija, ant stiebo 10 ziedu, sunki bus, kai suzydes, bet dabar ziuriu, kad pririsimo baslys jai per liaunas. Teks rimtesnio ieskot.
Lyzuka, as tau nieko nepatarsiu, nes spygliuociu bais nemyliu, su visom tujom.
o aš ne tai kad myliu, sakykim dievinu , žali visus metu laikus, plius praktiški augalai: rudeni jokiu lapų, šiukšlių, ir nei geneti, nei formuoti kas vel apsaugo nuo atlieku susidarymo
Lyžuka, mano rožių viena grupė auga palei tujų gyvatvorę. Ir visai gerai jaučiasi. Nors tujos jas skriaudžia, o dar už tujų už metro pušys. Apmulčiavau su drožlėmis, kad taip neišsausėtų dirva ir gerai.
Ta rožė man gal Aquarellą primena , nors gali būti ir Rumba , ir dar dievai žino kiek dabar yra persikinių. Pagal ūgį tikėtina, kad floribundinė.
Ta rožė man gal Aquarellą primena , nors gali būti ir Rumba , ir dar dievai žino kiek dabar yra persikinių. Pagal ūgį tikėtina, kad floribundinė.
Taip buvome pabėgę sodybon,likote be pusryčių.
Dirbome juodai.Šiandien laiščiau,laiščiau.Nesuprantu melionai,moliūgai dera,arbūzai žydi o ne mezga?
Aš jau daug metų nebe nešioju vestuvinio žiedo,bitė kai įgėlė pirštan,mb vos spėjo perkirpti žiedą,sutino iš karto.Taip ir padėtas žiedas.
Jau nervuojuosi išksrido panelė Gruzijon,nebus kažin ten karo?Ir pataikyk tu man. Liepiau susižinoti dėl viso pikto kur amsada LT.
Dirbome juodai.Šiandien laiščiau,laiščiau.Nesuprantu melionai,moliūgai dera,arbūzai žydi o ne mezga?
Aš jau daug metų nebe nešioju vestuvinio žiedo,bitė kai įgėlė pirštan,mb vos spėjo perkirpti žiedą,sutino iš karto.Taip ir padėtas žiedas.
Jau nervuojuosi išksrido panelė Gruzijon,nebus kažin ten karo?Ir pataikyk tu man. Liepiau susižinoti dėl viso pikto kur amsada LT.
Labas rytas.
grazu, o lapu buinumas
Labas rytas
Labas rytas
QUOTE(sapniukass @ 2019 07 02, 09:33)
tai aplamai ligoms neimli rožė , neatsidžiaugiu ja, nors ir ne mano skonio nes dvispalvė
Labai graži rožė. Pagaliau apsiniaukė, net bandė lyti, bet persigalvojo. Na nors nekaršta.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 02, 08:22)
Heimatmelodie ? Tarp mano mėgstamiausių. O kokia antrame plane ?
man dvispalves labai prie dusios.
Pas mus bande lyt, bet kazkur gal labiau reikia Bulbos nuo sausros, nors zydi neblogai, bet, jei nelis, tai nudzius su visais ziedais. Jos vargsiukes ant kalno.
ate, jau gelsta vienas is tavo didesniu pomidoru, pavadinimo nepasakysiu, bet yra uzrasyta.
Pas mus bande lyt, bet kazkur gal labiau reikia Bulbos nuo sausros, nors zydi neblogai, bet, jei nelis, tai nudzius su visais ziedais. Jos vargsiukes ant kalno.
ate, jau gelsta vienas is tavo didesniu pomidoru, pavadinimo nepasakysiu, bet yra uzrasyta.