Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vasarema, gali dar grizt, neprarask vilties 4u.gif Va maniskis vienas is triju vakar negrizo, net gonku langa atidaryta laikiau. Ryte girdziu miaukia, eilini karta pas kaimynus antro auksto lange. Laukiu kol kaiminka issimiegos ir isleis inami. Kas ji ten traukia neisivaizduoju. Pro atdara kaimynu garaza uzlipa i antra auksta, bet ten net durys atsidaro traukimu, o ne atsiremus atsidaro blink.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2019 06 27, 00:04)
Labas vakaras.
Man labai liūdna, netekau savo katino, net palaidoti neturiu, jis tiesiog dingo. Matėm jį užvakar apie pietus, negrįžo nakvoti nei užvakar, nei vakar, nei šiandien. Jis visada grįždavo, pas panas nenuėjo, nes kastruotas. Pagavo jį kažkas, jis mėgdavo toliau nueiti į laukus, aistringas medžiotojas buvo. Bet namo grįždavo nakčiai. Nebegrįš jau, nors vis dar laukiam stebuklo. Taip jo trūksta, jaunas dar buvo, 4 metų.

ir tavo ir IK katinams po 4u.gif ir laimingos keliones į katinukų rojų smile.gif

man tas tarchunas kažkaip neužsifiksaves, labiau pamenu krem soda ar krem briule ir dar tokį braškini kuris 20 kapeiku akinavo, kas buvo labai daug smile.gif ir dazniausia praruges bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
https://scontent.fku...amp;oe=5DBB39E5

apie tave čia Ingrida biggrin.gif
Atsakyti
tarchuno zole man ankstyvoj jaunystej osetinai rode, tokia kaip viksva.

net musu maxej yra tarchuno, diuses, buratino limonadu.

Lyja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2019 06 26, 21:08)
<p>IK užuojauta dėl kaciuko, gaila netekti augintinio, tuolab, kad toks geras buvo.</p><p>O man nuotykis šiandien buvo, Nuvariau žvejoti, sakau per karščius vistiek nieko gero nenuveuksiu. Ir dar tokia mintis šovė pasiimti fotoaparatą, nes aną dieną plaukiančius žalčius mačiau bet tik nusijuokiau ir viskas sakau vistiek kiekvieną kartą nebus įvykių. Ir ką jūs sau manot, ogi briedis atvarė maudytis, jauniklis. Šlumšt, šlumšt tik į vandenį ir plaukia, pasisukiojo, pasisukiojo ir į mano pusę. Pašiurpau, sakau atplauks, pasibaidys, sutryps mane su visais žuveliokais. Aš jam "štiš". o jis nereaguoja, tada rankom pradėjau mojuoti tai tik žiūri į mane ir viskas, ištraukiau meškerę sakau reikia eiti prie kokio medžio prisiglausti, tai tik tada apsisuko ir nuplaukė į šalį. Bet užtai dovanėlę paliko. Visos musės, sparvos, gyliai ant manęs metėsi, briedis juk vandenyje.... Galvojau išprotėsiu,, nesisekė žūklauti toliau. nieko nepagavau, viską išbaidė</p>

Labas rytas,

Auda,briedis parode,kas to prudo seimininkas.Ne tu ji nubaidei,o jis tave biggrin.gif biggrin.gif Ner cia ko gaudyt jo prude. ax.gif

QUOTE(vasarema @ 2019 06 26, 22:04)
Labas vakaras.
Man labai liūdna, netekau savo katino, net palaidoti neturiu, jis tiesiog dingo. Matėm jį užvakar apie pietus, negrįžo nakvoti nei užvakar, nei vakar, nei šiandien. Jis visada grįždavo, pas panas nenuėjo, nes kastruotas. Pagavo jį kažkas, jis mėgdavo toliau nueiti į laukus, aistringas medžiotojas buvo. Bet namo grįždavo nakčiai. Nebegrįš jau, nors vis dar laukiam stebuklo. Taip jo trūksta, jaunas dar buvo, 4 metų.

Uzjauciu,bet gal dar grys?

QUOTE(sapniukass @ 2019 06 27, 07:01)
vasarema, gali dar grizt, neprarask vilties 4u.gif Va maniskis vienas is triju vakar negrizo, net gonku langa atidaryta laikiau. Ryte girdziu miaukia, eilini karta pas kaimynus antro auksto lange. Laukiu kol kaiminka issimiegos ir isleis inami. Kas ji ten traukia neisivaizduoju. Pro atdara kaimynu garaza uzlipa i antra auksta, bet ten net durys atsidaro traukimu, o ne atsiremus atsidaro blink.gif

Labas rytas

Sapniuk,gal kaimyne vartoja valerionu daug,tai katina ir traukia ten.

Siandien ziurim zinias,visa Europa dega ,nuo 30 iki 45 karscio,o pas mus kaip ne Europa,vejas didziulis is siaures rytu,gana saltas ir vos 17.MB sako,Uk ne Europa,uztai jis ir nori isstot is EU,kad nepritampa net su oru.
Jau ragavau savo pomidoru,zinoma pirmi prisirpo Toro,bet jau ir Sivbirskij skorospelyj tuoj bus.Agurkus jau raugiu,svogunus,cesnakus jau nuemiau,grazus dideli,kai kuriu cesnaku jau perskilus odele,nori issilukstent nors siemet jie man ziedynu neisleido.Tai todel ir laukiau tiek ilgai,kol galiausia nebesulaukus isroviau,ziuriu su spalva ir jau pasiruose,tai ir roviau.Dabar problema isdziovint,kol kas dziusta lauke,kol nera lietaus,bet jau tuoj MB nameli uzbaigs,gales dziut ten.
Vietoj svogunu ir cesnaku dar sukisau poru,radau likusiu dezutej po agrastu,tai uzaus,nes jie pas mus ir ziema auga.O i kitas dvi lysves kaliaropiu ir svedisku ropiu.Turbut spes uzaugt?
Siandien reik eit eilini karta braskiu rinkt,jei netingesiu.Pauksciai pyksta ant manes,kad braskes uzdengtos tinkleliu,tai kur tik randa pavirsiuj,tai prakapoja vistiek prisieke.Nu ka darysi,visi nori to skanumo.
Netekusioms katineliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 27, 09:34)

laba diena.
na cia tai pataikei.sedziu kaip ant adatu ne gilis toliau?kaip i miska nuvaziuoti?sodinu diar braskes pradeda lyti lendu i siltnami pomidoru tvarkyti.reikia vasarines aviets skinti bet kas uogiene valgys?mazos siemet labai nuo karscio.
Atsakyti

Auda,briedis parode,kas to prudo seimininkas.Ne tu ji nubaidei,o jis tave biggrin.gifbiggrin.gifNer cia ko gaudyt jo prude. ax.gif

Ale iš kart sumenkinti :(. Taip norisi pasirodyti drąsia, o čia ne briedis išsigando, ne aš šeimininkė. Baisu. :zoo_taz:

Atsakyti
Auda kokia motyvuojanti liniuotė bigsmile.gif , va čia tai pasiekimai bigsmile.gif ir nesigraužk del menkinimu smile.gif
Atsakyti

Tai, kad ta liniuotė ne visada atsiranda ir ji kiek matau nuo 2010 metų, kažkaip nerandu kaip ją panaikinti. Nors kažkiek atitinka dabartinį gyvenimo būdą, nes rimtai sumasčiau mesti svorį. Išsigandau kaip žiema pradėjau dūsti, nusprendžiau viskas, reikia susiimti, jei ne dėl grožio tai bent dėl sveikatos. Ir ko gero įsitikinimas ar kas bet numetus 9 kg tikrai geriau jaučiuosi ir lakstau kaip šešiolikinė.

Atsakyti
Labukas 4u.gif
Taip ta laukinė gamta priartėjo prie mūsų XXI amžiuje. Briedžiai, stirnos, šernai pridaro žalos laukuose, tiek aš tų laukų turiu, vis tiek gaila ir bulvių ir kviečių, ir grikių. Lapės kokios naglos, kaimynų visas vištas išnešė, kitam kaimynui šeškas ar kiaunė žiemą vištas išpjovė. Aš irgi bijočiau būti arti briedžio, mes su juo kartais stebime vienas kitą, bet per saugų atstumą. Pernai kasėm bulvės su mb, tai briedis stebėjo mus pievoje stovėdamas gal valandą.
Įdomu, ar yra šiais metais nors kiek mėlynių? Neturėsiu vyšnių, nušalo, trešnių buvo truputį, per paukščius kelias tik suvalgiau, medžiai dideli, dėl kelių uogų neapsimokėjo dengti. Juodųjų serbentų nedaug, agrastų ir raudonųjų serbentų - nemažai.
Ar gavote lietaus? Pas mus apie 2 val nakties užėjo audra su stipriu vėju, bet lijo nedaug, o dabar tai saulė, tai lietus.
Atsakyti
Auda, įsivaizdavau, kaip tu su savi "štiš" bandei žvėrį nuvyti. biggrin.gif

Užpernai pas mus lapių buvo begalės. Vieną liepos naktį betonavo sandėliui aikštelę, nes dieną betonas nuo karščio skilinėja. Lapės smėlio krūvose jau urvų buvo prisidarę. Technika burzgia, o lapės per kelis žingsnius vaikšto. Vaikai irgi smaksojo per naktį, tai lapes su obuolių graužtais apmėto, tos kiek pasitraukia ir vėl artyn lenda. Visai besarmatės.

Lietaus gavome tik rasai padaryti.
Atsakyti
dėl gamtos tas tiesa, pvz aš šienauju su traktoriuku, šalia tyliai, ramiai kyla kurmiarausis, tie kurmiai gal ne tik akli, bet ir kurti biggrin.gif, antys ala laukines pruduose gyvena tongue.gif
Atsakyti