Ačiū AA.Tai man ir dičkis siūlo kalbėtis fb angliškai.Bijau kažkaip,nueinu į pamoką,lygtais viskas aišku,reikia kalbėti stop įsijungia.
Nors mokjytoja sako kalbėkite,nusikalbėkite,bet netylėkite.Nesvarbu gramatika,svarbu kalbėti.
Ačiū AA.Tai man ir dičkis siūlo kalbėtis fb angliškai.Bijau kažkaip,nueinu į pamoką,lygtais viskas aišku,reikia kalbėti stop įsijungia.
Nors mokjytoja sako kalbėkite,nusikalbėkite,bet netylėkite.Nesvarbu gramatika,svarbu kalbėti.
Tai ir kalbėk. Pas mus yra baimė, kad pasišaipys jei ne taip pasakysim. Klausimas: o mes šaipomės kai kiti bando lietuviškai šnekėti, sunkiai be gramatikos bet lietuviškai... aš tai bent žaviuosi žmogaus drąsa. Tai kodėl kiti turi iš mūsų šaipyti, gal irgi didžiuojasi, kad kas nors mokosi jų gimtos kalbos, vaikai didžiuojasi, kad jų tėvai kiti senukai (jų akimis žiūrint) kieti anglų išmoko. Leisk sūnui didžiuotis ir girtis kokia jo mama kieta angliškai skelia.
IK užuojauta dėl kaciuko, gaila netekti augintinio, tuolab, kad toks geras buvo.
O man nuotykis šiandien buvo, Nuvariau žvejoti, sakau per karščius vistiek nieko gero nenuveuksiu. Ir dar tokia mintis šovė pasiimti fotoaparatą, nes aną dieną plaukiančius žalčius mačiau bet tik nusijuokiau ir viskas sakau vistiek kiekvieną kartą nebus įvykių. Ir ką jūs sau manot, ogi briedis atvarė maudytis, jauniklis. Šlumšt, šlumšt tik į vandenį ir plaukia, pasisukiojo, pasisukiojo ir į mano pusę. Pašiurpau, sakau atplauks, pasibaidys, sutryps mane su visais žuveliokais. Aš jam "štiš". o jis nereaguoja, tada rankom pradėjau mojuoti tai tik žiūri į mane ir viskas, ištraukiau meškerę sakau reikia eiti prie kokio medžio prisiglausti, tai tik tada apsisuko ir nuplaukė į šalį. Bet užtai dovanėlę paliko. Visos musės, sparvos, gyliai ant manęs metėsi, briedis juk vandenyje.... Galvojau išprotėsiu,, nesisekė žūklauti toliau. nieko nepagavau, viską išbaidė