Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

žiūriu čia ir per jonines judejimas vyko smile.gif,

Ingrida sveikinimai dukrai, graži panele smile.gif

o del tu teršimu tai mes sakykim praeiviai ne viska matom ir girdim , turi pažistamos dukra toki ala kioska skverelyje atsidarius itališku patiekalu, nu neaišku ant kiek jie ten itališki, bet iš šalies visa aplinka ten dailiai atrodo, ir gele pakabinta žydi ir šiaip jokiu šiukšliu viskas atrodo labai tvarkingai, bet sakė kiek rytais randa pridirbta aplink plius dar ir diena įsigudrina koks bomžas už jo pridergti užlyst mirksiukas.gif , o atrodo, kad pas mus net bomžu nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 birželio 2019 - 07:25
Katinas mano čiut gyvas. Gal kviesiu veterinarą užmigdymui. Kažkoks kumščio dydžio pūlinys keliasi ant klubo, vienoje žando pusėje irgi. Net grietinėlės nelaka, nieko neėda ketvirta para. Vien kaulai liko. Labai gaila , bet... Senas jau, o vis į nuotykius naktimis veržėsi. Matyt, lapei ar kokiam didesniam padarui į dantis pakliuvo.
Atsakyti
Tai nekankink nabago.Greiciau padek.Skausmas negerai.
As nauja limonada atradau daryt. Is citrinu ,cukraus i r baziliko. Nemegstu baziliko skonio ,bet tame gerime tai skanu ,itin pikantiska.Dar vietiniai patare i uzsukta buteli idet nevirtu ryziu ,tipo bus gazuotas . Idomi fermentacija ,ziuresim kas gausis.
Dar cia kazkoks vienmetis prieskonis auga ,niekaip pavadinimo neikertu.Kada nuotrauka idesiu ,skonis grynai juoduju pipiru. Vietiniai chiubrika vadina. Bet nieko bendro su ciobreliu tas augalas tikrai neturi.
http://sortovisemena...
Tai va su situo reiks limonada padaryt biggrin.gif
Atsakyti
ant lapų lyg i rozmariną užneša ta chiurbika smile.gif

man vasara geriausias gerimas vanduo ledukai, ispaust citrinos ir metos lapeliu dar tuos kažkiek patrinu kad aromatą geriau išskleistu gaunas toks nealkoholinis mojito biggrin.gif

Ik tai greit tam katinukui progresuoja unsure.gif

IK ar turi tą A Shropshire Lad mačiau fb viena prirašius, kad krumas galingas išauga na pas mane dar labai jau ji tokia miniatiurine kolkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 birželio 2019 - 13:52
Ne , rozmarina turiu sliauzianti ir krumini .Tos ciubrikos gryn juoduju pipiru kvapas .Ir chiubrika yra vienmetis ir neuzsiseja.Kas yra keista ,nes cia net baklazanai uzsiseja patys , o bulves yra piktzoliu kategorijoje.O va krienai ir avietes - reti popinami lepus augalai. biggrin.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Cia as naiviai tikiuosi ,kad stropshyro bernelis,nu jo galinga roze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 birželio 2019 - 14:06

Su teršimu tikrai bėda, mes gyvenam prie kelio tai pastoviai renkam ledų popieriukus. Važiuojantys pro langą išmeta. Prie kapinių stovi konteineriai tai visada pilni šiūkšlių, et krenta maišiukai. Ir visi rėkia, kad kaimiečiai šiūkšlina. Sakiau reiks foto aparatą įdidėti ir pradėt fotografuoti ir į vietinį laikraštį siųsti, nes savus kaimo žmones aš visus pažįstu. Bet tik žadu. O prie kiosko gali pakabinti skelbimą,kad teritorija stebima kameromis, labai geras efektas, nei kamerų nereikia. Išbandyta.

Kol prisiruošiau parašyti žiūriu jau jūs prirašę daug :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 25 birželio 2019 - 15:15
Laba,
man tas AA chiurbikas atrodo į dašį panašus, o ir skonis dašio pipirinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 25 birželio 2019 - 15:13
Alta, pasižiūrėjau pagal lotynišką pavadinimą- nagi daišis tavo tas ciubrikas. Alta , sumažink nuotrauką iki 400-600 , o tai puslapyje netelpa.

Šropšyro ledy labai noriu įsigyti. Kaip ir visos angliškos, pas mus parodo tik pusę ūgio. Gal dar įsikabins ir paaugs bent iki pusantro metro.

Katinas parėjo po kelių dienų iš laukų, su sutinusia koja, perkastu kaklu ir dar galybe bėdų. Matyt, pakliuvo į dantis kokiam galingesniam žvėriui. Nieko nebus, nelaka, neėda. Važiuosiu pas veterinarą.

Pagaliau užbaigiau PVM-us suvesti. Kaip nemėgstu vasarą prie buhalterijos sėdėti.
Atsakyti

Varkšas kaciukas, Mano vienas bandė žudytis, kai aš išvažiavau į kitą miestą gyventi, Bet išsikapstė. Tėvukas lepino, dešrytėm šėrė, gailėjo kaciuko, kol tas nuo stalo dešrą pavogę, tada išmetė lauk, sako jau pasviekai jei ant stalo užšoki :) Katinai labai gajūs, atsigaus ir tavo jei ne senukas dar.

Tarp kitko mano kaciuko Brendžio nuotrauka ir įdėta prie vardo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 25 birželio 2019 - 22:41
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Meri skundžiasi nevalomis,aš triukšmadariais. ax.gif Užkniso,suprantu kaimynę
važiuoja į darbą 5 ryto,kažkoks pypppppp užstatė visą kiemą,atvažiavo
kažkokios bobos paiimti,Kaimynė pypina ant viso kiemo,jai į darbą
Visi 6 namai šoka iš lovų,lygiai penktą. bigsmile.gif bigsmile.gif Tada kažkas prikelia varnas nuo konteinerių,iš vakaro karštis neleidžia užmigti,atsikieli žmogus su keturkampe galva.
Būčiau žinojųsi,geriau būčiau važiavųsi uoguti.Išsigandau karščio,rytoj žiūriu-lietus.
Na gal penktadienis liks.Šiandien mausime sodybon,dur domas namie. bigsmile.gif bigsmile.gif
Tuo labiau mb šiandien pas dantistę sostinėn,parveš šanūką,mažiausiai tris savaites.Mažoji
išskrenda Gruzijon paiilsėti dviems savaitėms. mirksiukas.gif
Parsinešiu šiandien frigo braškes iš pašto,tai turėsiu ką veikti,susodinti į dėžes.Tik reiks per turgelį ieškoti dėžių. mirksiukas.gif
Paskutinė pamoka anglų,dičkis reikalauja atvažiuoti pas juos praktikos atlikti.Niekaip jam neišaiškinu,kad pomidorus reikia laistyti du kartus savaitėje,o ir uogos prasidėjo. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida , tu gali su manim angliskai kalbetis. Bus kaip burgaso ruskiu ruskiu fb grupeje- is pradziu elegantiskai kulturingai - angliskai , poto visi senaja kalba pasiunciam viens kita erotinen kelionen.Viename chate kalba 3 kalbom ir visi viens kita supranta. Nu kaip fermoje
Atsakyti