Labas rytas.
žiūriu čia ir per jonines judejimas vyko ,
Ingrida sveikinimai dukrai, graži panele
o del tu teršimu tai mes sakykim praeiviai ne viska matom ir girdim , turi pažistamos dukra toki ala kioska skverelyje atsidarius itališku patiekalu, nu neaišku ant kiek jie ten itališki, bet iš šalies visa aplinka ten dailiai atrodo, ir gele pakabinta žydi ir šiaip jokiu šiukšliu viskas atrodo labai tvarkingai, bet sakė kiek rytais randa pridirbta aplink plius dar ir diena įsigudrina koks bomžas už jo pridergti užlyst , o atrodo, kad pas mus net bomžu nesimato
As nauja limonada atradau daryt. Is citrinu ,cukraus i r baziliko. Nemegstu baziliko skonio ,bet tame gerime tai skanu ,itin pikantiska.Dar vietiniai patare i uzsukta buteli idet nevirtu ryziu ,tipo bus gazuotas . Idomi fermentacija ,ziuresim kas gausis.
Dar cia kazkoks vienmetis prieskonis auga ,niekaip pavadinimo neikertu.Kada nuotrauka idesiu ,skonis grynai juoduju pipiru. Vietiniai chiubrika vadina. Bet nieko bendro su ciobreliu tas augalas tikrai neturi.
http://sortovisemena...
Tai va su situo reiks limonada padaryt
man vasara geriausias gerimas vanduo ledukai, ispaust citrinos ir metos lapeliu dar tuos kažkiek patrinu kad aromatą geriau išskleistu gaunas toks nealkoholinis mojito
Ik tai greit tam katinukui progresuoja
IK ar turi tą A Shropshire Lad mačiau fb viena prirašius, kad krumas galingas išauga na pas mane dar labai jau ji tokia miniatiurine kolkas
Papildyta:
Cia as naiviai tikiuosi ,kad stropshyro bernelis,nu jo galinga roze.
Su teršimu tikrai bėda, mes gyvenam prie kelio tai pastoviai renkam ledų popieriukus. Važiuojantys pro langą išmeta. Prie kapinių stovi konteineriai tai visada pilni šiūkšlių, et krenta maišiukai. Ir visi rėkia, kad kaimiečiai šiūkšlina. Sakiau reiks foto aparatą įdidėti ir pradėt fotografuoti ir į vietinį laikraštį siųsti, nes savus kaimo žmones aš visus pažįstu. Bet tik žadu. O prie kiosko gali pakabinti skelbimą,kad teritorija stebima kameromis, labai geras efektas, nei kamerų nereikia. Išbandyta.
Kol prisiruošiau parašyti žiūriu jau jūs prirašę daug
Šropšyro ledy labai noriu įsigyti. Kaip ir visos angliškos, pas mus parodo tik pusę ūgio. Gal dar įsikabins ir paaugs bent iki pusantro metro.
Katinas parėjo po kelių dienų iš laukų, su sutinusia koja, perkastu kaklu ir dar galybe bėdų. Matyt, pakliuvo į dantis kokiam galingesniam žvėriui. Nieko nebus, nelaka, neėda. Važiuosiu pas veterinarą.
Pagaliau užbaigiau PVM-us suvesti. Kaip nemėgstu vasarą prie buhalterijos sėdėti.
Varkšas kaciukas, Mano vienas bandė žudytis, kai aš išvažiavau į kitą miestą gyventi, Bet išsikapstė. Tėvukas lepino, dešrytėm šėrė, gailėjo kaciuko, kol tas nuo stalo dešrą pavogę, tada išmetė lauk, sako jau pasviekai jei ant stalo užšoki Katinai labai gajūs, atsigaus ir tavo jei ne senukas dar.
Tarp kitko mano kaciuko Brendžio nuotrauka ir įdėta prie vardo.
Labas rytas.
Meri skundžiasi nevalomis,aš triukšmadariais. Užkniso,suprantu kaimynę
važiuoja į darbą 5 ryto,kažkoks pypppppp užstatė visą kiemą,atvažiavo
kažkokios bobos paiimti,Kaimynė pypina ant viso kiemo,jai į darbą
Visi 6 namai šoka iš lovų,lygiai penktą. Tada kažkas prikelia varnas nuo konteinerių,iš vakaro karštis neleidžia užmigti,atsikieli žmogus su keturkampe galva.
Būčiau žinojųsi,geriau būčiau važiavųsi uoguti.Išsigandau karščio,rytoj žiūriu-lietus.
Na gal penktadienis liks.Šiandien mausime sodybon,dur domas namie.
Tuo labiau mb šiandien pas dantistę sostinėn,parveš šanūką,mažiausiai tris savaites.Mažoji
išskrenda Gruzijon paiilsėti dviems savaitėms.
Parsinešiu šiandien frigo braškes iš pašto,tai turėsiu ką veikti,susodinti į dėžes.Tik reiks per turgelį ieškoti dėžių.
Paskutinė pamoka anglų,dičkis reikalauja atvažiuoti pas juos praktikos atlikti.Niekaip jam neišaiškinu,kad pomidorus reikia laistyti du kartus savaitėje,o ir uogos prasidėjo.